- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Raspberry Pi
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
TomiLi
addikt
válasz
Prison85 #32020 üzenetére
Én is régóta a moduláris tápokat preferálom mivel nagyon jó modding alap. A Silverstone volt az első, aki külön kábelszetett árul a tápjaihoz. (rövidebb, de ugye nem ez a lényeg...
) és sajnos mai napig nincsenek követői...
Viszont sajnos elmarad a mostani hibrid tápoktól, technikai fejletségben.Nekem sem volt gondom eddig még a moduláris tápokkal.
-
-
agressiv
addikt
válasz
Prison85 #31874 üzenetére
Ez egy Chieftek Mesh nevű ház és most, hogy kicseréltem a ventilátort a tápban, észrevettem, hogy a tápot tartó lemezt meg lehet fordítani így be lehet rakni fordítva a tápot és fentről szívja a levegőt ezért nem fűti semmi más. Zseniális ez a ház.
A papucs meg rottyon van, a másik fele 2x lett szigetelőszalagozva és kábelkötegelővel megerősítve, de hiába, az teljesen szétment, de nincs erőm papucsot venni.
-
sestertius
őstag
-
ilyennincs
tag
válasz
Prison85 #27405 üzenetére
Szia
A mennyiség attól függ, hogy az egész tápodat szeretnéd-e harisnyázni, vagy veszel pl. hosszabbítókat és csak azokat.
Egyébként ki tudod számolni, annyi harisnya kell, amilyen hosszúak a kábelek és megszorozni a szálak számával
Én is nemrég harisnyáztam először, és féltem tőle, de így visszagondolva nem volt annyira nehéz, a 24 pines kivételével. Főleg ha már belejössz, és a végére bele fogsz
Másik megoldás az lehet, hogy veszel már gyárilag harisnyázott hosszabbítókat.Ezen még van mit rendezni
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyaralás topik
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- sziku69: Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest