Hirdetés
- Prezentálta az Ultra jelző nélküli új mobil Core generációt az Intel
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Az Intel felvázolta mi kell az Arrow Lake-S optimális működéséhez
- Elülső tápos GameMax miditorony született a szellősség jegyében
- 3D nyomtatás
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Nekem itthonra a 6-os van, mert nagyobb átmérőkkel is dolgozom néha, amúgy tökmindegy, ha belemegy préselve a helyére, akkor nincs jelentősége. Én a szigetelt érvégeket jobban szeretem, kicsit ilyen "törésgátlós", de ez sem feltétel.
Tömörre érvég... háát inkább csak ha saruzni kell, de amúgy ott pont semmit nem jelentene. Nem minden csatlakozóhoz kell érvéghüvely, nekem van egy marék olyan, amiben a lemez egy önzáró rugós cucc, pont a sodrotthoz, ennél nem kell, sőt. Érvéghüvellyel sz@rabb összerakni. Alu vezetékek... ehh, bontásban láttam csak, nem kellene használni.
Most bontottam egy vezérlőszekrényt, ha kellenek cuccok valakinek...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP15,6"FullHd,Core i5 6200,Világító billentyűzet,8-16GB RAM,SSD,Új akku,Új töltő,Szép állapot
- Apple iPhone 15 Pro 256 GB gyárilag független Black Titanium 2 év szavatosság garancia + üvegfólia
- Újszerű ThinkPad, játékra is,core i71165g7(8x4,7Ghz),IRIS XE VGA,32GB DDR4 RAM,SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest