- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Nikon DSLR topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rednifegnar
senior tag
válasz
darvinya #72903 üzenetére
en nem vitatom hogy ha kicsereled a pislakolo gyari izzot akkor jobb lesz a vilagitas vagy inkabb a lathatosag.
de hiaba gondosan megcsinalt, nem vakit stb, ettol meg nem lesz legalis.
onnantol meg telleg csak atcsuszas van a vizsgan. a baj akkor lesz ha telleg baj van. mert a biztositotol kezdve (akik ugye nem szeretnek fizetni) a jardig mindenki rad huzza az illegalis atalakitast, barmennyire volt az jobb a gyarinal.en konkretan ugy jartam hogy az elso helyzetjelzo allandoan kiegett szetrazta a szalat a gep. a 4dik utan elegem lett, ezert kicsereltem ledesre.
egy kb 3w-os mezei kis izzorol van szo (es az annak megfelelo ledrol). kb a semmit nem szamit kategoria. de kibaxtak a vizsgarol. elso kerdes az volt hogy gyari e? ha nem akkor hol a gyartoi vagy hatosagi mubizonylat? nyilvan nem volt (homasitaban vettem, a honlapjukat mutogattam volna?). merges voltam, de joggal baxtak ki.szerencsere volt annyi lehetosegem hogy ha helyben tudom orvosolni a problemat akkor folytatjak a vizsgat. elmentem a szomszedben levo kutra vettem egy 50ft-os izzot betettem es kesz. lehetett volna vitazni hogy a led nem eg ki, meg sokkal jobban lathato, stb. de igazuk volt. en inkabb azt szeretnem ha mindenkivel hasonlo modon jarnanak el, mert sok ilyen fekete uveges lampaju, alulneonos, fust es rozsadbajnok ultetett tragacsot latni es azok valahogy atmentek a vizsgan, hiaba van kamera meg ellenorzes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- LED világítás a lakásban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Hifiman SVANAR vezetékes IEM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest