- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- RAM topik
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
simii16
aktív tag
köszi srácok.
a gép elég régi cucc bár a procit meg a karit most vettem. a ház kb 2-3 évesaz összes többi alkatrésszel.
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Codegány6061 házam 400as szintén ilyen táppal. Kicsit hangos volt, szar hűtéssel.
Tápban venticsere, kapott egy jóval halkabb Coolink ventit. A táp alá került egy 8as Revoltec kék ledes venti, kisebb fényen világít és lassabban pörög, mert beiktattam egy ellenálást
Nem akartam 8centis ventit előre, mert zajos és gyenge lett volna. Felül a ventihely egyik csavarjának helyére felcsavaroztam egy PCI takarólemezt, ehhez csavaroztam a 12es Coolink ventit. A cpu hűtőn a ventit 50%-on hajtom. Így a prescott 2.8as megy benne 3.62Ghz-et. A videókártya (Gef 7600GS) zajos kis ventije helyett kapott egy halk 8as ventit, csináltam hozzá saját kezűleg csatlakozót a kártyáraA winchester pedig berezgette az egész házat. Bekerült a DVD író alá egy jó kis zsineges megoldással, így szinte hangtalan
Hőfokok: CPU: idle 35-40°C terhelve max 57°C. VGA: idle 46-48°C terhelve max 64°C. HDD: 32-38°C. Rendszer: 30-34°C. Így elég halk és a hűtéssel is elégedett vagyok nagyjából.
Képek: egész
Winchester
VGA
Vélemények? :$
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Silverstone st1200-pts tépegység
- Eladó Be Quiet! PURE BASE 500 WHITE ház
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest