Hirdetés
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- A beágyazott rendszerek területére is jön az új EPYC generáció
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
Megvolt Uldaman is és a nem Heroic verzió itt sem lett túl acélos, mind elsőre meglett. Holnap kipihenten jöhet a HC (tetszik a hátlap).
Egyébként ma esti Reddit topcomment kiégetett.
Van 1 topic, ahol a srác leírja, hogy mage-ként az unstable-ből kapott 1 Jarraxot és utána a discover már warlock spelleket és lapokat ad.Valaki megérdezi, hogy akkor mi van, ha Rag-ként használod a Discovert ?
Erre a válasz: EU Crashes.Jó kész, végem van, ezt mára már semmi nem űberelheti...
-
-
RexpecT
addikt
Jártatok már úgy, hogy az ellenfélnél van a kör már vagy 3 perce? És nem jár le az ideje...
-
gmx9
aktív tag
Régi dolog ez már, de továbbra is szánalmas, hogy a casual valójában nem az, vagy farmol a gyökérarc, vagy top deckkel megy még oda is, nehogy lehessen kikapcsolódni.
-
F-ECT$
titán
Nem nagyon volt ma időm se twitch-t nézni, se játszani: mennyire jöttek be az új lapok? Mi került be a régi deckekbe / van-e új deck?
-
törölt tag
annyira jó ez az új brawl, végre számít a trade és semmit se ér az, aki mindent arcba tol, mivel bármikor fordulhat a meccs. az előbb egy hunter úgy kezdett, hogy webspinner, majd második körben hero power.
egyedül mage ellen szenvedés játszani, mivel az összesnél szinte biztos van valamilyen removal és fene tudja mennyi flamewanker.
-
saen
veterán
válasz
whitezo88 #41987 üzenetére
Strifecro shamanozott tegnap este, MrYagut meg Eloise Raptor Rogue-gal nyomta/ja, teljesen más deckkel, Savjz mill rogue és amiket még nem láttam... Egyelőre teljes káosz lesz szerintem, meg alakulnak még. Gondolom azzal se mondok sokat, hogy mindenki sikeres volt, ilyenkor a meglepetés ereje meg a játékos tudása elviszi ezeket a deckeket.
-
DaveNo1
veterán
válasz
whitezo88 #41987 üzenetére
Anub'arak MVP lehet CW ellen, mert nincs silence a CW deckekben, szóval ha sikerül tartani a boardot Anubig és utána mindig lerakni, akkor megnyeri a meccset.
Mondjuk az egyik meccsen amit láttam kijött, hogy problémás a 9 manás a manaköltség, utána viszont nyerte a meccset.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
a hét slágere a control rugó lehet a Brannos hokizások mellett, Dog nagy sikerrel játszott ma vele, 150 körül mozgott, de többet nyert mint vesztett.
-
whitezo88
nagyúr
Brawl moment: druid Communion utáni lapok, amiket behúz, sorban:
Cairne, Lumberer, Ironbark, friss Tirionra silence, majd Lumberer -
saen
veterán
válasz
Tyler Durden #41979 üzenetére
A menekülős jó móka normálon, de heroicon ezt a másodikat nem szerettem. Még mulligan sincs, ha rossz lapokat kapsz akkor nincs esélyed. Ha meg jókat akkor simán megvan.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Tyler Durden #41979 üzenetére
Én még az első szárnyban nem értettem ott mit kell csinálni. Azt hittem 10 köröm van kinyírni
Ahogy ráeszméltem hogy Priest-el kezdtem, feladtam és jöttem agroval.
Heroic-ot meg sem próbáltam, valahogy reward nélkül nem vonz.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
ígyvanferi #41970 üzenetére
Szerintem is rendben van. Ugyan tegnap csak egy meccsre jutott időm, de az vagy 20 percig tartott. Mindkettőnk board clearre játszott. Így fordulhatott elő az, hogy Malygost 3x is kijátszottam, 2x reinkalnálva
Szerintem az ellen tépte a haját a harmadik alkalommal -
Redcaster
őstag
-
tPedro_
őstag
válasz
Chuzzlee803 #41969 üzenetére
Sajnos nem volt túl sok időm játszani, de eddig druidával 3/3. Legutóbb pont egy warriort vertem el.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Én eddig csak warrival játszorram 9-ből 7et nyertem, és egyszer kaptam csak varian-t, a többi full átlag lapokkal ment.
-
F-ECT$
titán
2nd wing live
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Druid dominance-t ott szedtem ki, mert kb. mindig beadta a wombo combo-t
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Szerintem mókás, még ha nem is nyerek, élvezem általában. Ha nagyon egyoldalú, akkor persze nem.
Na meg nyilván akkor, amikor a frissen kipattintott Gahz'rilla után a három lapban ott egy Hemet Nesingwary pl.
És végre lehet játék közben is látni rendesen a hátlapokat. Sokáig az alapot használtam, mert úgyis csak egy csíkot látok a sajátomból. Mondjuk azt most sem látom jobban,de legalább az ellenfelét az arcomba tolja nagyban.
-
Chuzzlee803
aktív tag
Ennyire unbalanced brawlt régen láttam.
Nem fogom sokáig ecsetelni, warival 10ből 2t nyertem, azt is csak azért, mert dobott Gromot.
Minden ellenfél paladin volt... -
whitezo88
nagyúr
kíváncsi leszek youtubeon a vicces, érdekes Brann interakciókra. Forsen pandázott egyet, visszarakta kézbe a lapot, majd kirepült még egy hordó, a kezében lévő lapra. Amúgy ctrl warriorban nem rossz a Brann, bár még kell csiszolni. Juggernaut, pandák, sok BC lap, Boom 4x bot, stb stb. Persze nem azt mondom, hogy jobb, mint a sima, de jelentősen szórakoztatóbb.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Már vártam az első ilyen reddit postot: "Brann + druid battlecries dont work..." FailFish
de alig egy óra kellett hozzá. Amúgy az 1. és 3. HC elég húzósnak néz ki, főleg mikor a szobor küld arcba olyan 21-et spellel.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
h3lios #41964 üzenetére
Ha összejön nyilván OP. Ez a lényege ezeknek a deckeknek hogy nem annyira konzisztensek, mint a Reno nélküli duplázósak. Viszont ha kijön a lépés, akkor betegek.
Csak annyi a kérdés, hogy melyik deckhez van hasonlóan erős helyettesítés. Illetve hogy melyik deck-nek fáj jobban ennek az állandóságnak a hiánya. Hosszútávon kiderül, valamelyik kasztnál biztos megragad a Reno és általános lesz, de biztos nem mindegyiknél.
És ezzel le is zárnám a Reno feletti vitát.
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Lehet bármit mondani Reno 1 fatigure mage deckben igenis OP, pedig CW-vel mentem ellene, de mindenre volt megoldásra a srácnak. Még Rend Blackhandet is játszott...
Ráadásul amikor Reno Healel 30-at és még duplikálja is kb. instant concede.
-
válasz
F-ECT$ #41962 üzenetére
Szerintem nem op. Én ahogy írtam is 2 napja reno cw-zek és 3 alkalommal a reno se volt elég a rush deck ellen. Kontroll ellen pedig ha sokkal jobb boardja van, akkor a full heal se ér semmit, 1-2 kör alatt megint ugyanott vagy..
Én cw-nél annyira nem érzem nagy áldozatnak az egy lapokat főleg, akkor nem ha összeveted a sima cw-vel. Nála 2 exec 2 slam van /nálunk ugye 1-1/, de nincs pl bouncing blade. Ok nem teljesen ugyanaz, de ki lehet bírni, viszont sokszor kontroll matchup-ban sorsdöntő, hogy tudod Reno fixen bekattan.
És ott a pont amit írsz, ez a lap valszín minden kieggel egyre erősebb lesz. Azon se lepődnék meg, ha pár kieg múlva nerfet kapna, mikor már minőségi lapokkal meg lehet tölteni a dekket és nem kellene a kevésbé jó lapok.Amit speciel most nehezményezek: mondják, hogy háttérbe szorul a rush, de nem ezt látom. Gyakorlatilag ma is többségben aggro druid, tempo mage, ill facehuntert kapok /meglepő módon secret palát nem/. Ezek ellen cw-vel, akkor nyerek ha nem húz a curve-nek megfelelően, ami nem egy nehéz mutatvány. Én kicsit örülnék picit a kontrollabb paklik felé tolódna el végre a meta.
-
F-ECT$
titán
válasz
Tyler Durden #41961 üzenetére
Továbbra is nehéz megítélni, hogy jó-e lap, vagy nem. Nem egy olyan deck volt már, ami Rank x EU vagy Rank y US, és mégse terjedt el a ladderen, mert nem tudtak jól játszani vele az emberek, szóval hogy xy legend lett vele, vagy akár Rank 1 legend, továbbra sem jelent semmit.
Emellett most jön az újabb szárny, ez megint megkavarja a dolgokat, így először kimondani azt, hogy Reno op-e kb majd csak 1.5 hónap múlva lehet.
Én továbbra is tartom, hogy jelenleg elég nagy ár az, hogy 1-2 duplikációnál több nem lehet a deckben, mert lényből még csak-csak van alternatíva, de spellből nem igazán.
Ha jön még egy pár kieg, akkor tuti erősödni fog a lap, és elképzelhető az is, hogy már most is lesz rá tier 1 deck (pl wari esetén jól helyettesíti az execute-ot a crush, vagy a mage is jól elvan 2 fireball helyett 1 fireball + 1 torch-al), de jelenleg még akkora kavarás van, hogy megalapozottan nem lehet semmit kijelenteni.
Én próbáltam, nekem nem jött be, és ellenem is többször vesztett, mint nyert a Reno deck, legyen az wari, lock vagy mage, palával még nem találkoztam.
-
-
saen
veterán
Reno OP, Savjz most ütött le egy warlockot rögtön miután maxra gyógyult a Renoval
Pedig csak 13 sebzése volt lennt asztalon
-
NyxNyxNyx
addikt
Ez a brawl most tetszik.
Megy az imádkozás végig. Shaman ellen 4 hp-n adott spellbendert, annyira jó érzés.
Ráadásul kinyitottam az első bloodknightomat, goldenben. -
tPedro_
őstag
Azt hittem nehezebben fog menni az e heti brawl, de eddig druidaval 2/2. Az egyik nagyon siman ment, a masik viszont fej-fej mellett, szoros volt. Ebed utan tolok meg parat, bent van meg egy 5 wines druidas questem.
-
tomrRRR
senior tag
sZIasztok!
A naxxramas heroic mode első episod ha megcsinálom mind a hármat akkor kapok valamit?
-
whitezo88
nagyúr
válasz
DaveNo1 #41946 üzenetére
tegnap Massan olyan 30 meccset játszott olyannal, NULLASZOR volt Reno value. Volt hogy 7 lapja volt már csak, de így is maradt bent egy dupla, így vesztett. Pár napja kiszámolták redditen, mikor mennyi az esély hogy legyen értéke és max 3 duplikációnál állapították meg. Felette rohamosan csökken ez a szám.
[ Szerkesztve ]
-
Kari1
aktív tag
Én pl kb fél éve kezdtem ergo új vagyok. És a blizzardnak pont hogy új játékosok kellenének mert akik béta óta itt vannak azok úgysem fognak semmit megvenni mert már szinte minden megvan vagy megoldják arannyal.
De amit a blizzard csinál az tényleg nulla (mind a nerf, mind a reward) éppen ezért én sem költök rá egy forintot. És ahhoz képest hogy kb fél éve tolom jól haldok. Naxx-ból és BRM-ból csak 1 wing van hátra és Explorers-ből is készen van az első wing. Hétvégére jövő hét elejére lesz annyi gold hogy tudom csinálni a következőt. Ranked-ban pedig olyan 8-10 szinten vagyok ha játszok eleget.
Amúgy most számolgatom és ha vki a goldra megy akkor napi átlag 70-80 aranyat lehet hozni napi kb 30 játékkal.
Ami nekem tényleg nem tetszik az a ranked reward, ami simán lehetne olyan mint az arena.
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
LoE második szárnyról lehet valamit tudni ? EU-n mostis péntek hajnalban nyílik meg ?
-
zws
senior tag
válasz
Man0gatya #41937 üzenetére
Ígérem ez lesz az utolsó kommentem hozzád...
1: Nem akarlak megbántani, de az "én hú de megmondtam, na most nekem van igazam fasza vagyok" hozzáállás nem fog szimpatikussá tenni senki szemében.
2: Remélem nem fog újként érni, hogy legenden és ladderen nem feltétlen működnek ugyan azok a deckek. Főleg legend top részében. Rakd össze ezt a paklit és próbáld ki hogy mennyire jutsz fel vele. Ha annyira jó, akkor hó végére várjuk a legend képedet
3: Összehasonlítva a te összeállított deckeddel, kb 9 lapban tér el, és azt próbáltad bizonyítani, hogy az Upgrade jó lap benne. De most meg azzal védekezel, hogy csak annyit mondtál h nem kell egy lapból kettő. Na most akkor a kijelentéseid felét vállalod fel utólag? Na meg azt meg se említve, mikor kérdezted, hogy mi tud megölni turn 7-re. haha
4: Egy hete van kint Reno, még jön jó pár lap, ami boríthatja a dolgokat. Létezett jó pár olyan deck, ami hirtelen top-nak tűnt, aztán kihalt szépen. -
oba
addikt
Lecseréltem egy 40 goldos questet, és beadta a nyerjél 5 brawl -t questet helyette... ment is a facepalm, hogy inkább hagytam volna meg a másikat (spell master). De warriorral 7 meccsből meg is lett az 5 win
Olyasmi ez a brawl mint egy aréna, vagyis leginkább arra hasonlít. A 2 bukott meccsnél viszont olyan lapokat adott az ellenfélnek (nekem meg olyan szarokat) hogy csak lestem. Balanced?
-
-
Man0gatya
aktív tag
-
darkrock
aktív tag
válasz
Tyler Durden #41927 üzenetére
Három vereség után jött a negyedik brawl mecs. 7. körig kijött két tirion es egy chillmaw majd a hetedik korben kezbe egy hungry dragon így letakarítottam a boardot. Mikor kint volt a két tirion rugó szépen vissza pakolt kézbe mindent, de utána már csak győztem... aszem ennyi elég is volt
-
oba
addikt
Nem tudom hány százalék aki tényleg új... azt sem tudom hogy hány százalék hagyja vagy hagyta abba a játékot. Én lassan 1,5 éve játszom, nem vagyok új, de régi sem, és nagyon sok lapom hiányzik (több száz...) . A múltkor számoltam össze, hogy kb. 50 pakkonként kapok egy legendaryt.
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
halkan kérdezem meg, mert már nem tudom hányadjára kerül elő, de milyen új játékosok? most komolyan, ki az aki egy játékkal a megjelenés után 2 évvel kezd játszani? (persze, hogy vannak ilyenek, de az összes játékoshoz képest itt milyen százalékról beszélhetünk? 10%?). meg érted, ennyi erővel a blizzard a vakokra is gondolhatna, vagy szegény afrikaiakra, valami offline hearthstone játék formájában, ahol ugye nem nagyon van net... szóval nyilván leszarják az új játékosokat (ez azért így nem igaz persze, lásd heti 1 ajándék pack a brawl-ból) és szerintem ezzel semmi baj nincsen
[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
válasz
h3lios #41930 üzenetére
A végén mikor kérdezi, hogy mi a helyzet az új játékosokkal akik most kezdenek és annyi lap, kiegészítő, kaland van, amire rengeteget kéne költeniük... csaj meg csak, hogy "igen, tisztában vagyunk, erősen gondolkodunk a megoldáson, de még fingunk sincs, hogy mi az"
nice...
nem kicsit nézik hülyének az embert
egyértelmű, hogy nem lesz itt semmilyen megoldás...
még a nyamvadt reward systemet sem képesek átalakítani... a rankedezésnek szinte semmi tétje... kapsz egy kevés dustot a ládából aztán annyi
szóval ha jön egy új játékos, nemtom mihez kezd... közelebb vagyunk már az ezerhez szerintem mint az ötszázhoz, már ami a lapok számát illetiés képesek az ember szemét kiszúrni 10 arannyal 3 kínkeserves win után
no comment.
-
whitezo88
nagyúr
rugó 2x játszott ki ellenem Beneath the Groundst... nem tűnt fel neki hogy nem húzunk lapot?
-
h3lios
addikt
Biztos sokan olvassátok innen a HS Redditet, de azért berakom a többiek kedvéért ezt az új Ben Brode interjút, mert nagyon sok kérdésre válaszol, amik jelenleg a metával kapcsolatosak. Beszél a nerfelésekről és az új játékosok helyzetéről.
-
KaraDani
addikt
Jézusom mik vannak néha lejebb is. Rank 4 Tempomage vs Controlpriest. Boardon nálam 3-1 spellslinger, 2-1 waker, 2-3 manawyrm. Slingerből kapott musterrel leüti a spellslingert és fenthagyja a wakert... Majd ezután saraadot hagyta fent 4 körig, rögtön kiszedhette volna, de valamiért többre értékelte a 4-3 injured blademasterét és a kicsiket tradelte és healelte a blademastert. Nem értem néha, hogy kerülnek egyesek rank 5 alá ilyen playekkel
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Tyler Durden #41927 üzenetére
nekem most Paladin 3x húzta be Eadricot ellenem, full boardra... mondjuk én meg 2x Neptulont szóval a value warst nyertem
-
-
whitezo88
nagyúr
nem rossz ez a Brawl, csak nagyon lassú. De meg lehet csinálni a questeket jól.
-
DaveNo1
veterán
Appstoreba jött bug javító patch, lehet megéri sírni?
-
whitezo88
nagyúr
Forsen hátrafelé halad? Volt múlt héten rank2 is, most rank7
-
törölt tag
válasz
Free04 #41920 üzenetére
Arénának nincs köze a lapkészletedhez ott random feldobott lapokból kell paklit összerakni. A jelenlegi lapmennyiség mellett szerintem aréna nem való kezdőnek. Ha nem akarsz pénzt költeni a játékra akkor az adventure szárnyakat (naxx 4, brm 5) érdemes első körben aranyból kifarmolni, majd Classic paklikat venni. Ezen felül pedig játsz sokat.
[ Szerkesztve ]
-
Free04
tag
Sziasztok!
Pár napja kezdtem el a játékot és a leírások alapján paladinnal nyomtam (24. szint) és gyűjtögettem is a goldot (~1000 van).
A kérdésem az h mire érdemes ill nem érdemes költeni?
Arénát írták leginkább, de nem hiszem h túl eredményes lennék az alap lapokkal és a tapasztalatlanságommal. -
HuMarc
veterán
-
F-ECT$
titán
Most nézem, hogy nincs benne KC. Ez azért eléggé fura, bár tény, hogy kevés beast van a deckben.
A legtöbb deckről egyébként elmondható, hogy ha kellően magas szinten kellően magas wr-t akarsz vele elérni, akkor valamennyi skill kell hozzá. Persze, lehet azzal jönni, hogy a secret palával még a bot is 50% feletti wr-t ért el, no de a bot lehet, hogy jobb döntéseket tud hozni, mint egy gyengébb játékos
(Az első generációs sea giantes shaman botot is nehéz volt elverni, mert az alap dolgok jól voltak belekódolva.)
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz
whitezo88 #41915 üzenetére
Nem értem mi a gond ezzel. Van benne early (leper) és mid game (animal comp), van benne elég spell és lény, van benne laphúzás (quick shot), board clear (explosive, uth + juggler), tempo lapok (mad scientist), beletechelt 2 silence-t is, igazi tempo, már majdnem control deck
Kappa
-
whitezo88
nagyúr
már nem is elemzem, miért utálom az ilyen decklisteket meg circlejerket [link]
a probléma egy részét ezzel le is írják. Meg ez ugyanaz kb mint bármelyik másik...
-
tomazin
veterán
Gondoltam már, hogy eddig kb a napikat toltam le valami népszerű paklival összerakok már egy renolockot. Ugyan csak kazuárban megyek vele, de nagyon tetszik, minden meccs más és érdekes. Szóval pont ami a játék lényege, hogy szórakoztat. (függetlenül attól, hogy nyerek vagy sem)
Illetve legalább feltűnt, hogy a classküldiket meg se csináltam -
saen
veterán
válasz
F-ECT$ #41911 üzenetére
Játszottam most párat control warrior ellen freeze mage-dzsel, a legtöbb sima bukta. Egy olyan meccsem volt ahol azzal tudott nyerni a warrior, hogy dream-elni tudta az Alexet és visszagyógyult, egyébként nyertem volna. Szerintem ha már a freeze mage szorosra tudja hozni a meccset az már nagy eredmény
-
tretyak
aktív tag
válasz
Nordic #41906 üzenetére
Frekvencia? Freeze akart lenni, csak az autocorrect közbeszólt?
Ha igen, akkor van, CW, kb nem tudsz kikapni tőle, hero power minden körben, armorsmitheket ésszel felhasználni, Justicar meg autowin.
Sima middruid jó lehet még, de egy kezan tech (vagy flare a hunterbe) is sokat tud dobni a WR-en, a healt tartsd be Alex utánra, silencet meg a doomsayerre.
Szerk.: a lényeg, hogy a boardról nyerő, burst nélküli deckekkel elég nehéz (mondjuk midpala).[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
A frekvencia mage ellen van valami taktika, amivel még lehet verni?
-
thesound
addikt
válasz
JNashville #41902 üzenetére
Ma casualon csúnyán elvert egy hibrid mage. Úgy értem echo/mill/freeze keverék. A coldlight-ot és a doomsayer-t echozta meg duplicatelte. Amúgy fagyasztott és ice block-ot használt. Az elején azt hittem freeze mage, aztán jött az echo/duplicate fázis, ismét freeze, a végén meg szarrá húzatott. Nem tudom mennyire életképes deck, de nem játszottam még ilyen ellen. Pedig két Ysera is volt a dragon priestemnél
.
[ Szerkesztve ]
-
JNashville
senior tag
Ha már Freeze a téma, ma craftoltam Alexet végre, és rászántam egy-két órát, hogy beletanuljak a mechanikájába.
Hát, siralmasan ment, 3/10 kb. Rank 10 körül a mutatóm vele. Néha tök jól húzok vele, néha kb teljesen esélytelen a dolog. Főleg Paladinnal és Tempo Mage-dzsel találkoztam, illetve pár Hunter és Sámán volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest