- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramses07
Modder
válasz Prison85 #33149 üzenetére
Yeeeee!!! Komoly! Ezekből kéne kiállítást csinálni valami műteremben..Szerintem még értékelnék is a műkedvelők (persze az alternatívok) hehe
Na akkor jó meccset! Szurkolok nektek!!!(#33159) Tothgera30: Ez mekkora...megölted szegényt!! hehe
[ Szerkesztve ]
Life is short, ride hard!
-
-
SkyS1gn
félisten
válasz Prison85 #32027 üzenetére
igen a radeon kicsit elüt... lehetne rá másik hűtőt ezzel a melegedés/zaj is eltűnne.. annyi-annyi dolog lenne még, csak pénz meg idő kérdése
NEM
az csak dísznek van, miért kérdezi ezt mindenki? eddig majdnem mindenki megjegyezte az egeretTech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
TomiLi
addikt
válasz Prison85 #32020 üzenetére
Én is régóta a moduláris tápokat preferálom mivel nagyon jó modding alap. A Silverstone volt az első, aki külön kábelszetett árul a tápjaihoz. (rövidebb, de ugye nem ez a lényeg... ) és sajnos mai napig nincsenek követői...
Viszont sajnos elmarad a mostani hibrid tápoktól, technikai fejletségben.Nekem sem volt gondom eddig még a moduláris tápokkal.
Bogyorisz
-
jegenye77
addikt
válasz Prison85 #31996 üzenetére
Szerintem meg tök jól néz ki az a venti!Csak persze ha nem illik bele a környezetbe akkor nem jó.
Egyébként nekem tetszik.
A felsoroltak közül meg a Xigma XAF1451 tetszik.Ha jól látom az nem led-es.A világítós ventik amúgy se jönnek be nekem.[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
agressiv
addikt
válasz Prison85 #31874 üzenetére
Ez egy Chieftek Mesh nevű ház és most, hogy kicseréltem a ventilátort a tápban, észrevettem, hogy a tápot tartó lemezt meg lehet fordítani így be lehet rakni fordítva a tápot és fentről szívja a levegőt ezért nem fűti semmi más. Zseniális ez a ház.
A papucs meg rottyon van, a másik fele 2x lett szigetelőszalagozva és kábelkötegelővel megerősítve, de hiába, az teljesen szétment, de nincs erőm papucsot venni.
[ Szerkesztve ]
Hát még a borz.....
-
sestertius
őstag
válasz Prison85 #27409 üzenetére
huh.. fel van adva a lecke, itt aztán valóban rend van!
pincehely: egyelőre egy-két állásnál /teszt, game, venti fordulatok/ rögzítettem a jelenleg mért eredményeket, hogy legyen mihez hasonlítani. Ezt követi a venti csere, és kiderül, hogy is jó a ketyerének!
Régi ph 88 pozitív negatív nélkül, új ph-n azon felül...
-
ilyennincs
tag
válasz Prison85 #27405 üzenetére
Szia
A mennyiség attól függ, hogy az egész tápodat szeretnéd-e harisnyázni, vagy veszel pl. hosszabbítókat és csak azokat.
Egyébként ki tudod számolni, annyi harisnya kell, amilyen hosszúak a kábelek és megszorozni a szálak számával
Én is nemrég harisnyáztam először, és féltem tőle, de így visszagondolva nem volt annyira nehéz, a 24 pines kivételével. Főleg ha már belejössz, és a végére bele fogsz
Másik megoldás az lehet, hogy veszel már gyárilag harisnyázott hosszabbítókat.Ezen még van mit rendezni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest