- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
kiv lennék, hogy ezt a kínai gyereket hányszor verték meg a suliban régen. elképesztő mennyire idegesítő az a cinikus vigyor, amit folyamatosan tol. eddig egyetlen ilyen játékos volt, valami n betűvel kezdődő, akinek a fejét nagyon nem szerette a kamera (mondjuk ő meg folyamat grimaszolt).
-
JackeL
tag
Már a kínai srác vezet
-
kchryss
veterán
Tegnap Blizzcon helyett HAFU-t néztem ahogy arénázik. Profi arénás a csaj, elég jól nyomja. 6-0-ra állt egy elég közepes pap deck-kel amikor 7. partira jött egy olyan mágus hogy csak lestem. Volt a mágusnak 3 Flamestrike-ja, 3 Firelands Portal-ja és 1 Polymorph-ja, nagyon vicces volt.
HAFU - ARENAS - 1:22:27-nél kezdődik az ominózus parti -
-
h3lios
addikt
Gondolom mindenki Thijs-ra szavazott, most játszik épp, jelenleg 2-0ra áll, Questing Rogue-al elverte a CW-t ami nem épp a legjobb matchup. [link]
B-tag: H3lios#2825
-
Cathfaern
nagyúr
-
-
Cathfaern
nagyúr
Az jutott eszembe, vajon Blizz színfalak mögött nem próbálkozik HS + VR összehozással? Mekkora fun lenne kézzel kipakolni a kártyákat
-
rocket
nagyúr
P4wnyhof Blizzcon deckekkel jatszik.
Volt egy Yogg-ja nem reg Pavel MalyDruid deckjevel, elso spell Polymorph -> Yogg
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
fogtunder
nagyúr
válasz Cathfaern #58976 üzenetére
én akkor is inkább kinyitom szerintem a 10 gadgetzan paklimat, elég vacakul állok arannyal, nem nagyon van kedvem hazárdírozni. talán azt megfontolom, hogy pénzből indítok egyet, hátha tényleg bemákolom, de nem hinném.
a heti brawl viszont megérte a 20 perc szenvedést, sikerült kinyitni a harmadik Sylvanast.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz rocket #58975 üzenetére
Rájöttek, hogy a WotOG paklik senki se érdekelnek már. Szóval gyanítom kijönnek az új kieggel és utána jön a heroic brawl. Szerintem így igazából mindenki jól jár. Embereknek ott lesz a remény, hogy ha bemákolják a dolgot (mert lássuk be, ez nem a skillről szól, inkább szerencsejáték), akkor kapnak ingyen egy csomó paklit. Blizz meg jól jár, mert csomó ember befizet rá, hátha jól jár
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
-
mhmpista
aktív tag
válasz grizlisandor #58973 üzenetére
OK!
Este fele lenne nekem a legjobb, ha nem gond!
-
h3lios
addikt
válasz föccer #58971 üzenetére
Én Priest-el próbáltam be (szerintem mage mellett a legerősebb. Talán még a shaman lehet jó healing totem miatt.
Olyan dolgokat sikerült pickelni és olyankor, hogy égett a pofám már rendesen. Volt Paletress, Entomb a frissen kirakott Ironbark-ra. Holy Nova + Holy Champion, Shadow Madness, Priest of the Fiest, Cabal, Vol'jin a frissen kirakott AofWar-ra és még sorolhatnám Szerencsétlen gyereknek druiddal esélye nem volt.[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz NyxNyxNyx #58970 üzenetére
Egy warior ellen mentem samannal. Mar vagy huszon sokadik korben jartunk, neki ures a keze, nekem valami alig hsznalhat amikor pickeltem egy ragnarost.
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Aren brawl. :-/
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
h3lios
addikt
válasz whitezo88 #58964 üzenetére
Tök mind1, most Dr. Hippi-s meccsen olyan E-sports megy, hogy a hajam leteszem...
Ellene sámán telefossa a boardot, de csak 2 turn lethalja van... Dobja a torch-ot + fireballt face-re üres kéz marad... Shaman leüti 1-2 hp környékére, card draw -> Fireball GG Easy...Következő játékban a Shamannak turn 5 lethalja van... Trogg - Trogg - Golem Lightning bolt + még valami.
Most Hippi Druiddal Facehunter ellen. Fixen vert poziból Yogg -> 4 HP-s ellenfélre ment a headcrack + curse of rafaam.. Totally Calculated..És még tavaly fikáztuk a metát a Challanger miatt. Esküszöm visszasírom azokat az időket, mert arra legalább volt counter. Sokkal több, mint a mostani Midrange Shamanra (nerf után)...
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Akit érdekel a HS Competetive krémje az nézze a Blizzcon Group stage meccseket.
-
Vasinger!
nagyúr
Hát én ezt nem értem. 7. arénámat kezdeném meg egy huzamban úgy, hogy nem láttam a választható kasztok között Mage-et. Ez mi a fene? Mikor én játszok akkor 70%-ban Mage jön velem szemben, akkor hogy is van ez?
De még ha vállalható Shaman/Rouge-ot adna be akkor oké, de mindig a maradék hulladékot kapom.
Komolyan az ilyenek miatt megy el teljesen a kedvem a játéktól...
Teljes mértékben meg tudom érteni Kripp kiakadásait. Ezt csak akkor érti meg az ember, ha maga is átéli, mikor ott vagy egy nem Tier 30 kaszttal és jön az ellen a firelands portal, flamestrike, fireball én nekem meg semmi esélyem...
[ Szerkesztve ]
-
mhmpista
aktív tag
80g csere-bere valaki?
mhmst# 2629 -
K1nG HuNp
őstag
Ja amőúgy twitchen megy a vb
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
Nordic
Közösségépítő
Kisebb szenvedés után végre meglett a wow-os pala hős... remélem több wow-hoz kapcsolódó promóció nem lesz, mert agyrákot kaptam ettől a játéktól teljesen.
-
zsuha
aktív tag
Van értelme. [link]
A @ jel vége a boosterek végén felfelé, míg a hátlapokon lefelé ível. Gadgetzan pakkok lesznek, lehet.[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz Cathfaern #58952 üzenetére
arra mindenképpen jó, hogy ne csak tier 1-2 paklikkal menjenek az emberek casualra is, hanem vannak kreténségek, érdekes dolgok és mivel nyerni sem kell a küldikhez, kevésbé görcsölnek rajta az emberek. szóval ez mostszép munka volt, Team 5, egy tök indirekt módon sikerült kazuárabbá tenni a kazuár módot, ami sokkal inkább get your ass kicked if you don't have a proper deck for all classes mód volt.
-
Cathfaern
nagyúr
Amúgy az új questek óta szerintem lett csak sokkal élvezetesebb a casual? Kb. mióta bevezették csak új típusú questet kaptam, amikre mindig specko decket raktam össze, ennek ellenére mindig egész értelmes meccseket tudtam letolni, szóval függetlenül hogy nyertem vagy veszítettem nem azt éreztem, hogy épp csak átgyalogoltak rajtam vagy én gyalogoltam át valakin.
-
kchryss
veterán
-
rocket
nagyúr
-
Scale
őstag
Aki track-o-bot-ot használ, nála se trackeli a rankokat normálisan? Mármint írja, hogy ranked te nem rakja mellé, hogy hányas rankon volt az a meccs. Tegnap még jó volt
-
törölt tag
válasz NyxNyxNyx #58929 üzenetére
szerintem sokan azt hitték, hogy a unstable portal/boom/shredder triót nem lehet alul múlni rng-ben, ahogy azt is gondolhatták, hogy a blizzard nem fog újra secret paladin szintű, agyaltan decket/kasztot összehozni...
valahogy mégis mindegyiket sikeresen abszolválták.
-
Nordic
Közösségépítő
mióta? alig pár napja még tuti volt, mert pont azon idegeskedtem, hogy 5-6 között ingáztam ,és rank5 2 csillagnál is kaptam 2 csillagot winstreak esetén.
MikE008: Akkor nem tudom hogy jött össze ez... tuti nem emlékszem szarul. Asszem akkor sose lesz legend rank... winstreak nélkül nincs hozzá türelmem.
[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
Bugos a HS mostanság, vagy valamit benézek? A helyzet az hogy rank5-nél már zsinórba 4et nyertem palával, de nem kapok win streaket...
-
xavix13
őstag
válasz F-ECT$ #58933 üzenetére
Mondjuk hozzátartozik, hogy én már rég nem játszom "komolyan", általában napi questekben kimerül a hs nálam manapság, hacsak épp nem jött meg a kedvem valamelyik deckhez, de akkor se viszem túlzásba.
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
F-ECT$
titán
válasz xavix13 #58931 üzenetére
Simán küldizni eljárok oda - mint ahogy sokan -, de a "komolyabb" játék mindig is Standardon lesz. Ami miatt most kezd feljönni népszerűségben, az az, hogy a Standard iszonyat egyhangú lett, míg a Wild a "komolytalansága" miatt sokkal többféle deckkel fut.
Btw lett már innen Legend valaki Wildon?
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Hmm, a frissítés óta nem mutogatja a szezon végi ládát rank lépéskor?
Dive ever, work never.
-
xavix13
őstag
válasz NyxNyxNyx #58929 üzenetére
Én mindig is örültem, hogy marad a wild mint játszható formátum. Viszont voltak itt jó páran, akik még standard bejelentésekor kijelentették, hogy ők bizony soha be nem teszik a lábukat wildra, dr7-ekkel meg secret palákkal küzdeni megint.
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
gmx9
aktív tag
válasz tomazin #58926 üzenetére
Lehet én voltam, mindenesetre nem jött be, de nekem Maestro kártyám van. Végül ebayről megvettem a szenvedés helyett, kb. 800 ft volt.
btw valaki nem szokott streamelgetni innen, akár csak szűk baráti körnek?
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz xavix13 #58927 üzenetére
Vicces, hogy régen, még standard előtt mennyire elege volt az emberek többségének a ladderből, most meg egyre többen járunk wildra. És sokan jobban szórakoz(unk?), mint az elműlt hónapokban.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
-
xavix13
őstag
Ma beadta a 7 wines questet, irány wild. 7/7 win egy klasszikus midrange palával.
El is felejtettem már, hogy mennyire konzisztens és jó ez a deck, illetve hogy mennyire szerettem standard előtt.One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz ThySoul #58922 üzenetére
Nem tudom még, próbálgatom. Anno nem nagyon nyomtam patron warriorral, eddig 3-1-ben vagyok és nagyon tetszik, hogy nem teljesen autopilot. Fun deck és ha már közepesen erős, akkor elleszek ezzel szerintem. Egy körben 15 armort felszedni és full boardot csinálni (volt lent egy patron amit nem tudott kinyírni) hunter ellen. Kreygasm
Questre akartam csak alapból, de most megint élveztem a játékot.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz ígyvanferi #58923 üzenetére
hacsak nincs lokális credit/debit kártyád, tudtommal csak azt ellenőrzik.
-
Jumbozorz
senior tag
Szia!
1. Be kell regisztrálni az Amazon oldalra. itt
2. Be kell regisztrálni a Twitch TV oldalra. itt
3. Nem tudom már melyikhez, de valamelyik fenti regisztrációhoz szükséges Amerikai cím. Ezt az oldalt használtam én, hogy generáljak egy FAKE címet : FAKE
3. Aktiválnod kell az ingyenes 30 napos Amazon Primot.itt
4. A Twitchtv oldalon a beállításokban hozzárendeltem a Twitch-es accountomhoz az Amazonos accountomat és a Battle.net accountomat. Majd bal oldalon rákattintottam a Tyrande promocióra és aktiváltam az ajándékot. -
NyxNyxNyx
addikt
Valaki el tudná küldeni a wild patron warrior deck listjét? Nem jön be a tempostorm.betöltött
[ Szerkesztve ]
-
Genji
őstag
2őt is lekéstem, ha még an valakinek van cserélhető 80g-s questem
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
1eske
tag
Sziasztok!
Lett valamilyen mód arra, hogy EU-ból is ingyen lehessen megszerezni valahogy Tyrande-t az új Priest hőst?
Privibe is jöhet!
-
Genji
őstag
80g csere ha valakit érdekel vegyen fel!
[ Szerkesztve ]
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
fendre
tag
válasz Cathfaern #58909 üzenetére
Ne beszéljünk félre pls
1 expansion - 1 adventure volt eddig a sorrend. Ez nyilván nem kötelezi semmire Blizzardot, de azért ez már egy közel 3 éves minta:2014 Július: Curse of Naxxramas (Adventure)
2014 December: Goblins vs. Gnomes (Expansion)
2015 Április: Blackrock Mountain (Adventure)
2015 Augusztus: The Grand Tournament (Expansion)
2015 November: League of Explorers (Adventure)
2016 Április: Whispers of the Old Gods (Expansion)
2016 Augusztus: One Night in Karazhan (Adventure)
??? 2016 December: Gadgetzan (Expansion)
??? => az eddigi minta alapján: 2017 Áprilisban tbd Adventure[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
válasz F-ECT$ #58902 üzenetére
Vagy egyikből se, de akkor meg lassan (évek után) lesz csak értékelhető készlete az embernek
KaraDani
Jól emlékszel, évenként 2 lapos kieg meg 1 adventure. Ez csak úgy jön ki, hogy ha egymás után 2 lapos kieg van.Amúgy kaptam 2 priest lapos küldit is, összeraktam egy "poén" decket (normálisra úgysincs lapom) standradon. Kizárólag class lapok és csak removal, ressurrect és laplopás 1-2 minion, plusz pár healelős lap, pl. lightwell, hp duplazó hogy lehessen húzni az időt. Előbb vertem meg egy huntert, nem állítom hogy t1 pakli volt, de volt benne több legendary is, ragnaros (amit 4 kör után tudtam csak leszedni), sylvanas, emperor, baron. Gyakorlatilag semmit se tudott kezdeni velem, akkor adta fel amikor neki már csak 1 lapja volt, nekem meg tele a kezem és 1 minion a boardon Nem azt akarom ezzel mondani, hogy mennyire jó a pakli, hanem hogy mennyire szivatós lapjai vannak a priestnek... secret palánál is nagyobb sírás lenne ha priest (nem tempo paklival) t1 lenne.
-
MAGUS7
tag
80-as csere valaki ?
iPhone4>Lumia 920>Lumia 930>Note7>S7Edge>HTC U11
-
Sirandrish
legenda
válasz h3lios #58905 üzenetére
Kár hogy kész a Rouges küldim..most mentem volna és csináltam volna olyat
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
h3lios
addikt
válasz Sirandrish #58903 üzenetére
Biztos, hogy missplay volt. Olyat senki sem csinál,hogy először tol Conceal-t és utána támad. Ugyan annyi kártyát játszik ki, viszont így sebezhető marad a minionja. Fordított sorrendben a Pillager is rejtve maradt volna. A sors iróniája, hogy mivel csak Evil volt a kézben ezért csak 3-at tudtam sebezni rajta...
Egyébként jelenleg így néz ki a deck.
Lehetne még rajta finomítani, de a Prince ide nagyon jó választás. Nincs igazából mivel nyerni, de mindenképp próbálkozni akarok a shadowform-al, hátha a kövi kiegben tényleg kap valami szinergiát rá a class (mert másra nem nagyon lehet építeni). Elise nem lenne jó, mert nincs mit legendary-vá változtatni, ugyanis a többi lap azért általában hasznos valamire.Szerk.: Alex heal miatt van bent. Mivel ha elhasználod early leszedésnek a 2 flash heal-t utána nem tudsz magadon mivel healelni. Átlagban elég szokott lenni a feast + spellek, de ha nem vészhelyzetre jó Alex is. Illetve offenzíven is lehet használni.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz Sirandrish #58903 üzenetére
Az akkor is misplay...
-
Sirandrish
legenda
válasz h3lios #58901 üzenetére
Az nem feltétlenül missplay...lehet rouge class cardos napit csinált..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
h3lios
addikt
Még mindig siralmas, hogy a Priest konkrétan nem tud mit csinálni 4+ deffel... Konkrétan 2 auchenai rohadt a kezemben Circle nélkül és a nyomorult rogue emiatt nyert olyan missplay-ek után, mint a conceal aztán attack...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- DOOM - The Dark Ages
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Holdra vinnék az adatközpontokat
- Milyen egeret válasszak?
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- További aktív témák...
- Új, ISO-Magyar (PBT keycap), modolt, vezeték nélküli billentyűzet eladó
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest