- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
gamerkiller
senior tag
válasz urbanjozsi #17842 üzenetére
Jaja! Sarokcsiszolóval meg fémreszelővel..
Egyenesíteni? Ha a bal oldalára gondolsz, akkor az direkt lett ilyen.. Sárgára akartam festeni az egészet, és fekete kínai motímokat még ráfesteni utána.. Pénzhiány miatt abbahagytam, és amikor újra lett pénzem vettem egy [link]-et..
Ideiglenes hát! A [link]-et kölcsönkérte haverom..
Basszus! Így nézett ki a gépem régen!!! Dejó ez a kép.. [link]
[ Szerkesztve ]
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
gamerkiller
senior tag
Kicsit elrendeztem mindent.. Most vélemények, észrevételek?
Ez volt az első moddolt gépházam, most ezt kell használnom, az aeroengine 2-t éppen kölcsön kérték.. Akkora ez a procihűtő hogy le kellett szednem a plexit mert kilóg a házból még vagy 1 cm-re.. Gyárilag nem tudnád rárakni az oldalát..[ Szerkesztve ]
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
gamerkiller
senior tag
válasz D1Rect #17820 üzenetére
Hát igen.. Volt nekem is egy olyan korszakom amikor a ledek a billentyűzetben basszusra villogtak, stb.. Azóta már nem is érdekel, elköltöttem régen moddingra egy új gép árát..
Jaja! A hűtés fontos!Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
gamerkiller
senior tag
-
gamerkiller
senior tag
Na most nem kell ám itt lenézni meg mit tudomén azért mert topower beles ha az.. Nem teljesen mind1 milyen beles ha 80+-os és két éve kiválóan működik? Van még 1 év garancia rá, teljesen halk, jól néz ki, 3 szóval röviden tömören: Teljesen jól működik.
Érdekes nem hallottam még ilyen tápot tönkre menni, és azért gondolkodj csak el az OCZ helyében is.. Csak nem adná a nevét egy "szar" bélhez..
[ Szerkesztve ]
-
-
gamerkiller
senior tag
válasz 14adam #17800 üzenetére
Gyári a cucc, így vettem.. [link] Elég erős, de mégis könnyen hajlítható, UV aktív.. Úgy világítanak a kábelek UV fénybe mintha muszáj lenne.. Nagyon bírom ezt a tápot, mondjuk nem is volt olcsó..
[link]
[link]Így világít UV-ra.. Úristen de régen volt ilyen a gépem.. Ez saját kép!!!!! Molex is milyen szépen világít..
Jóva majd eldugom a kábeleket stirbi..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Path of Exile 2
- Autós topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Interactive Brokers társalgó
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Külpolitika
- További aktív témák...