- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Leküzdöttem ma magamat 16-ról 13-ra. Itt már azért kezdenek élvezetesek lenni a meccsek. Volt egy, amit az ellenfél yogg-ja nyert meg nekem. Mondjuk ha nem kezd el keménykedni a srác, akkor board-ról megnyerhette volna. Neki volt vagy 27 hp-ja, nekem 4. Jött valami olyan spell, hogy húzott rengeteg lapot, csak hogy már nem volt, így el kezdett sebeződni, mint disznaj.
Tényleg, ilyenkor mi van, ha én is bekapok 4 sebet, akkor ki nyer? Akinek előbb elfogyott? De mi van akkor,ha ugyan az a spell, mind a két hőst sebzi?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
K1nG HuNp
őstag
A BM kedvelők is örülhetnek, új emoteokkal jön az új hős(BRB, nice card back)[link]
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
NyxNyxNyx
addikt
A Tyrandés hátlap is nagyon jó. Kíváncsi leszek, hogy lehet majd megszerezni, az eddigi ingyenes alternatív hősök mellé nem adtak hátlapot.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
oba
addikt
Nem tudok rank 10-9 alá menni... ajánljatok már pls valami jó decket amivel 5ig le tudnék menni. Standard. Köszi
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
messi6502
tag
válasz micafighter #56794 üzenetére
Nálam egy ideje nem mutatja, nagyjából az első forduló vége óta. Viszont közben rám írt az illető.
-
DaveNo1
veterán
válasz EmptyParadox #56781 üzenetére
Wow, Tyrande! Most már csak jó lapok kellenének a priestnek
You are not prepared.
-
whitezo88
nagyúr
válasz NyxNyxNyx #56789 üzenetére
én butus gondoltam standardon jó lesz... most is: t6 Arakkoa, t7 Emperor, verd meg. (Thijs discardzoo). Jött egy 2. Arakkoa is, nyerhetetlen játékokat játszok. Nem is láttam egy ideje zoot mondjuk. Mod: megint warrior persze coin axe ott van nála is.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
warlockkal 18 win kéne 500hoz, de már másfél szintet buktam, MINDEN elver. Hunter, Warrior jön felváltva, körberöhögnek. Volt flamestrikeos tempo mage is mert miért ne. Most épp worgen warrior erőszakol, rendőrséget kéne hívni annyira fos erre a zoo. Hunter ellen hiába volt Doomguard általi 2x golem dobás, semmit se ért pedig még a 2. doomguardot se játszotta körbe, fenthagyta a boardom de mivel 1 dropokat húztam akkor is, nem volt punish.
History [link]
5 dolláros dolog amúgy 1k dust.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz KaraDani #56784 üzenetére
Én Gromasht-t kaptam. Már megvolt.
Viszont a paklikban volt még egy cho, vagy 3 epic, volt 1 golden rare.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
saen
veterán
válasz EmptyParadox #56781 üzenetére
Remélem ingyen megszerezhető lesz, nem szeretném ha valami drága elektronikai eszköz vagy valami hasonló megvásárlásához kötnék...
-
K1nG HuNp
őstag
Warrior class legendet kaptam, thalnost nyitottam + a meglevo 680 dustomat kipotolta egy rakat golden kartyaval 1720ra, ebbol meg sylvanas lesz szerintem
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
EmptyParadox
senior tag
Még nem tudjuk, majd kiderül, hogy milyen promo lesz.
De mindenesetre egyetértek veled.[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz KaraDani #56776 üzenetére
grat. A pakli is szimpatikus, lehet kipróbálom.
üdv, föccer
-
balisz
senior tag
Én kilőttem az egyetlen legendary-t ami nem volt meg, Prophet Velen-t. Így már készülhetnek a használhatatlan priest kombó deck-ek. Utána első pakkból nyitottam egy Leeroy-t is. Így már megvan a jó dust mennyiség is.
[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
Szezonstat: 124W 86L 59.0% (Plusz pár win 1-e éjfél utánról, észrevettem, hogy nem nálunk éjfélkor nézi a napfordulót a trackobot)
Fődeck: midrange shaman 61-33, lista
Ami még jól ment, 60% körül az a xixo féle malygosos druid, control és dragonwarrior volt.(#56777) MikE008: mennyiségre nem, csak megszalad a winrate: 41-18 hétfő óta.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Egyébként ott lehet megvenni, ahol a packokat. Kíváncsi leszek a Tyrande-ra. Nem nyitottam legendary-t, de jött 1000+ dust. Nyitottam 2nd far sightot és 2nd mind games-t, amik jól jöttek, utóbbi főleg brawlhoz. A class legendary-k közül csak Krush nem volt meg, 1/9 esély nem jött be.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
K1nG HuNp
őstag
Kint az uj patch!
-
messi6502
tag
válasz micafighter #56765 üzenetére
Most lehet én vagyok helikopter, de darmosgergely -re rákerestem és nem találok egy hozzászólást se, illetve az adatlapját manuálisan beütve se jön ki semmi. Ugye a miért moderáltuk topik se publikus már, szóval ott se tudok rákeresni.
-
Tom5
addikt
Már lehet aktiválni a Bundle Pack-ot. Uccsó hsz-ben a link.
-
-
KaraDani
addikt
válasz K1nG HuNp #56756 üzenetére
Kezd olyan érzésem lenni, hogy ez így már túlságosan komolytalan. Szerintem ha lesz legközelebb ki kell írni egy napra ahogy eredetileg volt, aki ráér játszik, aki nem nem, annyi idő alatt mint amióta ezt "játszuk" már lehetett volna akár kettő egy délutános is lassan
-
kchryss
veterán
Az ilyen brawl-oknál mindig bosszankodom, hogy túl kevés kártyám van és nem tudom kipróbálni amit kigondolok.
Kipróbáltam volna egy Holy Wrath - Molten Giant - Flame Leviathan triót. Mókás lenne az 5. körben a semmiből 25-öt vágni az ellenfél arcába. -
föccer
nagyúr
válasz MAGUS7 #56757 üzenetére
Nagyon kezdőként nagyon nehéz a játék. A legújabb kiegészítőt érdemes lehet megcsinálni, abból kaphat használható lapokat az ember. Ha "jól" megy a játék, akkor érdemes lehet nekiállni arénázni. Ha 4-5 win-es átlagot tudsz hozni, akkor már jó vagy, kb visszakapod a goldot.
üdv, föccer
-
balisz
senior tag
válasz MAGUS7 #56757 üzenetére
Ha jó aréna átlagot tudsz hozni akkor egyértelműen az éri meg a legjobban. Viszont ha mostanában kezdted a játékot akkor előtte inkább gyűjts tapasztalatot, vegyél classic paklikat, mert azok mindig a játékban maradnak. Wing-et szerintem csak akkor vegyél ha már van tapasztalatod és tudod milyen deck-el akarsz játszani, és pont kell abba a deck-be adventure kártya.
Ha viszont már úgy érzed hogy jól megy a játék akkor mindenképpen kezdj el minél előbb arénázni. Viszont Classic pakkokat akkor is venned kell majd, mert azt csak ritkán ad. -
MAGUS7
tag
Sziasztok nemrég kezdtem el játszani,van 865 goldom mire érdemes költeni ? Arénára ? kártya csomagokra ? vagy egy szárnyra ? Legendary csak C'thun van,eléggé érzem hogy többre lenne szükségem,vettem 5x booster pack-ot kb egy 1000-res volt,volt benne két arany lap,epic,rare,de sajnos 1 Legendary sem,Welcome Bundle vártam,de még mindig sehol.
[ Szerkesztve ]
iPhone4>Lumia 920>Lumia 930>Note7>S7Edge>HTC U11
-
föccer
nagyúr
-
Kanczy
veterán
P4wny drunk stream nagyon vicces
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
oxox
addikt
el sem hiszem...mobilon gondoltam letolom a kocsmát...pakli nyitás (és persze mobilon nem tudom menteni)
2 lego egy lilabetrayal
sense demons
gommash hellscream
prohet velen
shadowstorm[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
whitezo88
nagyúr
Alig lehet megunni a Brawlt, ez is egy Mill counter [link]
-
JNashville
senior tag
-
Kanczy
veterán
Picit nyomkodjuk meg a versenyt pls, én azért játszogatnám tovább. K1ng adj meg valami időlimitet, és ha nem játsszák le az illetékesek, valamit találjunk ki
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Balathruin
veterán
Én is kaptam 80g-s küldetést, ha valaki cserélne akkor szóljon.
-
tPedro_
őstag
válasz balisz #56743 üzenetére
Az embrace sajnos nincs meg.
Most kiprobaltam a mind vision-mind blast-arcane giant harmast. Egy mill druidat siman elvertem vele, koszonhetoen az ellopott innervate-eknek.
Kovetkezo meccsen viszont az innervate-barnes-ragnaros ellen eselyem sem volt.
Murloc shaman ellen sem.[ Szerkesztve ]
-
tPedro_
őstag
Van esetleg jo priest deck a heti brawlhoz?
-
Behroozo
tag
Voidwalker, Demonfire, Curse of Rafaam. Brawlban ezt próbálgatom, nagyon vicces tud lenni!
-
fogtunder
nagyúr
-
rocket
nagyúr
Ez is gyongyszem Brawlhoz Malchezaar's Imp, Soulfire, Silverware Golem
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
F-ECT$
titán
válasz micafighter #56736 üzenetére
Nem baj, elfér. A meta úgyis beállt, a Tawern Brawlból nincs új, az új kieget is soká fogják bejelenteni, szóval nem pörög a topic.
Dive ever, work never.
-
whitezo88
nagyúr
néha az Evolve shaman is jó főleg ha nem mill, hunter ellen vagy és van coin is [link]
Az Innervate-Astral-Malchezaar is jó kombó.
-
rocket
nagyúr
válasz JNashville #56733 üzenetére
Nem lehet, en pl. nem azt kaptam
-
JNashville
senior tag
Lehet, hogy ma mindenki azt kapott? : O nálam is landolt egy, szívesen letolnám olyannal aki szintén, Nash#2714. (Dolgozom, úgyhogy lehet, hogy később érek csak rá.)
[ Szerkesztve ]
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
whitezo88
nagyúr
Ez a Batstone marha jó volt, bár kétlem hogy a T5 rájön hogy ez jobb irány mint a RNG swinges, clown fiesta lapok és a Curvestone. Lifecoach topdeck Hufferrel nyert valamelyik nap és ő borult ki miatta hogy milyen random minden, és mennyire gáz így nyerni. Első klip pont: [link]
(#56730) tomi20100 én is kaptam, vegyél fel Zoley#2316
[ Szerkesztve ]
-
tomi20100
tag
Van valakinek 80-as küldije?
Mert én most kaptam. -
kchryss
veterán
Barnes Antonidas jó kombó lenne ebben a brawl-ban már csak egy Millhouse-t kéne az ellenfélhez becsempészni.
Ugye nincs olyan spell mage kártya amivel ingyen lehetne pakolgatni a varázslatokat?[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Döntő pillanatban ment el a stream
Dive ever, work never.
-
rocket
nagyúr
válasz rocket #56722 üzenetére
Ilyen az amikor nem ugy sikerul a muvelet ahogy kellene
Annyi makom lett vegul, hogy 11 sebzese volt boardon, es nem volt nala tobb Korkron, hero powerezett, aztan jott egy Arcane Intellect, majd abbol egy Forgotten Torch es ping
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
Mage se rossz, tul kell elni 6 kort, aztan johet a tripla Sorcerers Apprentice, es Arcane Intellect, Forgotten Torch hegyek
#56721: Terjed a hir
[ Szerkesztve ]
-
pachito
őstag
Úgy látszik mindenki a Druidot erőlteti.
-
kchryss
veterán
válasz KaraDani #56711 üzenetére
Én is hasonlón törtem a fejem csak nincs értelmes kártyám amit Barnes feléleszthetne.
Végül egy olcsó Innervate-Enchanted Raven-Mark of Y'Shaarj volt amit összeraktam. Nem olyan op mint a tied, de eddig 3-ból 3x feladta az ellenfél az 1. kör után.(#56717) @Kanczy: Ez jó. Grat. Ezeket nézve az enyém labdába sem rúghat.
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
veterán
Nekem is hosszú volt az eheti brawl (első próba)
-
föccer
nagyúr
válasz alevan #56715 üzenetére
Bazz, ezt kipróbálom.
A hunter a freezing trappel sem rossz.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
alevan
őstag
Mill duduval kezdtem a Brawlt. Szembe jött egy lock Malchezarral. Most tudtam meg, hogy 60 kártya a deck limit
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
rocket
nagyúr
Ice Block is jo nagy troll kartya Brawlban
Selfless Hero, Argent Protector, Blessing of Kings is jol mukodik, Paladin questek meg is lesznek mindjart
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz KaraDani #56711 üzenetére
Fire elemental, Totem golem,
Flamewreathed facelessthink from below. Meglátjuk, mi lesz belőle.Warrior jött szembe, Firey war axe + upgrade + heroic strike-al. Ő kezdett. 2x megütött, 3. körtől lent volt a tunt. Ennyi. 40 dust.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
Ez gyors Brawl volt Paladinnal, Mage volt ellenfel, Ice Lance, Frost Bolt, Arcane Intellecttel nyomta, en Argent Squire, Swamp Ooze, Aldor Peacekeeper.
#56711: Troll
Concede Shaman
Ezzel lehet farmolni 3win/10g-t
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Ez a welcome bundle mikor lesz?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
netpeti98
addikt
válasz DaveNo1 #56700 üzenetére
Funny And Lucky Moments - Hearthstone - Ep. 183
2:00-tól pont ugyan ez történik. Lassan nem is lesz már más ebben a sorozatban se csak Yogg.
-
Kanczy
veterán
válasz Balathruin #56706 üzenetére
Igazad van, ezt benéztem, bocsi
-
KaraDani
addikt
BatStone Kolento vs Chakki paladin vs paladin. Kolento Anyfin pala, erre chakki kicsapja az antianyfin techet: Vilefin Inquisitor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- Autós topik
- VPN topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla