- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Tagadják a szervergyártók, hogy túlmelegedne a GB200-as szerverdizájn
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClydeBeka2
őstag
válasz Demizson92 #84119 üzenetére
Én nem játszottam wildot sose, standardról beszéltem
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
F-ECT$
titán
-
Gyuri27
félisten
válasz Demizson92 #83932 üzenetére
Privàtban harcolàsèrt nem jàr ban. De privát megosztàsèrt igen. Amúgy te sem vagy jobb ha ide kellett szaladni sirni, hogy jaj milyen csúnyán bántak veled + privàtot osztasz meg.
Amd - Radeon - Ryzen
-
grizlisandor
veterán
válasz Demizson92 #83935 üzenetére
Én mindig tisztázom az elején mit szeretne a phkolléga a 80g csere során, rendes játékot vagy csak valamelyikőnk smorc-oljon.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Demizson92 #83935 üzenetére
szerintem benne volt az első 3 emberben, akinek tiltottam a hozzászólásait
I hate morning people. And mornings. And People.
-
F-ECT$
titán
Legalább a 80g csere megvolt?
Egyébként ebből a topicból azt hiszem örökre tiltva van.
Dive ever, work never.
-
fogtunder
nagyúr
Miért járna? Itt nem csinált semmit, ez egy privát beszélgetés. Ugyanakkor ő már régen se volt egyszerű eset.
-
KISDUCK
addikt
válasz Demizson92 #83534 üzenetére
Küldtem barát felkérést, cserélnék veled 80g-t. Btag: Puder#1982
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
válasz Demizson92 #83359 üzenetére
Milyen feladásról beszélsz?
1/13 eséllyel bejött a Holy Wrath face...
-
DJGABI
addikt
válasz Demizson92 #82163 üzenetére
Ja bocs, lemaradt. Nem innen volt, hearthpwn topic. Megfelelő helyen jelentettem
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Demizson92
aktív tag
válasz Demizson92 #81774 üzenetére
elkelt!
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy, ha egy privát üzenetet kapsz, akkor válaszolsz is rá! Köszönöm szépen!
-
Demizson92
aktív tag
válasz Demizson92 #81770 üzenetére
Még mindig 80 goldot cserélnék
JuDa#21649
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy, ha egy privát üzenetet kapsz, akkor válaszolsz is rá! Köszönöm szépen!
-
whitezo88
nagyúr
válasz Demizson92 #81714 üzenetére
Az utolso negyes ugy ereztem nem nehezebb heroicban csak szamitani kell a kepessegeikre. Az elso 8 nehezebb. Elso runomnal a treantos pitsa golyozott ki.
-
Chronos85
tag
válasz Demizson92 #81716 üzenetére
Persze, de én is több mint 2 éve rerollolom. Nem követem a ladder metát, viszont a HoF-val és nerfekkel sztem már a "kezdőknek" se ér annyit mint régen. Ez a min. 100 dust/booster is csak addig igaz, amíg 5 olyan lapot nyitsz ami nemvolt meg és valóban be is tod illeszteni a meglévők közé.
Rendszeresen letolod a heti brawlt az évente min. 1 garantált legend. Ez bőven elég azoknak akiknek már csak pár epic és legend hiányzik classicból.
Igazából a 1 az 1-hez váltással se értek, egyet, egy jó aréna játékosnak többet ér a gold. Az is igaz, ha csak arénázol nincs is értelme nyitogatni a boostereket, ha csak nem a golden lapokért. Biztos van vhol táblázat, ha betöröd az összes lapot amit nyitottál az átlag mennyi dustot ad (min 40et ugye). Legyen mondjuk 50 körül.
Asszem abban egyet érthetünk, ha az ember teheti akkor az 50es küldiket rerollolja. Akkor miért tenne másképpen ezekkel? Csupán csak fel kell ismerned mikor van az a pont ahol már megéri cserélni.[ Szerkesztve ]
-
lm83
őstag
válasz Demizson92 #81676 üzenetére
Köszönöm én is
-
Demizson92
aktív tag
válasz Demizson92 #80691 üzenetére
elkelt
-
grizlisandor
veterán
válasz Demizson92 #80160 üzenetére
-
grizlisandor
veterán
válasz Demizson92 #80158 üzenetére
-
h3lios
addikt
válasz Demizson92 #65308 üzenetére
Annó Twitch Prime mellé járt ajándékba. Viszont az csak 1-2 országban érhető el, ezért fake amazon regisztrációval, kamu amcsi címmel lehetett megszerezni. Mivel nem tetszett amazonéknak, hogy rengeteg fake profil keletkezett ezért korlátozták csak amcsi kártyára a regisztrációt.
Idén tervezik, hogy Khadgar és Tyrande is elérhető legyen más promóciókban is.
B-tag: H3lios#2825
-
LBandi
aktív tag
válasz Demizson92 #65211 üzenetére
Szia most fent vagyok még egy bő óráig
"Az igazi EMO-s halva születik."
-
Mister_X
nagyúr
válasz Demizson92 #65156 üzenetére
Lehet nem kellene továbbra is közellenséget faragnod magadból.
Lehet, hogy hibáztál. Lehet. Az is lehet, hogy szándékos volt. Az az érdekes, hogy itt egyre többen vannak emberből és elvétik ugyan azt a hibát. De persze véletlen baleset, nem utána járás a ludas, semmi hátsó szándék, hiszen mindenki szereti felebarátját.
Biztos a bolygók állásával van valami.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
tomazin
veterán
válasz Demizson92 #65154 üzenetére
Olyan jó,h mindenki hülye csak te vagy helikopter. Szerintem először add vissza azt a 80gt, amit benyeltel, aztán utána oszd itt a népet.
-
salaam
senior tag
válasz Demizson92 #65151 üzenetére
A 2,5 éves unokaöcsém meg lapkának mondja a lepkét. Attól még nem lesz helyes.
Kicsit sokszor jössz vissza a pofonért 24 órán belül, lehet, hogy jót tenne ha 1-2 hónapig megint lelépnél innen -
ígyvanferi
addikt
válasz Demizson92 #65139 üzenetére
Hogy a f.szomba lehet azt félreérteni, hogy 80g csere? Pláne, hogy kb. amióta ez a quest létezik, MINDIG cserélni szokás. Pláne, hogy volt már ebből itt gond korábban, legutóbb pár napja.
-
salaam
senior tag
válasz Demizson92 #65130 üzenetére
A gyerekeid és unokáid érdekében remélem, hogy egyszer majd megtudod, hogy mi az a DUNSZT.
-
fogtunder
nagyúr
Nem tudom, mi a gondod, ha nem tudod, mi a különbség a sima és heroic brawl között, akkor egész biztosan nem neked való.
-
whitezo88
nagyúr
Birkózószart reggeliztél? Ez egy versenymód. Mit gondolsz, puszira adnak 50 packot meg 3 golden legót? Nem játszom ezzel, előzővel se. Még a profik szerint is felesleges money/gold leak. A profiknak úgyis megvan minden, az amatőrök meg úgyis rosszakat mennek 100ból 99x. Majd jövőhéten lesz rendes.
-
whitezo88
nagyúr
válasz Demizson92 #65128 üzenetére
Nem is neked lett kitalálva.
-
Gyuri27
félisten
válasz Demizson92 #55739 üzenetére
Az szép.
Én más miatt (meg meló miatt is).
Amúgy meg csak a búzák alszanak.Amd - Radeon - Ryzen
-
föccer
nagyúr
válasz Demizson92 #55736 üzenetére
Reggel 6-kor?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Kanczy
veterán
válasz Demizson92 #55713 üzenetére
A "semmit nem tudtam tenni" jelenségen még 5 éve wow tcg-ben
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
h3lios
addikt
válasz Demizson92 #55702 üzenetére
Gyönyörű ! Minden egyes pillanatát élveztem, ahogy vergődik a szerencsétlen zoo, de nem tud mit csinálni.. Ezt végtelenítve kellene játszani.
Viccet félretéve ez a Barnes Yolo eléggé nevetséges, gyakorlatilag coinflip, hogy ki nyerni a meccset. Kíváncsi vagyok mikor fognak háborogni a pro playerek ellene. Ismét 1 jó példa 1 noskill lapra ami turn 1-ben is el tud dönteni meccseket.
Valaki kirakta, redditre, hogy druiddal tolta, coin + innervate - > Barnest. Az kirakott 1 Yshaarj-t az pedig egy ragnarost. Turn 1 volt csak.. Good Luck, Have Fun...B-tag: H3lios#2825
-
thesound
addikt
válasz Demizson92 #55713 üzenetére
Gondolom nem nyert meg egy pénzes meccset (bár a buktam 800 EUR-t akkor igaz, ha be is fizette ezt a nyereményalapba). RNGfiesta ON. Bár akármennyire is szertné sok ember, soha nem veszik ki az ilyen mértékű randomot a játékból, sőt még több lesz, mert így a Casual Pisták tömege is tud nyerni --> sikerélmény --> jó játék --> költsünk rá --> Blizz örül
[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
KaraDani
addikt
Gusztustalan
-
Kanczy
veterán
Amaz nevetése a legjobb. Mekkora clownfiesta tényleg
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
K1nG HuNp
őstag
válasz Demizson92 #55416 üzenetére
Hát én most jól vagyok ahol vagyok, eléggé fáradtan, meg is lepődtem, hogy nem estem vissza, majd a hónap végén még tolok egy nagyobb pusht rank5re a rewardért
Addig wildben farmolom az arany shámánt.. aug6 óta 387 winem van vele(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
K1nG HuNp
őstag
válasz Demizson92 #55406 üzenetére
Sajnáljuk, hogy nem ad jobb questet, ettől függetlenül nem kellett volna 5 kommentbe milkelni a dolgot, hisz már az elsőben leirták a választ..
Megszületett az első( ) priest legend is a hónapban: [link]
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
F-ECT$
titán
válasz Demizson92 #55404 üzenetére
Lehet nálad még a queue-ban maradt pár 40-es
Dive ever, work never.
-
Sirandrish
legenda
válasz Demizson92 #55400 üzenetére
Másfél hétig bug miatt nem kaptál mást. Most már a peched miatt, ugyanis mindenkinek jó.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
micafighter
nagyúr
Már nem bug mert javították, és el is kezdte dobálni nekünk a nagyobb küldiket, kaptam már 2 ötvenest, egy hatvanast meg egy nyolcvanast az elmúlt pár napban.
-
föccer
nagyúr
Nekem ad 50 és 60 goldosokat is.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Sirandrish
legenda
válasz Demizson92 #55398 üzenetére
Mindenkinek megjavult csak neked nem? A pechre nagyobb esély van szerintem..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Demizson92 #55396 üzenetére
Akkor már peches vagy
-
K1nG HuNp
őstag
válasz Demizson92 #55394 üzenetére
Már kijavitották
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
BoneDragon
veterán
válasz Demizson92 #55392 üzenetére
Az nem rák, hanem bug volt.
-
F-ECT$
titán
-
Winner_hun
titán
válasz Demizson92 #54345 üzenetére
Már a privát üzenet ment rövidítést is teljesen felesleges beírni, de hogy még arra is képes valaki válaszolni... minek kell ilyennel szemetelni a fórumot?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
netpeti98
addikt
válasz Demizson92 #54343 üzenetére
pü ment
-
micafighter
nagyúr
válasz Demizson92 #54336 üzenetére
Már kibeszéltük, nem túl gyors de elég jó lap.
-
salaam
senior tag
válasz Demizson92 #54110 üzenetére
Ha eléred a legendet, ott már számszerűsítve látod, hogy hányadik vagy a szerveren.
Dani: Szép szezon volt, ismét gratula hozzá
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Demizson92 #54110 üzenetére
Mit?
-
kchryss
veterán
válasz Demizson92 #54101 üzenetére
Az a trükk benne hogy nem szabad hagyni hogy Majordomo kirakja a Molteneket. 20 hp felett kell hagyni amíg lehet aztán 1 körben leütni 0-ra.
Én pár hete csináltam meg, de nem emlékszem hogy mivel. Mintha valami alap freeze mage rémlene.[ Szerkesztve ]
-
whitemetal33
tag
válasz Demizson92 #54101 üzenetére
Tessék. F2P és nekem másodjára sikerült vele. (A Priest deck nekem nem adta.)
-
Kanczy
veterán
válasz Demizson92 #54055 üzenetére
-
ígyvanferi
addikt
válasz Demizson92 #53926 üzenetére
Már nem Unknown az ellenfelek neve arénában? Az itt nem szerepel, de pár napja nálam még annak írta őket. Nem mintha számítana, hogy jóksapista vagy valami cirillbetűs ellen játszom-e épp, de azért na...
-
fogtunder
nagyúr
válasz Demizson92 #53890 üzenetére
tökéletes balansz úgysincs, de ez azért nem az általános, játszottam elég sámánt, van, amikor sorban kapod az 1/1-eket. én már rég azt az elvet követem, hogy ha nincs olyan paklid, ami elveri azt, amitől idegbajt kapsz, vagy nem akarsz olyat játszani, akkor játszd te is azt. egyrészt megtanulsz a paklival, plusz ellene is játszani.
a tuskarr nerfelése aránylag egyszerű, kell vacak totemeket adni a sámánnak és meg van oldva a dolog, csak az a kérdés, hogy hozzányúlnak-e és mikor. jövő tavasszal pedig úgyis a wild martalékává válik. plusz még mindig sokkal jobb, mint az eredeti undertaker.
a Blizzardnak az az elképzelése, hogy egy kártyajáték akkor lesz jó, ha sok benne az RNG és őrült dolgok történnek. aztán kiadnak olyan kártyákat, mint dr. boom, a piloted shredder, vagy yogg, amiktől néha kedved lenne félbehajtani a telefont/tabletet/monitort, de én olyankor egyszerűen kikapcsolom, vagy játszok mást, a stardew valley és a cities skylines nagyon jók levezetőnek.
-
whitezo88
nagyúr
válasz Demizson92 #53882 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
válasz Demizson92 #53822 üzenetére
Négy napja még sehol sem voltál, azóta pedig vagy a sámán op, gusztustalan, qq; vagy a blizzard csak lehúzni tud. Sehol egy pozitív komment egy jó meccsről, sehol egy segítő válasz valakinek, aki épp az adventureökről, lapokról kérdezett. Bocs, hogy felmerült bennem, hogy ez talán nem a te játékod.
h3lios: Nem értem miért nyomatnék bullshitet. Ez egy F2P játék, az év pedig 2016. Nehogy már emberek meglepődjenek azon, hogy a F2P játékokban van aki fizet, meg, hogy a cégek előszeretettel használják ezt a modellt. Ennek a felzárkózós hülyeségnek, amit már 155.256 alkalommal beszéltünk át a topicban semmi köze ahhoz, amit én írtam. Az én egyetlen problémám az egésszel, ami érdekes módon mindenki másnak lejött az, hogy MINEK JÁTSZIK AZ EMBER EZZEL A JÁTÉKKAL, HA NEM TETSZIK NEKI?
Megértem, hogy 15 évvel ezelőtt azzal tolta mindenki, amivel lehetett. Ha volt pénz, vettek cd-n, ha nem volt, kalózverzió, ami épp az illető kezébe került. De ismétlem, 2016 az év. Mindent le lehet tölteni ingyen, ha az ember támogatni akarja a kiadót, akkor meg fizet érte, létezik Summer Sale, meg Humblebundle, 2 csomag cigi áráért megvesz az ember 555 játékot. Tehát nem egy elzárt világban élünk, ahol egyedül a Blizzard ad ki játékot és két lehetőség van, fizetsz és játszol/nem fizetsz és nem játszol.
Bocsánat, nyilván mások ezt jobban viselik, vagy csak az én agyam borul el ilyenkor, de számomra ez eszméletlen, hogy valaki egy játék topicjában azért nyavalyog( sőt nem is nyavalyog, csak idejön aztán beböfögi, hogy mindig is arra mentek rá). Létezik csomó másik cég, ők biztos jól csinálják, lehet játszani azokkal a játékokkal.+1: Tudtommal ez is meg lett beszélve egy párszor, de akkor mégegyszer: Az aggro deckek csak szerinted nem igényelnek skillt és te szoktad fikázni őket Nekem nincs problémám azzal, ha a kezdő játékosok aggro paklikkal játszanak.
[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
válasz Demizson92 #53820 üzenetére
Van 99 másik kártyajáték, nem kötelező hearthstoneozni, ha a blizzard mindig csak lehúz mindenkit.
-
micafighter
nagyúr
válasz Demizson92 #53799 üzenetére
Nem azt mondta hogy törj be mindent, hanem hogy be lehet törni. Régebben nem lehetett. Az más kérdés hogy mi az amit esetleg érdemes betörni és mi az amit érdemes megtartani. A dust értékről/adventure lap ritkaságról ment a párbeszéd.
[ Szerkesztve ]
-
kecz
aktív tag
válasz Demizson92 #53779 üzenetére
Viszont úgy olvastam, hogy lassan új kieg. Akkor viszont nem érné már meg arra tartogatni a goldot?
-
rocket
nagyúr
válasz Demizson92 #53774 üzenetére
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
KaraDani
addikt
válasz Demizson92 #53750 üzenetére
Ha 15 hp felett adod fel akkor nem adja meg. 15 hp alatt mehet a concede.
btw: Lifecoach yoggmentes druiddal 3-0 verte Jackiechant.
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
válasz Demizson92 #53750 üzenetére
Le kell verni a másikat 0-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel topik
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN