Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinter
addikt
Volt egy Remington hajnyíróm. 4 éves volt, töltés közben világít egy fény, ami elvileg kialszik, ha teljesen feltöltött. Ez egy idő után sosem aludt ki, és érződött, hogy nincsen semmi ereje akksiról, gondolom elromlott.
Most vettem egy ugyanilyen újat. A kézikönyv szerint első használat előtt 14-16 órát kell tölteni. Én ezt elfelejtettem, és tegnap előtte használtam kb 5 percet és csak utána raktam fel. Most körülbelül 24 órája már töltőn van, de még mindig nem aludt ki a fény. Ennyitől elromolhat az akksi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple asztali gépek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3890
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
ekkold