-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
Sok helyütt olvastam már ezt a tele lennénk munkanélkülivel dolgot, aztán 2 sorral lejjebb meg azért megy a panaszkodás hogy összeszerelő üzem vagyunk, napi 9 óra robottal(ebédszünet + be-kiöltözés) amihez még oda is kell utazni, sokszor tömegközlekedéssel odavissza 2x45 perc, tehát további másfél óra...
Aztán a havi fizu is éppen arra elég hogy el legyen húzva a mézesmadzag " ha keményen dolgozol 40 év alatt visszatudod fizetni a lakáshiteled tökéjét, már csak a kamatok maradnak a gyerekeidre és LESZ EGY SAJÁT HÁZA A CSALÁDNAK".Miközben ezek az emberek egyébként értelmesek, simán más életkörülmények esetén, átképzéssel legalább 1 egységgel magasabb hozzáadott értékű munkafolyamatokat is el tudnának látni.
Ahelyett hogy mindennap ott lebeg a fejük felett, hogy +10% bér esetén jobban megéri a gyártást kivinni távol keletre csincsungnak, vagy átállni full automata robot üzemre, ami max 3 év alatt megtérül az emelkedő bérköltségek miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Synology NAS
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged