- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztrofotózás
- Milyen TV-t vegyek?
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
Csütörtökönként új Tavern Brawl, amiért mindig jár egy pack.
Ha venni akarsz, akkor a 2021 kiadott kiegek( Forged in the Barrens, United in Stormwind, és Fractured in Alterac Valley) packjai közül vegyél, azok majd 2 év múlva rotálnak.
Csinálod a questeket, érdemes betárazni kettőt, minden nap ad egy újat és úgy cserélgetni a questeket, hogy 1000 xpt adót csináld meg. Heti questek, 3 db nagyobb xpt adók, ezeket is cserélheted, kivéve a "play 5 ranked... ".AV event van, mind2 frakciónak van egy legendary lapja, amit választasz. Elég pontot gyűjtesz, akkor az event végén megkapod a másik a legendaryt.
Délután dobok linkeket, melóhelyről nehéz. -
micafighter
nagyúr
Hála a ranked reset rendszernek, hiába voltál évekig minden hónapban legend, 2 hónap kihagyás után kezdheted rank 25ről a laddert
Nem azt mondom hogy ne legyen reset, de abbol is látszik amit irtál, hogy a jelenlegi reset feleslegesen baromi nagy, és leginkább a casual játékosok szivják a levét. De ennek a nagy resetnek köszönhető az is hogy a rank 5 minden honapban grind fest.
Más: Barnes value [link]
A többi se rossz amugy, érdemes az elejétől nézni
-
saen
veterán
-
szilva01
őstag
darkrock: Én most kezdtem el hősiesen végigvinni a naxot. Lehet nem is annyira fontos az a hátlap...
-
h3lios
addikt
Nem csak hátlapot, de egy agyvérzést is kioldhatsz, mint achievement.
Pláne, ha nincsenek még meg a jobb lapok.
A LoE nem annyira vészes az utolsó szárnyat leszámítva. A BRM és NAXX esetében pedig vannak bossok ahol órákon át tépheti az ember a haját.
Más: Hihetetlen mennyire OP a Midrange és Secret paladin. Nincs olyan deck ami hardcounter lenne rá. Freeze mage-el talán van ellene esély, de ha ott nem jön időben board freeze akkor WP.
Ma mentem Priest-el párat telóról, ameddig vártam a mozira. Hát nevetséges volt, kétszer egymás után 2 mid paladin. Az Elsőnél elloptam Sylvit és Tiriont Entombbal és még ígyis kikaptam. Az Esport Knight szült egy másodikat azzal pedig már nem tudtam mit kezdeni. Pedig elcsattant a meccsen 1 Holy Nova, 1 Chillmaw és 1 Lightbomb. Egyszerűen röhejes volt. Természetesen mind a két esetben jól kezdtek és Turn 3-ban tolták ki coinnal a FalseSilver-t amivel leszedték a tempo lapjaimat.
Az elsőnél a Curatorból kaptam egy Old Sneeds-et, amire jött instant bagoly. Az ilyen fos ellen nem lehet mit csinálni. Ha meg netán bepróbálkozok 1 Fagyival holt biztos, hogy CW jön azonnal.
Nem tudom mivel menjek, mert nekem ez a face shaman nem adja. Valahogy mindig szarul jön ki az overload. Valszeg én nem tudok vele játszani, mert még szinte semennyit nem játszottam a kaszttal. Előző szezonban tök jól ment a midrange druid, most viszont 10-15 -ös lose streak-ek mennek vele csak. Pedig még a két raptort is beraktam...
Most kipróbálom majd holnap az új Entomb Control Priest, most ebben van minden reményem.
Csak itt meg fél órás meccseim lesznek folyamatosan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest