Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof
addikt
Kiraly ez a mostani Brawl. Azt se tudtam eszik vagy iszak elkezdtem vmi orkot felbuffolgatni a pap "ellenfel" is besegitett az elejen 5/7-es windfuryst felhizlaltuk 50/50-re
Kapta nefi a 100 dmg/turnt onnantol
Azert kicsit pislogtam mikor elnyomott egy +30 hp healt 30 dmg aoe-t.Igazi raid fight-nak erzodott. A lokott robothoz kepest szazszor jobb.
Igaz volt,hogy csak 4hp-m volt es magasrol szart a 9 face dmg-es bomb-kra, de igy is meglett (hala healing wave-nek)
-
micafighter
nagyúr
Hát nem olvassátok a topicot, pedig direkt leírtam nektek hogy 60nál jön a board clear
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
ThySoul #55293 üzenetére
Én haveromra rageltem be, mert azt mondta, hogy 50 hp-n mindent megöl. Erre meg 60-nál tol mindenbe 30 dmg-et.~30/30 windfury Fjolára ezért nem raktam divine shieldet, mert minek ha meghal. Na mindegy végül nyertünk.
Ez szerintem sokkal könnyebb volt, mint a mechazor. Sokat nem kellett gondolkozni alig kellett körbejátszani valamit. -
KaraDani
addikt
válasz
ThySoul #55293 üzenetére
Szerintem a brawl mmr is számit. Nekem például ezek a coopok mindig elsőre mennek, csak jó embereket kapok. Volt egy két brawl ami tetszett, és azokat rengeteget toltam jó winrattel (pl a minden minion 1 mana 1-1, azzal volt 100+ winem), akkor észre is vettem, hogy utána már nem kaptam brawlokban sose gyenge playereket.
-
ígyvanferi
addikt
Most vagy csak marha peches vagyok, vagy nálam nem volt hatása a questes bugfixnek, mert tegnap is és ma is 40-est kaptam, csere után szintén azt adott vissza mindkétszer. Na mindegy...
-
ThySoul
senior tag
válasz
h3lios #55290 üzenetére
Kétszer játszottam, és egyik társam sem volt hülye, nem úgy mint az előzőekben. Szerintem az előző co-op brawlok után az emberek fejlődtek és nem csinálnak iszonyat nagy hülyeségeket.( aztán lehet csak mázlim volt)
Egyébként én voltam az egyetlen, aki így a 30-as board clear végén berage-elt? Oké, hogy leszed néhány miniont vagy ilyenek, de azért szerintem erre senki nem számit első alkalommal.
Egyébként sokkal könnyebb mint az előző kettő, ott rendesen imádkoztam néha, hogy ne haljak még meg, itt ilyen nem volt. -
kchryss
veterán
Ez a brawl kegyetlen. Negyed órát játszottam a vereségért, mert az idióta "társam" folyton missplayelt. Például folyton olyan minionokra rakta windfurit akik 1 támadástól meghalnak és támadt is velük.
-
Terrorista
senior tag
válasz
whitemetal33 #55269 üzenetére
-
h3lios
addikt
Sorry a Rage party-ért, délután elgurult a gyógyszer. Legközelebb ha a kedvenc deck típusom ellen játszom inkább kikapcsolom a netet itthon arra a fél órára ameddig lenyugszom...
Egyébként tetszik az eheti brawl. Szerencsére elsőre egy Rank 5 srácot kaptam, aki értette a dolgát. Csináltunk egy viszonylag nagy Healbot-ot, amivel windfury-val szét tudtuk csapni az arcát. 24-5 HP-n tudtuk tartani, aztán hirtelen eltolta a 30 DMG AOE-t amire nem nagyon számítottunk. Utána szerencsére a helycserélős manóval sikerült megint 1 dögöt létrehozni, csak sajnos az uccsó lap volt az inner fire... Végülis megoldottuk, de a végén kellett hozzá 1 nagy adag szerencse, mert nekem Priestként elfogyott a paklim.
A srác írta, hogy tabletről játszott, mondom az kellemes lehetett az AOE résznél. Erre írta, hogy lényegében kapott 1 Purify-t....
Egyébként részvétem azoknak akik valami hülyét fognak ki első körben és a kézcserénél a sámán kitolja a Justicart.
-
K1nG HuNp
őstag
Na ez a brawl is elsőre letudva, és még egy Yserát is nyitottam a pakkbol.
-
sikerült 10ért megvennem. annyi változás történt, hogy az androidnál hozzáadtam azt a gugli accot, amivel regeltem amazonra. lehet valami más is történt, de ötletem sincs mi.
viszont amikor a fennmaradó 5öt megpróbáltam paklira költeni, akkor megint beintett :Smod:
ezt az egyenleget hol tudom megnézni? mert kerestem weboldalon, appon belül is, de nem találtam. -
Kanczy
veterán
válasz
micafighter #55283 üzenetére
Nem, telefonon Cloud VPN-nel. Neked siker azóta?
Savjz Evolve sámánnal játszik pár órája, nagyon fun nézni
#55285: Ezt próbáltad már? Gondolom igen, de hátha.
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
salaam #55282 üzenetére
Be kell regisztrálni egy email cimmel a battlefyn (jobb oldalt), ezen felül le van írva kristály tisztán a leírásban hogy a kupának nincs időkorlátja, se checkin se semmi
Regisztráció után megnyomod a jelentkezés gombját, kiválasztod a 2 kasztod és done, eddig sikerult 8 embernek, menni fog az nekedis -
salaam
senior tag
Nem tudom, hogy lesz-e végül check in a versenynél, ahol kiderülhetne ez, a lejelentkezés gombot sem találtam meg, úgyhogy itt szeretnék szólni:
Nem fogok részt venni a házi kupán, sok sikert mindenkinek! -
Kanczy
veterán
Na sikerült venni egy Alleria-t, a HS amazonon keresztüli letöltése volt a kulcs
-
csizi90
aktív tag
válasz
NyxNyxNyx #55273 üzenetére
Igazából nagyon szeretem a kasztot, priestbol van a legtöbb ranked győzelmem bár ennek nagyobb része Dragon és csak kisebb része circle/kombo priest. A nagyobb gond az hogy lassú mind meccs szempontból mind aggro ellen. Teszek vele próbát mert szeretem a stílust de mivel véges az idő amit HSre fordítok valszeg visszatérek valami kicsit gyorsabbhoz ha nem elég gyors.
-
grizlisandor
veterán
Az előbb egy paladin arénán ellenem ezt csinálta:
Coin és Micro Machine, kövi kör Annoy-O-Tron, utána 3 drop taunt ,Dark Iron Dwarf.
Passz, Loot Hoarder, Mounted Raptor, Infested Tauren.
Nálam a Wrath, Swipe és az Ironbeak Owl is a pakli legalján. -
föccer
nagyúr
Ez milyen OP már? WTF?
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
csizi90 #55222 üzenetére
Mert általában a Priest mivel nyer? 90%-ban azzal, hogy elfogy az ellenfél. Ez adja a kaszt szépségét, hogy folyamatosan számolgatni kell, hogy mikor éri meg mit elnyomni, hogy high value legyen a leszedés, de addig ne halj meg.
Ebben a deckben viszont van kemény burst potenciál is. auchenai + flash heal-ek, vagy auchenai + a darkshire alch. + Tempo fölénybe is többször kerülhetsz, mint általában, a resurrect miatt. Loot hoarder ami érdekes lap benne, mert elrontja a szinergiát, de lényegében ez az egyetlen használható 2 drop priestben és mellé cycle is.Ha megakarsz tanulni Priest-tel játszani akkor ajánlom. De ha még nem érted a stílust, akkor nem fogsz tudni haladni.
-
K1nG HuNp
őstag
Ezt lehet barátlistáról is valakivel?
-
whitezo88
nagyúr
válasz
whitemetal33 #55269 üzenetére
én nekimentem, 20 perc után loss lett, majd hét vége felé megnézem, akkorra tudják az emberek mit kell.
-
whitemetal33
tag
válasz
micafighter #55268 üzenetére
Alig várom a szenvedést a 40 dustért
-
micafighter
nagyúr
-
balisz
senior tag
válasz
F-ECT$ #55260 üzenetére
Ez a tier 1 dolog kicsit túl van misztifikálva. Persze kiindulási alapnak jók ezek a listák, de kontroll deck-ekkel is simán lehet jó eredményeket elérni. Még az elméletileg "tier 3" Freeze Mage is igazából csak C'thun Warrior és aggro Shaman ellen nem jó, a többi match up simán nyerhető. Az emberek nagy része persze nem játszik ilyen deck-ekkel, mert drágák vagy lassúak (vagy nem játsszák jól), de attól még egyáltalán nem csak on curve taktikával lehet nyerni.
Egyébként meg teljesen mindegy milyen deck-ből van sok ladder-en, úgyis mindig az lesz a cancer deck amitől kikapnak az emberek. Valamin mindig problémázni kell. Régen ugye addig sírtak a népek amíg nem nem nerfelték a Mind Control-t, pedig a Blizzard-nak amúgy nem állt szándékában.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
F-ECT$ #55260 üzenetére
nincs is azzal probléma, ha valakinek baja van az aktuális metával, hisz nem vagyunk egyformák, véleménye pedig mindenkinek lehet, és a fórum bizonyos keretek között lehetőséget is ad arra, hogy ezt kifejtsd. a te hozzászólásod pl. teljesen kultúrált, konstruktív és lehet ez alapján véleményt cserélni.
viszont minden meccs után BabyRage hozzászólásokkal hígítani a topikot teljesen értelmetlen és céltalan.
-
matolcsim
csendes tag
válasz
Sirandrish #55262 üzenetére
persze nyugodtan
-
matolcsim
csendes tag
válasz
Sirandrish #55255 üzenetére
ha még aktuális felvehetsz, ha gondolod.
SajtosKifli #21362 -
F-ECT$
titán
válasz
whitezo88 #55258 üzenetére
Ezek a hozzászólások valóban eléggé saltyk és nem is sok értelmük van, de a mögöttes tartalmat én is osztom, azaz a legtöbb meccs eldől az első pár körben, és hiába adnak ki olyan lapokat, mint a 2 DW, vagy N'Zoth, ha a meccsek nagy része el se jut a 10-ik körig.
A legtöbb tier 1 deck arról szól, hogy ki curve-ol jobban, azt a minimális mulligan, minion placement és trade tudást tényleg nehéz mondjuk egy mill deckhez szükséges előretervezéshez hasonlítani.
Arról nem is beszélve, amikor egy controlosabb deckkel vért izzadva megszerzed a boardot 6-7-ik kör körül, és akkor kapsz arcba kézből 10-15 dmg-t.
Szóval én jobban örülnék egy picit lassabb metának, amit az is előremozdítana, ha a hónap végén mindenki csak max 10 rankot bukna. Persze, lehet hogy kicsit alakítani kellene ezen túl a rendszeren, de ez a minden hónapban jelentkező grindfest ide vezet: nem éri meg lassú deckkel menni, a gyorsabbak meg általában jóval egyszerűbbek, és kikapni is frusztrálóbb tőlük.
-
whitezo88
nagyúr
Tényleg be lehet fejezni ezt az értelmetlen salty anyázást.
Ha nem tetszik ott a counterdeck, vagy join them.
-
∂яσнυη
senior tag
válasz
h3lios #55251 üzenetére
Hogy mersz ilyen hangnemet megütni? Vagy szerinted ez így rendben van? A ragelést hagyd meg magadnak kérlek!
Nem azért járnak ide az emberek, hogy a te nyafogásodat olvassák. És ha nem érdekel mások "beszólogatása" akkor miért jössz ide? Nrm kötelező!
Eddig ignoráltalak, de látom ez nem működik nálad...Be lehet fejezni az ilyen hozzászólásokat!
-
Sirandrish
legenda
Megkukkinthatok valakit egy váccs end lörn erejéig?
-
DopeBob
addikt
válasz
ígyvanferi #55253 üzenetére
mindenki, hülye, csak én vagyok helikopter
-
h3lios
addikt
Haljon éhen az összes zoo player...
10 HP-n vagyok, kint van 1 5/4 Taunt és egy Leokk..
3 Hp-n van ez a csicska és neki kint van a boardon összesen 6 Dam (ha átüt a taunton). Kézből: Peddler -> Soul Fire. Az a fos eldob neki 1 ritualt. Majd rátap-el és behúzza 1 Hp mellett az egyetlen megoldását ami egy PO vagy Soulfire lehet.... Az ilyet addig ütném ameddig mozog... -
Kanczy
veterán
Megvan a 15 dollár az Amazon accounton (szóval a $12.69 már nem gond), viszont "payment issue" miatt nem megy végbe a tranzakció, ha venni akarok valamit. Szóval mintha nem érzékelné, hogy van 15 dollárom. VPN megy (USA). Van esetleg ötletetek, hogy mit csináljak?
-
Scale
őstag
válasz
micafighter #55245 üzenetére
Hát most így ebéd előtt rám jött a hányinger ettől
Legalább valahogy HS accra korlátozhatták volna vagy nem tudom, mert szerintem már egy 10$ levásárolhatóság is elég jó, de ha ezt 500x valaki megcsinálta, pff.. na mindegy. Normálisabb rangon úgy se ezen fog múlni, hogy valakinek megvoltak-e már a használható lapok vagy sem.
-
Scale
őstag
válasz
micafighter #55243 üzenetére
Hát ezt jól kitalálták, most akkor a játékban nem is lesz basic hős úgy sejtem
-
micafighter
nagyúr
Bármit lehetett venni. A csalás úgy nézett ki hogy csináltál egy új amazon fiókot, és oda kaptál 15$árt amit a meglévő HS fiokodban el tudtál költeni bármire.
Amazon fiókot csinálni kb 10 másodperc, annyi hogy A 15$böl 10$et csak 1-2 nappal később kaptál meg. Én egy hőst tudtam venni mert csak a meglévő fiókomon vettem igénybe a promot, utána gondoltam csinálok még 2 fiókot a másik 2 hősért, de mire megjött a 10$ addigra bezárt a bazár, valószínűleg észrevették hogy páran nagy üzembe csinálják a dolgot, mert amúgy aug 31ig volt kiírva a promo . Aki időben lépett az bármennyit tudott csinálni: új fiok -> ingyen promo pénz -> repeat = infinite value.
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
micafighter #55241 üzenetére
Oh lord, de ennyi pénzből, ha már rá költötte, gondolom csinált egy értelmes dragon warriort, amivel rank15ön 70% win ratenek kellene lennie ha annyit megtesz hogy minden kártyát curven játszik ki, és mulligannál eldobja a 3+ manás dolgokat
-
Scale
őstag
válasz
K1nG HuNp #55238 üzenetére
Hát ha már egyszer megcsináltad az is elég jó. És ebből bármit lehetett venni ingame? Paklik, hősök, arena belépő, stb ? És így lehetett csalni, hogy bármennyiszer 10$-t kaphattál? Az azért elég durva.
micafighter: az komoly, nekem mondjuk ez meg is ölte volna a pakknyitogatás élményét, de egy Magnit jó lett volna venni belőle
-
K1nG HuNp
őstag
Feleseleges nagyon ecsetelni, hisz már vége
10$ kaptál ha letöltöttél egy appot az amazon appstorebol, és ezt a pénzt el tudtad költeni hsben.
Sokanak az emulátor volt xar, valakinek a vpn, páran jól jártak etc etc, aztán 31-e helyett 13-án rövidre zárta az amazon az egészet -
micafighter
nagyúr
válasz
h3lios #55230 üzenetére
Zoo ellen nekem addig volt frusztráló játszani amig meg nem tanultam elverni. Ha fogalmad nincs mit kezdj vele, kezdj el vele játszani, és egyrészt látod hogy annyira az se agyatlan deck (bár szerintem is az egyik legkevesebb gondolkodást igénylő jelenleg, de ott is könnyü hibázni, a különbség inkább az, hogy sokkal több hibalehetőséget megenged mint pl egy kombó deck, ami jelenlegi metában kb 1 hiba = loose), másrészt ha kikapsz látod hogy lehet elverni.
Konkrétan zoo ellen ha átveszed a boardot, leszeded minden lényét T3-4-5ig akkor nem sokat tud kezdeni. Charge lénye a doomguard amit nagyon nehéz POval kombózni a discard miatt, a másik a Leeroy ami 2 PO-val 14-et ver, peddlerből eshet ugye 3. PO de ritka hogy 3 PO-s Leeroy burstöljön az arcodba, és sokszor a PO-t tradelésre használja, igy csökken a burstje. Ha T7-8ig kihuzod és a board a tiéd akkor nem sokat tud csinálni, ha tapel ezerrel akkor megöli magát, ha nem tapel akkor meg leütöd. Fel kell azért arra készülni lelkileg hogy üres kézből kidob 3 lényt, ha huz egy peddlert, tapel valamit, plusz peddlerből kitesz még valamit.
-
Kanczy
veterán
válasz
h3lios #55230 üzenetére
Az a baj, hogy abszolút hiteltelen a véleményed. Minden cancer, mindenki lemákol, mindig minden a játék, mások, az RNG, stb. hibája. Az összes pakli, amivel megvernek skill nélküli, broken, agyatlan, az ellenfeleid pedig mindig idióták, kapjanak rákot, és még folytathatnám. Az említett deckeket a sírás után rendre kipróbálod, és kudarcot vallasz velük, de akkor is mindig meg van magyarázva. Beleraktál a jó ég tudja mennyi pénzt (200-300e?) ebbe a játékba, hónapokig rank 15 körül toporogsz, és panaszkodsz mindenre, erre pedig senki nem kíváncsi - legalább öten próbáltuk elmagyarázni, hogy mennyire nincs igazad, és kértük, hogy hagyd abba. Jogod persze van erre az egészre, de a viselkedéseddel csak magadból csinálsz viccet, és te vagy a meme a fórumban, úgyhogy nehéz bármit is komolyan venni, amit írsz. Annak kifejezetten örülök, hogy leszarod az ellenvéleményeket, mert mi is így vagyunk a tieddel, szóval legalább ez a pont közös mindannyiunkban
És igen, továbbra is elolvasom majd minden hsz-ed, mert minden 4-5. értelmes és konstruktív, és nem vagyok híve a /ignore-nak.
Próbáltátok a Questing rugót? Mennyire életképes ebben az aggro(s) metában?
-
KaraDani
addikt
válasz
Kanczy #55220 üzenetére
Ez igy van, nem csak a te véleményed
Control ellen két winconditionje van a priestnek, eliseből mákolás és az entomb. És az entomb annyira csodálatos wincondition, ami annyira érdekessé teszi a matchupokat... Úgy imádok akármilyen controlwarriorral priest ellen játszani, mert hát olyan izgi az a stratégia, hogy nem raksz ki semmit csak tankupolsz, mig a priest meghal fatigueban tényleg... So fun and interactive. Retardált idióta lap.
h3lios: Még mindig nincs facedeck a metában btw. Amiről te beszélsz az aggroshaman, ami a favorable tradeket ugyanúgy megcsinálja és takaritja a boardot. Előbb kombódeck, mint facedeck...
-
h3lios
addikt
Lehet kötözködni, nem igazán érdekelnek a beszólogatásaitok. Továbbra is tartom, hogy a zoo a jelenlegi meta legagyatlanabb paklija. Aki 1-2 kulcs miniont le tud vele tradelni gyakorlatilag lazán elmegy vele rank 5-ig a megfelelő időbefektetéssel.
Face shamannal legalább az overload-on kell gondolkozni. Itt csak tap-elni kell, meg kiszórni a kezed manahatékonyan. Lehet nem egyet érteni, de lesz.rom az ellenkező véleményeket. Nem 1 streamer, többek között Reynad is (aki kitalálta az egész zoo-t) sokat rage-el miatta. Juggler féle késdobálós RNG -ről nem is beszélve.A nevetséges az, hogy sok esetben T3-4 re van kint 5-6 minionja a zoo-nak... Amit nem tudom, hogy mivel lehet megfogni. Ha nem húz az ellenfél tökéletesen b.szhatja az egészet. Mert a lifetap-nek hála még csak lapelőnybe sem tud kerülni hosszú távon.
Ez kb. olyan, mintha az aggro paladinnal 2-3 körönte lenne egy divine favor-je... Amit szintén sokán fikáznak és unbalanced-nek tartanak.
Komolyan mondom akkor lenne az egész kibalance-olva, ha 3 életbe kerülne a tap, ugyanakkor a priest hero powerre meg rá lehetne dobni azt a + 1 értéket.
Az előző témához hozzászólva:
A Priest-nek a legnagyobb hátránya, hogy tele van szituációs lapokkal és konkrétan nem tud mellette proaktívan a boardra kerülni és támadni.Elcsépelt szöveg, de sok esetben itt is igaz, hogy a legjobb védekezés a támadás. Lehet elhúzni a játékot, de hosszú távon sokkal nehezebb mindent lekezelni, mintsem aktívan támadni a másikat.
Konkrétan a Lord és a Zombie kiesésével megszűnt létezni az early game, raádásul a Velen's kirotálásával még az a kevés megmaradt early minion is azonnal meghal mindenre.
Konkrétan 2db 2-3 drop kellene + 1 olcsó buff lap, illetve 1 lightbomb reprint az új kiegben. Nem látok a jelen körülmények között olyan lapot amivel jobban és igazságosabban meg lehetne oldani a board letakarítását. A Warlock-nak van 2 teljes clearje, de a priest-nek 1 ilyet adni kicsit unfair lenne a többiekkel szemben. A Warriornál ott a Brawl és még lehetne sorolni. A priestnek konkrétan semmilye sincs az 5+ HP-val rendelkező minionok ellen. Régen volt róla szó, hogy nem terveznek újra nyomtatni a lapokat, de a lightbomb esetében hatalmas szükség lenne rá. Kb. az egyik legjobban design-olt lap a játékban. -
Kanczy
veterán
Tényleg hulladék érzés kikapni egy végig dominált meccsen Yogg miatt. Tudom, hogy csak 1-1 game, és én is nyertem már vele többször, de azért bleh. T10-ben 0 boardja van, nekem kint egy Doomsayer, úgyhogy emberünk gyorsan bemákol egy call of the wildot, lehexeli a doomsayerem, amit utána a prepelt wrath-el le is lő, hogy üthessen nyolcat a savage roar miatt, és pont le tudjon swipeolni köv. körben lethalra, miután megoldom mind a 4 lényt
-
csizi90
aktív tag
válasz
micafighter #55224 üzenetére
Erre gondolok: [link]
-
K1nG HuNp
őstag
Egy érdekes megközelítése a jelenlegi metának egy NA summer prelimestól. [link]
Nem gondoltam volna, hogy ennyi jó deck van a dragon warrior ellen -
Kanczy
veterán
válasz
Cathfaern #55219 üzenetére
Anti-aggro lapja van elég a priestnek (a minőségük már más tészta), Entomb nélkül viszont nagyon sovány lenne a kaszt a többi kontroll ellen. Ez A lap, amitől igazán jó lesz kontrollnak a priest, mert meg tud verni a saját win condition-öddel. És épp ezért nem hogy win MORE ellenük, hanem az egyetlen igazi win condition a pakliban kontrollok ellen. Szigorúan szvsz persze
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
DaveNo1 #55215 üzenetére
Entomb egyébként pont olyan lap, ami tulajdonképpen balanced (önmagában nézve), de borzalmasan designolt. Pontosan azért amit írsz:
1. Priest alapvetően controllos kaszt. Ez azt jelenti, hogy olyan lapra lenne szüksége ami segít aggrot és mid-range-et megfogni. Entomb erre pont nem alkalmas, mid-range ellen még talán jó 1-1 lapra, viszont sokszor az már késő.
2. Control ellen inkább win more, mint win condition
3. Iszonyat fusztráló játszani ellene. -
K1nG HuNp
őstag
Najo azert nem kell ennyire utalni valakit csak mert legend szeretne lenni de megragadt rank18on a zook miatt
-
DaveNo1
veterán
válasz
micafighter #55212 üzenetére
Ja ha control ellen játszol, agro és tempó deckek ellen viszont jó eséllyel nem lesz mit entombolnod, vagy csak nem éri meg.
Amúgy én az entombot idióta lapnak tartom, inkább lightbombra és társaira lenne szükség. Akkor lehetne felborítani ezt a metát, ha jönne sok erős spell (boardclearek) és olyan erős minionok amikkel ezeket ki lehet a pakliból keresni.
-
micafighter
nagyúr
válasz
whitemetal33 #55194 üzenetére
Jaja arra gondoltam.
-
Gyuri27
félisten
válasz
micafighter #55210 üzenetére
Kivéve a papot. Mert ott jót is alig találni. Mondjuk a 8 manás mc vagy a lb azok voltak.
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
Sirandrish #55207 üzenetére
2016ban az ilyen kijelentésekkel csak óvatosan, hogy "ez csak egy játék"
Közben friss ropogós netdecking izi win receptek.
-
K1nG HuNp
őstag
Nemértem miert van kiakadva bárki is a metán, mindig ez van...a legelső seasonban a miracle mellett a zoo volt a legerosebb pakli, aztan jott a backspace rouge es az aggro shaman, amiket szétcsapotta a naxx pár hétre, aztán undertaker preist ami ugyszint majdhogynem aggro, és azóta is minden expansion par hetig megallitja(vagy addig sem) az aggro deckekeket, es maris jonnek az ujak, vagy maradnak a regiek, ladderen nem is fog ez valtozni, aki meg nem csipi az arenazzon
-
h3lios
addikt
válasz
ThySoul #55200 üzenetére
Face shaman:
Trogg + coin + Trogg, Flame Tongue, Tuskar: Golem / Flametongue -> agyvérzésZoo:
Imp + Imp, Wolf, Councilman, Argus -> agyvérzésTempo Mage
Wyrn, Apperentice, Flamewaker + Coin + arcane missiles -> instant kilépés
Kb. ez a top 3, ha az aggro paklikat nézzük. Ahogy fentebb írták tökéletesen húzó priest ellen is rettenetesen idegesítő játszani. De mivel épeszű ember nem játszik hosszú távon priesttel a mostani metában ezért ezzel nincsen gond.
Egyébként az új kieg után a hunter szerintem lazán T1 pakli lesz. Kevesebb undorítóbb van a sticky minionoknál. Late game-ben pedig övé a legerősebb lap a Call személyében. Medivh-et is simán el tudom amúgy képzelni benne late game lapként pont a 2 call miatt.
Yogg pakliba egyébként nem kicsit jó az új Challanger kistesó. Load alatt ingyen rakod a secreteket, amik további lapokat ad. Ha netán secretet ad és még nincs kint az pedig infite value.
-
XharX
aktív tag
válasz
ThySoul #55200 üzenetére
Bármi ami arra épül, hogy kb csak arcra megy. Szerencsére a mostani metában ilyen kb nincs is(bár múltkor r5-n face wari jött szembe
), de mindig látni küldizés közben unrankeden egy csomót.
Ezenfelül meg kb bármelyik deck amiben benne van yogg, elmondhatatlanul kiakaszt, hogy rankeden játszható lap. -
balisz
senior tag
válasz
bferi87 #55187 üzenetére
Válassz egy tier 1 vagy tier 2 paklit és játssz vele sokat! Nem az 1-2 lap eltérés jelenti a különbséget a pakliban, hanem az hogy aki játszik vele mennyire ismeri és játszik vele biztosan. Persze az sem árt ha szeretsz is játszani a paklival, én például ezért nem játszok most aggro Shaman-t vagy Zoo-t, mert túl egysíkúnak találom, ezért nem érdekelnek a meccsek annyira és a teljesítményem sem ideális.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
ThySoul #55200 üzenetére
Ez így még nekem is a Priest. Csak másik oldalról nézve a tökéletes húzás havonta történik meg vele. Mondjuk a mostani shámán ha jól húz és a tuskar is valami erős totemet ad, elég könnyen agyvérzés közeli állapotba hoz. Másik ilyen a warrior a turn 2 fiery war axe már magában. Brutál erős az a lap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest