- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
-
B4l!nt
aktív tag
válasz
Motion_Blur #27498 üzenetére
Látom neked maximus formula és dominator gt van. Biztos jól néz ki. Van fent képed a cuccról?
-
B4l!nt
aktív tag
válasz
albert8 #27494 üzenetére
Igen szerintem is magmával lenne a legjobb
Na meg dominator GT ramokkal.
A terv már megvan kérdés az anyagiak hogy fognak alakulni. ]Próbálok majd valami szépet összehozni.Harisnyázás szerintetek hogy néz ki legjobban? Én abból is fekete(80%) - piros(20%) kombóra gondoltam. Vagy jobb lenne sima fekete?
-
sestertius
őstag
válasz
B4l!nt #27491 üzenetére
Huh.. azt én is nézegetem, de nagyon, csak még iszonyat az ára!
Habár, ahogy most elkezd hullani az 1156, úgy kezd el az 1366 ára is...A piros-fekete nálam is tetszik a jelenlegi lapomnál, csak a hangkártya nem passzol bele a házba a maga kék led világításával. Ez van...
-
B4l!nt
aktív tag
válasz
sestertius #27490 üzenetére
Köszi
Rampage III Extreme. Próbálok majd rámenni a piros-fekete összeállításra. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
ilyennincs #27485 üzenetére
eléggé halk..(gyak. egy halk zümmögést lehet össz. hallani)
Stirbi. Alex Lamb-Freedom (Tiesto - Club Life 177)
-
Tibiajax
nagyúr
rég jártam már erre..
dobtam föl egy villámvidit a mostani kócerájrólBalázs. a házikód az enyémnek nyomába se lép... : D
-
Gorneck
legenda
válasz
albert8 #27480 üzenetére
Nem vagyok a fekete belső híve...viszont két opció már van bár sztem nem lesz egyikből se semmi (kevés az időm ezzel foglalkozni):
- méhsejtes lemezből (feketére fújva) lehet csinálok bele egy L alakú borítást.
- a másik, hogy otthon van hangszigetelő szivacsom is és azzal kiváltom a festést legalább az alsó lemezen.ilyennincs: A kábel elég hosszú...lyuk se lenne gond csinálni pluszba egyet, hogy beférjen (toldón gondolkodom még az szétszedve simán jó lenne). Csak nincs kedvem már megint szétkapni a gépet és fúrkodni.
-
Gorneck
legenda
válasz
ilyennincs #27477 üzenetére
A cikkem aplaján kiderül ez miért nem oldható meg...vagyis megoldható, csak nem egyszerű...
-
Gorneck
legenda
válasz
sestertius #27475 üzenetére
Jaja...
De ami vicces, hogy mind1 ennek a felállásnak mekkora házba pakolom bele...
Hőfokok így is nagyon rendben vannak.
A 24es tápkábel elrejtésén még agyalok, de sztem marad így.
-
Gorneck
legenda
Kis update: [link].
-
sestertius
őstag
válasz
pincehely #27465 üzenetére
Amikor a Mugen 2-t lecseréltem a H50-re, nem voltak feljegyzett értékeim arról, ez a baj...
Arra emlékszem, hogy nem sok különbség volt közte - a Mugen 2 nagyon jó!Még most egyre leszek kíváncsi: rendeltem MX 4 pasztát - állítólag sokat nyom a latba. Hamarosan - szerintem hétvégén - kiderül, mit is tud.
-
Stirbi
addikt
válasz
ilyennincs #27463 üzenetére
az ott egy 8600gt a képen ?
hu nemtudtam kitalálni h milyen vga lehet az
-
Bakitm
tag
Rászántam magam egy kis kábelrendezgetésre, igaz még az új videokártya érkezése meg fogja kavarni a dolgokat, de addig ez így fog maradni. [Link]
Igaz a hátlapja kicsit neccesen ment fel, mert azért olyan sok hely nincs a kábelek elrendezésére, de mindegyik elfér sérülés és nagy kavalkád nélkül. -
pincehely
addikt
válasz
sestertius #27456 üzenetére
Köszönöm a mindenre kiterjedő beszámolódat.
Kíváncsi lennék egyébként arra is, hogy mit tud H70 egy comobos léghűtéssel szemben.
Erről nincs információd? -
Atke
senior tag
válasz
ilyennincs #27446 üzenetére
ilyennincs
Kék ventikA nightcomp-nál lehet venni, drága de szerintem jók! Én a silent-eket használom és nem egy ismerősőm vett/cserélte le Gelid-re a meglévő ventijeit! Harisnyázva, gumipöckökkel, matricával a dobozba! Kinai de nagyon igényes!
-
Stirbi
addikt
válasz
ilyennincs #27457 üzenetére
pontosabban
?
-
petiww
tag
Nekem most valahogy így.
-
sestertius
őstag
válasz
pincehely #27408 üzenetére
No, amiről korábban beszéltünk:
aero. és BR4D tanácsára kipróbáltam a H70-nél, hogy "rendesen", azaz a gépből kifelé hátra fújva jobb értékeket produkál-e a proci hűtő, mintha kintről fújna befelé.
Alapvetően alacsony rpm-re állítottam a ventiket, fixre állítva a ház ventiket is és a proci hűtő ventiket is. A különbség nem nagy.Befelé fúj:
Game alatt szinte ki sem jön a dolog, pl. Dirt2 esetében 57-54-54-54 értékek vannak. Prime 95 esetében picit emeltem a proci ventik fordulatán, és ott feljegyeztem egy 72-69-68-70 hőmérsékletet. Itt is alacsony rpm-en mentek még a ventik, a szabályzó a felén állt /azt hiszem, ilyenkor ~1000rpm körül van, vagy még annyi sem/.Kifelé fúj:
Mint említettem, játék alatt nem nagyon jön ki a dolog, a Dirt2-nél 57-55-55-54 lett. Más játékokat is néztem, de a különbség hasonló, így nem írom le azokat. A Prime 95 esetében - a szintén kicsit emelt rpm-nél - picit jobban megmutatkozott a különbség, de nem óriási: 75-73-71-73 lett.Röviden és tömören, nagy terhelésnél, nagy tuningnál lehet követni a Corsair ajánlását, és kintről nyomatni a levegőt a radira, mert számíthat. Kisebb húzásnál, játékok alatt ( pl. nálam, ahol a 3,5 GHz-ig sincs húzva a proci, és a ram sem éri el a 2000MHz-et ) nincs jelentősége. Csak annyiban, hogy nem jön be ugye a por, és összességében nem nyomjuk be a meleget a házba. Nem is bánom, hogy össze hasonlítottam, így nyugodt vagyok az elhelyezést illetően...
Bogarat ültettetek a fülembe, de nem is baj, mert így most már a jól megszokott módon hagyom a ventiket, hogy kifelé fújjanak!
-
Stirbi
addikt
válasz
ilyennincs #27444 üzenetére
hm jó lett jó lett, s mi konfig van becsomagolva?
-
sestertius
őstag
válasz
ilyennincs #27453 üzenetére
Ez igaz!
Csinálok párat a kábelekről...
-
ilyennincs
tag
válasz
sestertius #27450 üzenetére
Köszi
Ezért nem szabad blogokat olvasni, sőt igazából semmit nem szabad megnézni, mert megtetszik és utána nincs megállás.
Esetleg ha több képet mutatnál, hátha tudnánk segíteni! -
sestertius
őstag
-
albert8
veterán
válasz
sestertius #27450 üzenetére
Nem kellene eltüntetni mert ha esetleg be lenne harisnyázva akkor szép lenne
-
sestertius
őstag
válasz
ilyennincs #27448 üzenetére
Szép! Tetszik, ahogy a szivacs mindent takar... hasznos dolog.
Igyekeztem én is elbújtatni mindent, de rájöttem, valami plusz "takaró" dolog kell, különben semmire nem megyek... Jelenleg ugyanis már eltüntettem a dvd író kábeleit, felül vannak elvezetve, ami oldalról nézve nem látszik, de csak tanácsos volna valamivel elrejteni az alaplap tetején kolbászoló kábelekkel együtt...
túl sokat akarok...
-
ilyennincs
tag
válasz
urbanjozsi #27447 üzenetére
Köszönöm szépen!
A világítós ventik gyáriak, és általában ki vannak kapcsolva. Most is csak pár kép erejéért kapcsoltam be őket(Ráadásul igencsak hangosak
)
-
urbanjozsi
senior tag
válasz
A kék ventit leszámítva 5-ös
-
simii16
aktív tag
válasz
Nagyon szép lett, grat.
Azért még hátulra a kék lapátos ventit fontold meg.
-
ilyennincs
tag
Jelenleg: [link]
-
lalimano
tag
válasz
sestertius #27440 üzenetére
A háznak ez az állandó helye, de nem vakít egyáltalán, csak a telefon fényképezőgépe nagyon torzít, azért láttszik olyan erősnek a fény. Hát igen tényleg volt vele meló, de nagy részét még az előző tulaj csinálta (használtan vettem a házat, a belseje le volt fújva feketére, a tetején lévő két kapcsoló is be volt szerelve, meg a ház kábelei -pl a bekapcsoló gombé- már harisnyázva volt), én csak a neonokat meg a ledeket raktam be valamint a tápot gégecsöveztem.
Itt van még pár kép, sajnos jobb minőségűt nem tudok csinálni
001 002 003 004 -
Benyaking
aktív tag
válasz
ilyennincs #27437 üzenetére
Jo kis haz csak kar hogy papirvékony! Elotte egy Gigabyte hazom volt az sokkal vastagabb.
Ez is csak ideiglenes majd obsidiant szeretnek! -
lalimano
tag
Igen minden világítás kapcsolható (2 zöld ccfl: 1 kapcsoló;1 kék ccfl + 1 kék ledes venti-a turbina mögött- + 4 kék led a kék ledes venti mögött: 2. kapcsoló; 1 liquid neon a ház tetején kívül:3. kapcsoló; 1 db led nélküli venti az 5,25"-os helyen:4. kapcsoló-erre a kapcsolóra még menne pár led meg a villogós venti)
Amik most benne vannak azok folyamatos fényt biztosítanak (kivéve ha kikapcsolom vagy a ccfl inverterét hangvezérlésre állítom), de szerintem jól nézne ki benne egy olyan procihűtő ami ledekkel kirajzolja forgás közben az időt, vagy a proci hőmérsékletét -
lalimano
tag
válasz
pincehely #27432 üzenetére
Nyugi, nem fogok panaszkodni
(a házventitket kapcsolókra kötöm és ha nincs rájuk szükség csak lekapcsolom, és nem zavarja álmomat
)
Egyébként most így néz ki a házam (nagyon messze van még a késztől meg a képek minősége is nagyon pocsék).
Nyugodtan mondjatok véleményt nem vagyok sértődős -
Benyaking
aktív tag
-
Benyaking
aktív tag
Hello!
Nagyabol osszealt a gepem tettem fel képeket!
[link] -
lalimano
tag
válasz
ilyennincs #27420 üzenetére
Köszi a válaszokért mindenkinek (a linkelt topikokért is)
Ez a Enermax Apollish Vegas jól nézne ki az Aerocool Jr2-őm első, gyári ventije helyett
És bocs az off-ért -
mrbig25
őstag
Üdv Mindenkinek!
Volt a héten némi harisnyázás + kábelrendezés, egyelőre ennyire futotta. [KATT] a képekért.
-
TaaT
nagyúr
és itt van még a Ház ventilátorok topik is
-
GabN73
addikt
válasz
sestertius #27421 üzenetére
Egyrészt van milyen processzor hűtőt vegyek topic és van Léghűtés topic is
-
feka007
veterán
Hát vannak ott szép házak. Enyém egy vacak Codegenbe van, elég szar, de anno ezen spóroltam, mikor állítottam össze a konfigot.
Bár pár ismerősöméhez képest azért még mindig szép, rendezett szvsz
-
pincehely
addikt
válasz
sestertius #27410 üzenetére
Várom.
Egyébként az is érdekelne, hogy milyen eredményt produkál a h70 egy combos léghűtéshez képest.
Mert ugyanannyi venti kell hozzá, sőt egyel több. De akkor mennyivel jobb a hatásfoka? -
Prison85
senior tag
válasz
sestertius #27410 üzenetére
Kegyetlenül szép lett. Egy apróhirdetésnél találtam, de talán ide is linkelte a tulaj. Ilyen belsővel "megáldott" gépet kár lenne eltitkolni a nagyközönség elöl.
-
sestertius
őstag
-
Prison85
senior tag
Köszönöm a harisnyázási tippeket és a hirdetést!
Megmérem a vezetékeimet, osztok-szorzok aztán eldöntöm, hogy hogy nézne ki jól. Kék-fekete kombó lesz csak még a színek aránya kérdéses. Azon gondolkodom, hogy veszek még egy HX520-as tápot és azt fogom berhelgetni. Ha sikerül, akkor átalakítom a mostanit is és legalább párom gépébe is jut egy csendes Corsair.
Kábeleken még van mit rendezgetni, de majd akkor bíbelődöm, ha kész lesz a harisnyázás. Addig nézegetem a tiéteket és gondolkodom, hogy hogy lehet így megvalósítani. Találtam múltkor egy az enyémhez hasonló házat, amiben szép rend van. El is mentettem, hogy legyen egy mérce, amihez igazodhatok. [link]
-
pincehely
addikt
válasz
sestertius #27403 üzenetére
Érdekelne, hogy mire jutottál a ventik variálgatásával h70-nél.
-
ilyennincs
tag
válasz
Prison85 #27405 üzenetére
Szia
A mennyiség attól függ, hogy az egész tápodat szeretnéd-e harisnyázni, vagy veszel pl. hosszabbítókat és csak azokat.
Egyébként ki tudod számolni, annyi harisnya kell, amilyen hosszúak a kábelek és megszorozni a szálak számával
Én is nemrég harisnyáztam először, és féltem tőle, de így visszagondolva nem volt annyira nehéz, a 24 pines kivételével. Főleg ha már belejössz, és a végére bele fogsz
Másik megoldás az lehet, hogy veszel már gyárilag harisnyázott hosszabbítókat.Ezen még van mit rendezni
-
Prison85
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy hol lehet szerezni harisnyát a kábelekre? Korábban láttam PH-n hirdetést, de most nem találok egyet sem
Mennyire macerás ennek a felhelyezése és kb hány méter kell a vezetékek teljes "burkolásához"?
Más:
el vagyok hűlve, hogy mennyire el tudjátok rejteni a vezetékeket. Hétvégén én is ráfekszem a dologra, hogy minimalizáljam a káosztMajd teszek fel képet a végeredményről, most valahogy így fest: [link]
-
pincehely
addikt
válasz
sestertius #27403 üzenetére
Jobb az feketén, szebb is feketén, kicsit melóztam vele.
Talán eladni is könnyebb lenne így. -
pincehely
addikt
válasz
sestertius #27401 üzenetére
Az a bajom vele, hogy nem fekete a bele.
A 922-t is én fújtam le, de többet nem akarok ilyennel szórakozni. -
sestertius
őstag
válasz
pincehely #27400 üzenetére
Nagyon komoly ház! Amikor valamikor a nyáron lementek az árak, 30 alatt lehetett kapni újat!!! Na akkor gondolkoztam el, hogy a 922-t esetleg cserélem, de ugye mivel annak az árai is leestek, így nem tudtam volna normális áron eladni. A 932 állítólag nagyon jó ház!
Itt találsz róla okosságokat: ph teszt, katt777 cikke.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest