Új hozzászólás Aktív témák

• DjDanee87

addikt

Üdv

Igazából fogalmam sincs hova lenne érdemes írnom, ha van jobb fórumrész szívesen várom. De akkor leírnám mi a gond, hátha valaki tudná rá mondani valamit.

Szóval a jelenség a következő: Játék alatt (játék menüjében nem, csak a játékban) halvány vízszintes "fény" fut le a képernyőn. Vibrál, vagy nemtudom hogy nevezzem. Olyasmi, mint mikor régi monitort felvesz az ember kamerával, csak ez halvány, és a sötét részeken látszik főleg.

Az előző tápommal is megvolt, tehát ezt kizárhatjuk. Ma cserélgettem öcsém monitorjával meg annak kábeleivel és a következőre jutottam. A falon ilyen konnektor van: KÉP. Mindkettőbe van dugva 1-1 hosszabbító. Ha az egyikbe (akármelyikbe) bedugom a monitor és a táp kábelét egyszerre akkor van ez a csík a képernyőn. Ha külön-külön dugom a két hosszabbítóba akkor nincs.

Ez hogy a fenébe van. Villanyszerelő ismerős jött és bedugott valami műszert (ha jól sejtem multiméternek hívják), de nem talált semmi rendellenességet és ő sem tudott mit mondani a hibára.

Ez mégis mi akar lenni? A gépem megtalálható az adatlapomon

Új hozzászólás Aktív témák