- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
urbanjozsi
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #17393 üzenetére
Köszi T-ZS
Google barátom ezt dobta.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
urbanjozsi #17392 üzenetére
Ahhoz a Fabory-hoz annyit fűznék hozzá, hogy a cím csalóka, bár a telek még a Váci út 85-höz tartozik, maga a bolt bejárata a Frangepán utcában van.
-
-
Sziasztok.
-
r-chee
őstag
Aham. Akkor az sima, M3-as menetű csavar. Az a baj, hogy legtöbb boltban 4-es a legkisebb, amit kapni lehet, de OBI, TESCO vagy a tizenkettedik barkácsboltban biztos beszerválható. Esetleg tönkrement rádiókból, törpefeszültségű tarnszformátorokról kibányászható. Vagy küldjek 10db-ot postán?
-
r-chee
őstag
Szerintem nehezen fogsz találni azokhoz a csavarokhoz anyát, de nem kizárt, hogy kapsz vmelyik boltban ilyen csavart anyával együtt. Ha jól mértem, és jól gondolom, akkor a menete amerikai normál menet, pontosabban itt az első táblázatban a 6. sorban szereplő (2,85mm mag átmérő).
-
-
Valamiért nem akarja a ph betenni a hsz-t rendesen!
-
Dupla:
-
Na hamarosan képek. Még kicsi pihi meg 3 furat és mára megvok.
Egyedül a vinyót nem tudom h hova rakom. Meg kell vennem normális csavarokat meg anyákat de nem tudom hol lehet kapni1 helyen voltam (csavar bolt) De nem is láttak még pcbe csavart.
-
r-chee
őstag
Ha valakit érdekel, van kettő darab eladó, CNC gravírozott, méhsejt mintázatú plexi lemez (link2)(97mm széles, 240mm hosszú, 4mm vastag). Friss, ropogós, első szériás. Ár: 1000FT/db. LED-ekkel megvilágítva frankón világít a méhsejt mintázat sötétben. Harmadikat a 4890-em hátlapjára szánom távtartókkal felcsavarozva
. Majd dobok képeket, ha felkerül rá.
-
Zefír
őstag
Köszi srácok!
Tuti nemvágom ki sehol, hátul a 8as ventiknél ki akartam, de tök fölöslges, Még egy laedes világításon gondolkodok
FID
Te meg haladjál azzal a géppelIgazánól nemtudom, hog ymi a jó, ha gyorsan kész a gép, vagy ha sokáig csinálod,Én pl eléggé erőteljesen szoktam unatkozni ha nemkel semmit csinálni a gépemen
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Na srácok már majdnem kész a gép,
Ma betettem 2db noctua ventit, mind 2 kifele fog fújni, majd megforgatom.
Na mien? -
Osynho
addikt
Valakinek van, vagy látott már Thermaltake Element T házat? Megnyerte tetszésemet
-
syC
addikt
CM 840-es tulajokat kérdezném, hogy az alaplapi tálcát megtudjátok fordítani?
-
for3l
senior tag
srácok, ti itt lemezt hajlítotok meg hegesztetek nekem meg sikerült leharisnyáznom még egy ventit a hét alatt!
képek lesznek január környékén.
-
kelzsoca
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #17340 üzenetére
Vagy esetleg szépen megmunkált fa, de még az se jön ki ennyiből
-
Zefír
őstag
válasz
kelzsoca #17333 üzenetére
Nos akkor ez is elvetve
Amit te linkeltél abba viszont tényleg itx es lap kell,20k + most ha lecserélem alapomat akkor vagy 40be kerülne a dolog:/ Áh nagyon drága.Na meg nem is lenne jó, mert nem integrált cpus lapot vennék, és akkor a procci hűtő nem férne el
Egyébként alig kisebb mint a mostani házam és egy ATXes lapnak is belekel h férjen.Zsömi.
Nem plexizek, nem tetszik -
Zefír
őstag
Köszi srácok!
Egyébként lehet hogy egy kicsit könnyeb megoldást találtam kiVeszek egy ITX-es lapot és egy ilyen házat és átalakítom PC-re. Csak nem vagyok tisztában a méreteivel, még nézelődök aneten. Egyébként nemtudja valaki, hog yilyen házat hol lehet venni?
Igőközben találtam méreteket. 16*25*42cm és elől van usb is szeritnetek meglehetne csinálni szépen?
-
UdVi86
aktív tag
válasz
kelzsoca #17326 üzenetére
Annyira valóban nem, csak én 15k-ból szeretném kihozni az egészet. És ugye a vágás mellett még az anyag kb. 4k (1500x750 1,5mm-es aluminium tábla), a festés meg 2k, valamint a gombok + sín az alaplaptálcához ~1k. Bár lehet rá tudok szánni 20k-t és akkor náluk vágatom. De először beszélek a Woldem Kft-vel, hátha olcsóbban megcsinálják.
-
UdVi86
aktív tag
Szívesen. Az Amplus nekem 10500 nettó árat adott egy Lian Li V350 nagyságú házra. 9500 a vágás + 1000 a rajzi előkészítés. Saját számításaim szerint 26 métert kell vágni és 200Ft/m a vágási költség. Ez így kevesebbre jön ki, de biztos van még egyéb költség vagy ők máshogy számolták a métereket. Mondjuk én minden lemezdarab minden egyes oldalát számoltam külső és belső vágásokat egyaránt, mivel mondták, hogy közös él nem lehet.
-
nemethati
senior tag
Nem tetszik a HAF...persze ízlések és pofonok. Viszont az Obsidian nagyon ott van, ráadásul gyönyörűen el lehet rejteni benne a kábeleket. Ha egyszer veszek házat, tuti az lesz, de szívesebben farigcsálom a Casetek-emet...az lesz a legszebb
-
scope2007
addikt
válasz
plejik #17300 üzenetére
szerintem nem is választhattál volna jobban
legjobb ház sztem most a piacon (bár 1-2dolgot azért megérdemelt volna alapból.... porszűrők, belső fekete festés gyárilag.. meg 4in3 device modult is sztem [még ezen kívül egyetlen egy ház tetszik... az a Corsair Obsidian Series 800D Case]lehet lesz egy eladó nagy ventim HAF932ből.. vagy az oldalsó vagy a felső.. [igazából mind1.. mert ugyan az
] érdeklődő esetleg?
-
TomiLi
addikt
válasz
jaja1981 #17292 üzenetére
Ők is ezt mondták, de az előző (atom drága) lemezes cég, megcsinálta bevágás nélkül....
Nah mindegy...Köszönöm szépen! Marad a forrasztás! Most hülye kérdés, de a lakatos szakmával hadilábon állok... (Pedig nagyon tetszik, főleg, hogy már tulajdonképen számítógéppel zajlik az egész... Persze egy srác rögtön megmutatta, hogy azért az is j ha az ember kezében is van a szakmából... Volt egy lemez, ami kicsit csúnya lett, mert a hajlítógép, megnyomta a lemezt ott is ahlo nem kellett volna... minden elismerésem, mert a srác úgy ki kalapálta és csiszolta, hogy semmi nem látszodik a sérülésből....)Ez a forrasztás nagyjából, hogy történik?
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kósza, lehet hogy hülye gondolatom.
Nagyon sokat gondolkodtam ezen a hogyis nézzen ki a gépem témán.
Nézegettem Lian Li házakat, de nem találtma igazán kedvemre valót. Meg úgy ez a GMC Toast R2 próbálkozás se jött be.
Na és akkor a kósza ötletem:
Ha tervezek egy házat, rendesen mindent pontosan megadok stb. Akkor van olyan cég, vagy ember aki a lemezeket meghajlítja, máretre vágja?
Esetleg ez a szálcsiszolt dolog is jólenne a házhoz.Bocsi ha off voltam.
-
plejik
addikt
válasz
Voyage #17303 üzenetére
Voyage
Azt nem tudom mennyit hozott volna , eddig 48 fokos volt a lapom alapon , terhelve 52 minimum..Most terhelve is max 38 fokos , alapon pedig 35.Azért az szép teljesítmény.Nem rezonál jók az anyagok is benne.Eltudtad adni a Ravent már?Az mondjuk szebb mint ez a hafocska.
MrPG8
A kábelharisnyázáson nem gondolkodtam még.Amúgy harisnyázottak a kébelek csak a végük nem.Ja bizony a HX1000 es durva kis tápocska.Nem okoz neki gondot semmi egy jó ideig az tuti!Mondjuk lassan 1 éves lesz a kicsike..szóval a az akkor árat inkább nem is említem.
Tomi_Sci
Ami ház legtetején van és ami az oldalapon gondolom arra gondolsz.Ezt jól megfogalmaztam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Linux kezdőknek
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest