- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pottyantós
aktív tag
válasz
Tothgera30 #27998 üzenetére
Erre csak annyit lehet mondani: GYÖNYÖRŰ!
-
sestertius
őstag
válasz
Tothgera30 #27998 üzenetére
Látom a Coolink-ben bízol... na meg a házban a harisnyázást is figyelembe véve lehet érdekesen mutatna a Noctua halvány .... nem is tudom milyen színe.
Szép darab! -
-
7végén kész lesz a festésem. Fotózom és költözöm át az új projectbe
[2011 Case Mod Competition - Windows7 Cosmos Mode] -
szepsy
senior tag
válasz
sestertius #27990 üzenetére
Most teszteltem és szinte semmit nem ér az oldalsó venti
Szal lehet fentre teszem.
Betettem egy 12 cm-est a vga elé szerelhető ...-be, az kb 3 fokot hozott gta 4 alatt.+ arra a rácsosba betennék egy pici ventit, amit oldalra lehet tenni, az pont a gtx 480 hűtő csöveire nyomná a levegőt, tuti érne valamit
-
szepsy
senior tag
válasz
sestertius #27990 üzenetére
Lehet felesleges :S
Csak mondom az nzxt-hez még egy ventit lehet kötni -
sestertius
őstag
válasz
szepsy #27988 üzenetére
Használtan azért lehet itt a ph-n kapni 2k vagy 2,5 k árban sima feketét. De valóban, felülre előre nem szükséges tenni - egyrészt nekem van benne, tehát tudom, hogy felesleges, másrészt ha ventit teszel bele, akkor nem tudod csatlakoztatni a két bal első USB kimenetet. Belül a csati nem fér el...
-
szepsy
senior tag
Hali.
Plusz egy ventit amit bele lehet tenni (HAF X-be) fentre, hol lehet kapni?
Viszonylag olcsó postával vagy futárral. -
DeaTHeX
tag
válasz
-=Vacsek=- #27986 üzenetére
van még vhol a gépemen csak nem tom merre
-
-=Vacsek=-
senior tag
-
DeaTHeX
tag
itt van egy nekem is majd még rakok fel jobban mutató képet is ...illetve változik majd egy picikét a kicsike
[link] -
KAMELOT
titán
válasz
-=Vacsek=- #27971 üzenetére
Szíp kípek!
Állat! hasonló van nekem is. Nekem csak kék LED van.
-
Kassadin
addikt
válasz
-=Vacsek=- #27979 üzenetére
Igazság szerint nem tudom milyen alkatrészeket akarsz majd venni, de ne a házon spórolj. Nyilván nem kell átesni a ló túloldalára, de mondjuk egy cm 430 ami nekem is van, nem olyan eget rengetően drága ~10 ezer körül van ha jól tudom. Tudsz bele rakni minden finomságot, elég sok hely van benne. De ez úgyis a te döntésed.
Egy kis on: Tudok interneten találni kábelrendezéshez leírást? Nem találtam semmi normális dolgot.
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz
sestertius #27974 üzenetére
Igazából nagyobb kupi van benne
A neonokat úgy kaptam mindig valami alkalomra, egyet sem vettem saját elhatározásból
Stribi: Amekkora por van benne nem hiszem h a kábel köteg jelentené a legnagyobb szellőzési gondot.
Most márciusban vagy a közeljövőben tervezem hogy cserélem a belsejét (lap proci memória videókari) aztán ha marad még pénzem lehet veszek egy pofás házat. Neonokat szerintem 2éve be se kapcsoltam talán még működnek a ventiből kiégett 1 led meg elég halvány szegény.. :/Hú jó h szólsz kitöltöttem
-
Stirbi
addikt
válasz
-=Vacsek=- #27971 üzenetére
gondolom azota változatlanul igy van
?
kábelokat jobban elrendeznéd jobb lenne a szellőzés a házon belül.
adatlapot töltsed ki
-
sestertius
őstag
válasz
miresz #27970 üzenetére
Jó képek! Mindig karácsony van? Az király... én ennyire nem bírom a ledet - most adtam el a ledes ventiket, cseréltem feketére. Idő kérdése, később mi tetszik meg újra...
Vacsek: jó a fényezés, de attól az iszonyat kábel kötegtől a levegő se mozdul...
De gondolom azóta rendezgetted! Nem leblamálni akartam, félre ne értsd...! -
miresz
veterán
válasz
Tothgera30 #27969 üzenetére
Nálam midig karácsony van.
Az adatlapomon szereplő.(Egyenlőre.Remélem hamarosan majd bulldozer) Csak az AMD!
-
-
sestertius
őstag
Nem értetted félre, nem te vagy egyedül ezen meglepődve, valóban van szűrő rajta! Egy ventinél nincs, egyedül a hátsó 14-nél. A többi mind le van porvédőzve. Ezért nem megy be a por. Nem régóta van meg nálam, vagy két hónapja, de panelban, ahol sajna olyan por van, hogy... nem kicsi, maradjunk annyiban.
A port nem kell bent tartani, annak eleve nem szabad bejutni. Valamilyen szinten csak azért lehet benne a porvédő, hogy felülről ne szállja tele a por. De láttam már olyan megoldást is, aki fentről is befelé fújatta a levegőt - neki biztosan hasznosabb a porvédő a felső ventiknél. -
Oxi
aktív tag
válasz
sestertius #27965 üzenetére
Régóta megvan ez a házad? Volt alkalma porosodni?
Az Antec P180 házam, amit azóta is az egyik legjobbnak tartok, tetejében van egy 12cm-s venti, felette döntött rács. Szerintem ez a ház leggyengébb pontja. Legalábbis nekem ez okozta a legtöbb gondot: állandóan poros volt a rács, rajta keresztül a venti és az alatta fekvő cuccok. Valamint innen áramlott felém a zaj a gépből. Addig, amig be nem fedtem a lukat...
A CM-ben a fenti ventilátor felett van egy porszűrő?
Minek? Hogy a gép belsejében tartsa a port?
Eddig azt gondoltam hogy a gépbe szívó ventikre kell szűrőt tenni hogy ne juthasson be a por. De hogy a kifúvón legyen szűrő? Vicces. Vagy csak félreértettem valamit...
-
sestertius
őstag
Már miért szenvedne vele? Felül van egy külső rács, alatta pedig egy nagyon sűrű drót háló/szűrő. A megragadt port kicsapja, amikor beindítja - a felső venti kifelé fúj ugye. Nekem sem porosodik.
A hang pedig alapvetően ezzel jár - ha szellős házat akarsz, mindent hallani fogsz a házból. Nem azért dicsérem, mert én is ezt a házat nyúzom - na jó, egy kicsit azért is-, de a 922-esem sem volt halkabb. Ez mind nézőpont kérdése: igazából korábbi házaimhoz képest a legszellősebb és leghűvösebb kuckó.
-
urbanjozsi
senior tag
válasz
Motion_Blur #27962 üzenetére
Köszöntem
-
Motion_Blur
félisten
válasz
urbanjozsi #27961 üzenetére
Nem semmi meló! A végeredmény is gyönyörű lett
-
urbanjozsi
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
kiiso
tag
-
albert8
veterán
Hát hajrá
sok idő és türelem és persze tőke kell a megvalósitáshoz
A VGA-ra szerintem jó lenne 2 Scythe slip stream 120mm
Jah és a fehér sata kábeleket nem fogod sehol megtalálni csak ha harisnyázod akkor lesz fehér
Ennek a háznak nincs kábelmenedzsmentje?
Akkor viszont elég nehéz lesz elrendezni a kábeleket -
oriic
HÁZIGAZDA
Lenne egy kicsike kis tervem a gépem csinosítására, és kérnék véleményeket ha lehetne.
Adott a gépem, jelenleg káosszal belül:
A gondok. Micro atx alaplap, a 12v-os csati bal felső sarokban van. Emiatt nehezen fér el a bal felső venti. Kicsit el kellett fordítanom.
Illetve a 12v-os kábelt csak így tudom rákötni a lapra, hogy mindenen átvezetem.
A tápom kábelei hosszúak, és színesek. A 24pines kábelt nem lehet elvezetni hátul mert akkor feszül a hátlap és egy dudor lesz rajta. Nem látszik, csak idegesítő.
A terv:
Fekete fehér színkombináció az egész gép belsejében.
A tápról lejönnek a matricák, le lesz fújva matt feketére, a tápkábelek, vagy fekete vagy fehér harisnyázást kapnak. (ez még döntés kérdése hogy melyik lesz, de tuti hogy nem én csinálom, mert béna vagyok hozzá)
Fehér sata kábelek, a ventik cserélve lesznek fekete fehér Arctic Cooling ventikre(ezek közül melyik a legjobb ami halk, de sok levegőt forgat meg?)Proci venti is cserélve lesz ugyanilyenre.
Még egy gond. Passzív 5770-em van, rá applikálva két gelid venti. Na ezek is cserélve lesznek fekete-fehérre, csak még nem tudom hogy 8 vagy 12centisre(így is úgy is kötegelővel kell feloperálnom, ha valakinek jobb ötlete van meghallgatom)
Jelenleg egy ezeréves fehér rosszalkodó dvd olvasóm van, ez cserélve lesz egy vadiúj teljesen fekete változatra. Ha full feketét nem találok, akkor festés lesz.
MIndezek mellé akarok majd egy fehér fényű neon-t vagy ledet is, hogy gyönyörű megvilágítást kapjon az egész.
Később pedig a plexi oldallap lesz a terv. De ezt valszeg majd más fogja megcsinálni. Nem hiszem hogy vállalni tudom.
Amúgy a hűtő színezése feketére az megoldható, vagy felejtős mert veszít a hőleadó képességéből?
Szóval akkor, véleményt kérnék, és ötleteket hogy mit változtassak, mire figyeljek, vagy ti mit gondoltok az egészről?
-
horzyG
csendes tag
Pár darab gyorskötegelő (és sok türelem
) mit ki nem hoz egy CM Elite 333-asból:
[link]
Első ízben rendezgettem felső tápos házikót, nem is nehéz... -
-
válasz
Cthulhu Dawn #27935 üzenetére
úúúuuhhh! Ez már most kxxx szééép!
-
Gorneck
legenda
-
Kassadin
addikt
Sziasztok! Szívesen raknék fel fotókat, csak problémáim vannak a kábelrendezéssel. Van itt ph-n olyan topik, ahol tudnának segíteni? Kereső semmit sem talált.
Üdv: Kassadin -
kiiso
tag
Persze hogy meg lehet: Plexi mod videó
Ha rendelkezel a megfelelő eszközökkel, akkor nem lehet nehéz.Ennek van megfelelő topicja!
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
urbanjozsi #27939 üzenetére
Köszi szépen, azért ez még közel sem végleges, előlap kábeleivel kezdenem kell majd valamit, alsó szekciót szivaccsal fogom kitakarni, és ha úgy alakaul lesz egy piros-fekete mdpc harisnyázás is, de tavasszal elég sok jó koncert lesz, így harisnyára nem tudom mikor lesz lóvé.
-
urbanjozsi
senior tag
válasz
A múltkor "Dieseldr" kolléga gépére azt írtam, hogy szerintem túl színes belülről. Na ha megnézitek ezeket a képeket, most már tiszta, hogy mire is gondoltam?!
Letisztult, sallangmentes, harisnyázott majdhogynem elegáns belső. Szerintem ez a belső az ami PC Style-re való(a HDD-k rendbetétele után)
F@sza lett, lesz -
oriic
HÁZIGAZDA
Kérdeznék tőletek valamit.
Van egy ilyen házam:
Meg lehet csinálni hogy az oldala plexi legyen? Nem akarok semmi csilivili emblémát, csak szeretném látni gép belsejét. Mennyire nehéz procedúra egy modding amatőrnek(nekem) megoldani a plexizést. Vagy hagyjam inkább olyanokra akik értenek is hozzá?
-
jones965
Modder
válasz
Tetszik az állványod.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Hosszú idő után végre én is felmutathatok valamit, de még ez is változni fog....
-
válasz
Dieseldr #27920 üzenetére
nagyon állat! Grat!
Sok munka van benne, látszik, az eredménye is!
Nincs beleszólásom, hogy felkerülhet-e, de én is azt mondanám, hogy feltétlen: ha egy szín uralkodna a belsejében. Nekem is kicsit színes
Amúgy nem értem a csati gondod, én is hirdetek álomszép csatikat olcsón, de hozatni is lehet kintről, igaz drágábban, de egy ekkora projecthez simán beleférős árban. -
szepsy
senior tag
Megjött az X.
Állat
Nagyon durván néz ki élőben -
Dieseldr
csendes tag
Kösz mindenkinek!Már megérte a rengeteg mindent
Egyébként a radi csak tripla,a csövek pedig 10/8-ak mégpedig azért mert ilyen gyorscsatikat tudtam szerezni tetszetős kinézettel és menettel.Nem olyan vékony az, úgyis a blokk a szűk keresztmetszet a rendszerbe. -
Dieseldr
csendes tag
válasz
Gerisz #27923 üzenetére
Köszi!Én is nézelődtem az oldalon és nincs minden gép harisnyázva,amúgy nem is izgulok rá mivel csak a vezeték végein nincs harisnya nem akartam széttákolni,én inkább a ház moddingra és a hűtésre fordítottam az energiát.
GabN73: Isis, elég nagy jószág a D5 ezért is költözött kintre
-
-
Dieseldr
csendes tag
válasz
urbanjozsi #27921 üzenetére
Igen jó a meglátás a rács mögött egy páraelszívószűrőbetét került alkalmazásra
-
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Recon666 #27910 üzenetére
Köszönöm. Majd tervezek 1-2 kisebb változtatást, ha a pénztárcám engedni fogja
A felső ventik nem nagyon látszanak a színük miatt. Mindegyik Scythe 800-as slip stream, kivéve a hátsót és a videokártyát (mind2 AC), de amint tudom "egységesítem" őket
A 600T nekem is nagyon bejön, de egy darabig biztos nem váltok
@tatabánya
@pincehelyNagyon szép, jól berendezett masinák
-
szepsy
senior tag
Hali.
Nagyon idegesít , hogy az nzxt sentry xl-nek a kijelzőjét nem nagyon lehet látni csak felülről, ha pontszemből nézem, vízszintesen , már akkor is halványul egy kicsit, kb olyan 15 fokos szögtől kezdve lehet jól látni, vízszint alatt abszolút nem lehet :s
Másnak is ilyen??
Van ennek valahol fóruma?
-
pincehely
addikt
válasz
Recon666 #27910 üzenetére
Nekem is az a favorit.
Csak költséges favorit sajnos.
Nekem most Haf922 muzsikál.
Képek itt.
Most már más a vga benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest