- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Apple notebookok
- Milyen egeret válasszak?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
15 pakkból nyitottam 2 Cho'gall-t, meg 1 Y'Shaarj, Rage Unbound-ot.
Gondolom a Cho'gall is törhető a Y'Shaarj-al együtt?
Összefoglalóban csak a Y'Shaarj-t találtam meg. -
whitezo88
nagyúr
Azt amugy lattatok hogy superjj versenyen egyik meccset azert bukta mert eltancoltak a minionok? Nevetseges hogy ilyen elofordulhat meg. Utana direkt irta is hogy vart tobb masodpercet es megis megtortent. (Argus)
[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
válasz micafighter #55897 üzenetére
Köszönöm a választ! lehet hogy ha hazaérek, tartok egy nagyszabású pakk nyitást
Akkor azt mondod hogy classic csomagokat érdemes venni? A whispers kiegészítőből szerencsére megvan az a nagy csomó pakk amit ingyen osztogattak, akkor kezdtem a játékot.
És igen, le szoktam cserélni a napi küldetést ha csak 40-es, pont a héten volt hogy egyszerre 3 db 60-as küldim volt fentWoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
micafighter
nagyúr
válasz jr1994 #55873 üzenetére
Általában common/rare lapokat nem érdemes craftolni, mert pakkokból ezek esnek a legtöbbet és előbb-utóbb meglesz az összes common/rare.
Azt tudod ugye hogy naponta 1 questet "vissza lehet adni" és kapsz helyette másikat, ezért a 40 goldos questeket célszerü mindig visszaadni.
Ha belefér az idődben én a helyedben elkezdenék játszani a másik két régión is. A meglévő fiókoddal tudsz játszani, belépéskor lehet választani Európa, Amerika és Ázsiai régiók között. A 3 régiót teljesen külön kezeli a rendszer, különálló lapkészletekkel. Azért lenne jó a másik két régióban is játszani kicsit, mert ha néha fellépsz oda megcsinálni a napi questeket, akkor ott a kapott goldból tudsz arénázni. Az arénából kapott jutalmad nem fogja érinteni a fő régóban a fő lapkészleted, de igy gyakorlatilag ingyen meg tudsz tanulni arénázni. Pár hónap mulva jön majd egy új kártya kiegészitő a játékhoz, addig kéne egy jó rutint szerezni arénában, és ha kijött a kiegészitő, akkor el kéne kezdeni arénázni a fő fiókodon is, mert garantált lesz egy kártyacsomag nyeremény az új kiegészitőből, plusz ha sikerül 4-5 vagy több wint is elérni akkor kapsz még mellé goldot/dustot/kártyát/boostert (másik kártyapakk).
A meglévő goldodból én most szerintem classic pakkokat vennék, mert a standardban hosszú távon a legtöbbet egy jó classic gyüjtemény éri.
Ez az én véleményem de vannak itt nálam okosabbak is, majd irnak ők is valamit
-
ThySoul
senior tag
válasz micafighter #55894 üzenetére
-
kchryss
veterán
válasz DaveNo1 #55877 üzenetére
Én azt tapasztaltam hogy a murloc hero miatt regelt 5 accomon csak 40-es vagy ritkán brawl-os küldetést kapok mást soha. A fő accomon viszont jönnek rendesen az 50-60 goldos küldetések és még egy W&L-t is kaptam.
Szerintem direkt csinálják így. A muclocos accomon nem játszom soha csak naponta 1x lecserélem az egyik küldetést hátha kapok 80 goldos play a friendet, de csak 40-es jön minden helyett. Szerintem nézik az aktivitást.
Csináld meg a 40-es küldetéseket is mind és akkor majd jönni fognak a nagyobbak.[ Szerkesztve ]
-
ThySoul
senior tag
válasz micafighter #55892 üzenetére
Jaja. Aggro ellen nem nagy cucc, ctrl ellen viszont szerintem egész jó lap. (Mondjuk a cursed blade valami undorító fegyver...általában csak akkor kapom, ha az enemy shaman és van nála doomhammer)
-
micafighter
nagyúr
válasz NyxNyxNyx #55887 üzenetére
Köszi a meccseket élvezet volt, ladderen nem szoktam ilyen jól szórakozni
Még akkor is szórakoztam mikor megrektáltál
Viszont itt össze se számoltam a boardot
(#55891) ThySoul nem lenne az rossz fegyver, csak nem 4 manáért Nekem már nem egyszer jött amugy malkrokból Gladiators longbow Patronba játszod malkorokot amugy?
[ Szerkesztve ]
-
ThySoul
senior tag
válasz micafighter #55890 üzenetére
Egyébként ma játszottam ma purify priesttel, és egész meccsen alázott, de a Malkorokból kapott Poisened Blade miatt nyertem NoKappa
Egész jó fegyver ha valami normális hero power van mellette[ Szerkesztve ]
-
ThySoul
senior tag
válasz micafighter #55886 üzenetére
Samsung Ace 4
Ichor ment barnesba, fegyverrel leszedtem meg leütöttem az 1/1-et. Reménykedtem, hogy nincs nála flamewaker, de hát úgy látszik a te ötleted jobb lett volna...látod, ezért akartalak nézni -
NyxNyxNyx
addikt
válasz micafighter #55886 üzenetére
Áll még? nekem is van NA-en.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
micafighter
nagyúr
válasz K1nG HuNp #55882 üzenetére
Megölette az 1/1 Rhonint, majd Flamewaker -> coin -> és 3x Arcane Missiles.
(#55881) ThySoul nem tudom mit léptél, de ha patronnal játszottál meg lehetett volna játszani hogy az 1/3-at beleütöd a barnesba, és nem teszel ki mást, igy nem tudja beáldozni az 1/1et az arcane missiles-ekért, ha meg lepingeli hero powerből akkor egy körből nem tudja kijátszani flamewakerrel még egy darabig.
Ha meg közbe huzol patront vagy acolyteot akkor egész jó value-t ad.
Patron egész jó válasz szokott lenni a flamewakerre
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz DaveNo1 #55877 üzenetére
Én kapok , csak olyanokat amiket nem szeretek. Pl kaptam brawl wineset..azt cseréltem, erre Pala vagy Priest 5 win..azt holnap cserélem
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
DaveNo1
veterán
Nem tudom másnak mi a tapasztalata, de amióta állítólag javították a küldetés bugot, én azóta se kaptam 60 goldos q-t. Ez meg már lassan 2 hete volt, azóta összesen egy 50 goldos q, összes többi 40 goldos, lecserélésekkel együtt
You are not prepared.
-
bookninja
tag
valaki egy finom 80g-s questre? HardiE#2718
-
jr1994
addikt
Szevasztok! Lassan kb 2 hónapja játszok, voltam is itt akkoriban tanácsért. Azóta sikerült valamivel több mint 3000 goldot összeszednem, amivel nem tudtam eldönteni hogy mit kezdjek; valami adventure-re költsek, vagy paklikat nyissak? Egyelőre jobb híján netről szedett ingyenes paklikkal játszok, ezeket egészítem ki a véletlenszerűen kapott common/rare/stb lapokkal. Szeretem a Warlockot, Paladint, Mage-et, Huntert.
A napokban írta valaki hogy ezekkel a deckekkel nem lehet 20-nál jobb szintet elérni, hát nekem noobságom ellenére ma először sikerült a 18-as szintet elérnem és a bónusz csillaggal 1 győzelem kellett volna a 17-hez de ott már becsúszott egy vereség, abba is hagytam mára mert álmos vagyok. És életem első kraftolása: legyártottam egy Flame Imp-et hogy legyen egy igazán jó első körös játékom a Warlock-hoz (azzal sikerült most feljebb lépni).
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
kchryss
veterán
Beteg lapokat dobott fel lehetőségnek a brawl.
4 körben is választhattam legendaryt 1 ragnaros light 2 Tirion és még vmi amire már nem is emlékszem. Amikor a 2. Tiriont kitaktam az ellenfél feladta. -
micafighter
nagyúr
válasz ígyvanferi #55870 üzenetére
Szerintem félreértetted amit irt. Legalábbis nekem az jött le, hogy 8 golden hero birtokában az utolsót próbálta kihuzni, a golden priestet az elmúlt hónapokban, az utolsó kb 20 wint már wildon szerezte facepriesttel mert nem volt karazhan előtt konzisztens deck standardon a priestnek, a wild kártyáit meg már betörte.
Én ugy értettem ez a priest grind égette ki amit meg tudok azért érteni, de azt is megértem hogy ki akarta huzni már az utolsó golden hőst is.
Utána meg gondolom már közel volt a 10k winhez és kicsit még hajrázott a másik 8 class valamilyen kombinációjával
[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
válasz micafighter #55851 üzenetére
Ezt a borzasztó grindet, csak hogy ne 9342-n, 3788-on vagy akármilyen random számon álljon a számláló. Igaz a célok fontosak. Mert amúgy "az utolsó ~két hónapban már csak ezért kínoztam a játékot, most végre jó sokáig nem kell majd játszanom", a "most nyugodtan letörölhetem a játékot", meg a "jó lesz végre pihenni egy kicsit" mind azt jelzi, hogy de jó is volt az elmúlt két évben azt a napi cirka 30 meccset lejátszani. Gondolom én álltam neki eddig rosszul egy alapvetően szórakozáshoz kitalált tevékenységhez. Biztos van. aki élvezettel robotol a szénbányában is egyébként.
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
veterán
válasz EmptyParadox #55865 üzenetére
Valóban annyi a lényeg, hogy te jól szórakozz. Ha ez megvan, akkor semmi gond, biztos előbb-utóbb én is megcsinálom az összes adventuret heroicon
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
KaraDani
addikt
válasz EmptyParadox #55865 üzenetére
Persze, ha valaki csak a cardbackért csinálja a heroicot akkor tök érthető. Én spec szeretem, hogy kicsit meg kell tornáztatni általában az embernek az agyát, hogy milyen deckket rakjon össze. Mondjuk ezek most nem nehezek amúgy sem.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz Kanczy #55864 üzenetére
Viszont ezzel nem ártasz senkinek. Nem ladderen használsz ki egy bugot, mint anno amikor ellenfél folyamatosan targetelt a te körödben is és nem tudtál semmit kijátszani, semmivel sem támadni, szóval teljesen mindegy.
Nekem nem vett el semmi fun értéket, meglett a pipa, örültem neki.[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
veterán
válasz EmptyParadox #55863 üzenetére
A cheese és az exploit között is van különbség szerintem
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
EmptyParadox
senior tag
válasz KaraDani #55860 üzenetére
Hát nem tudom, már Naxx-ban is voltak olyan heroic-ok, amiket cheeselve lehetett leginkább megoldani. Én örültem ennek, legalább nem kellett szenvedve hússzor újrakezdeni, hogy szerencsés lapjárásom legyen egyszer.
Bár Karazhan heroic-jai kifejezetten könnyűek lettek. -
netpeti98
addikt
Előbb győztem le Illhofot heroicon, pár próbálkozás után meglett. Ha leraktok egy Abominationt, akkor azt nem fogja megtámadni, mögüle pedig simán lehet aprítani a kis démonokat.
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
Szia!
Track-o-Bot[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Scale
őstag
Sziasztok, ez melyik stat tracker progi?
-
micafighter
nagyúr
válasz ígyvanferi #55850 üzenetére
Mármint a grindet nem érted? Vagy hogy miért akart 10k wint?
-
salaam
senior tag
válasz micafighter #55847 üzenetére
Köszönöm. Áprilisban történt olyan utoljára, mielőtt letoltam a maradék 90 meccset a priesttel. Az teljesen megölte bennem a hs szerető embert. Azóta már csak erre hajtottam és vártam, hogy végre elengedhessem
-
salaam
senior tag
Végre sikerült a tízezer győzelem. Az utolsó ~két hónapban már csak ezért kínoztam a játékot, most végre jó sokáig nem kell majd játszanom, amúgy is egyre nagyobb a fiesta, az új lapok meg egyre inkább csak ezt adják, talán a következő rotánál majd visszanézek, de most nyugodtan letörölhetem a játékot.
A játékot kicsit több, mint két éve kezdtem (3. szezon - 2014. június) és naxxramas után sikerült előszőr r10 alá menni a klasszikus t1 webspinner, t2 creeper, t3 coin houndmaster midhunterrel. 2015. februárjában voltam előszőr r5, azóta meg már meglett mind a kilenc golden hős, legend is voltam már néhányszor, és ezzel az utolsó kitűzött cél is teljesült, jó lesz végre pihenni egy kicsit
Jó lapjárást mindenkinek[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz micafighter #55842 üzenetére
Value [link] Bishop nem őt hozta vissza ismét, de így is win.
Nem volt boardom, és akkor kerülhettem volna el ha Entombolom az 5/1 dorfját, és passz...
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz whitezo88 #55841 üzenetére
Deathlorddal is egész jopofa.
Elhiszem, de ha üres lett volna a boardja nem tudja megcsinálni mert doomguardot nem tudja POval kombozni .
Minimum 8 dmgje volt még akkor a boardon, az T8ba elég sok egy zootol. Számítani kell a 2 POra.
Persze van amikor nem tudsz mit csinálni.
Én 3 POval szoktam kalkulálni mert ugye peddlerböl is eshet éppen, tegnap jött is egy szintén doomguarddal, de szerencsére 1 HPval megúsztam és nem tudott mit tenni.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Kibler egy resurrectes pappal lett legend, első meccsemen sorban 3x élesztettem fel a t3as blademastert, elég value volt, nyertem is vele.
Aztán izgalmas volt veszteni 21 életről 2x PO + Doomguard miatt t8ban...
[ Szerkesztve ]
-
JNashville
senior tag
Amikor a Maelstrom Portal Tunnel Troggot ad, akkor azért érzem, hogy nem olyan nehéz kiváló játékosnak lenni ebben a kínai kártyajátékban.
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
whitezo88
nagyúr
Ez a HC szárny elég gyenge. 2. boss még f2p deckel is lejátszható, elsőnél meg inkább RNG kell. Nálam a summon mech az Warbot volt, a Demon egy Wrathguard, a dragon meg egy Whelp neten van akinek 8-10 manásokat idézett, meg t3ban Malganist.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz micafighter #55832 üzenetére
Azt nem mondta kinek lesz fun... az ellenfélnek tuti az
-
-
KaraDani
addikt
válasz micafighter #55832 üzenetére
Amikor összejött és nyert 6-ra: barnes -> earie statue -> purify akkor mosolygott.
(#55816) Sirandrish: persze, úgyis tudom, hogy
kannás borpakk lenne belőle[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Mert amúgy mit vártatok? Hogy az az egy lap majd a világ legjobb pakliját eredményezi?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
föccer
nagyúr
Rettenet egy brawl van most kint. Nagyon lassú a játék, nem tetszik.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
rocket
nagyúr
0-3 jo ez a deck
-
K1nG HuNp
őstag
válasz micafighter #55825 üzenetére
3x annyi esély a loosera, logikus
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
rocket
nagyúr
Thijs Priestet kezd jatszani eppen, 2x Purify
-
K1nG HuNp
őstag
Elindult a kupa második fordulója, meccsek a megszokott helyen
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
micafighter
nagyúr
válasz micafighter #55815 üzenetére
Ezt amúgy wildon ki kéne próbálni
-
Sirandrish
legenda
-
micafighter
nagyúr
válasz micafighter #55814 üzenetére
Az utolsó deathlordos resurrect priesttel lett meg, jó sok board clearrel
-
K1nG HuNp
őstag
válasz micafighter #55809 üzenetére
Okes, koszi
Endimion#2236 és rdg#21961, ne várassátok meg a többieket
Ez eléggé mázlis streak most, hello rank4[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
Mire a köv kieg kijön I'm gonna be rich Először léptem át 10k-t, wotog óta gyűlik.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
Végeztünk itldj-vel, beirtam a eredményt
-
K1nG HuNp
őstag
válasz ThySoul #55805 üzenetére
Akkor viszont ezt a decket nem értem, próbálgattam, de kevésnek éreztem benne a cyclet, pedig papiron jónak tűnik.
-
-
KaraDani
addikt
válasz Sirandrish #55801 üzenetére
Éjfél.
-
Sirandrish
legenda
válasz micafighter #55798 üzenetére
EU-n mikor lesz elérhető?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Hobby elektronika
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér