Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilva01
őstag
Vicces, nekem megint 40 dust.
-
Prof
addikt
válasz
JNashville #40612 üzenetére
En Asia-n bontottam captaint+ Velen-t a brawl paklibol
-
hrvp
aktív tag
Úgy néz ki golden rare lapokkal kompenzál a játék. Kollégák közül eddig négyen nyitottunk tegnap délután óta és mindenkinek volt egy a paklijában.
-
DaveNo1
veterán
Őszintén remélem Ben Brode éjjel 2 lóval fog hálni. Már megint ez a pókos baromság, már első két tryra is kb ötödik tryra lett meg, most is ráment vagy 50 percem 1 nyomorult winre, mert miközben ellenfelek savannahákat kapnak én angry chickeneket.
-
KaraDani
addikt
Nekem a végeredmény 450 dust tetszik
Egy Ragna, két rare.
-
h3lios
addikt
-
-
h3lios
addikt
Sikerült visszarakni a legszarabb brawl-t ami csak létezik. Ismét fejet kell hajtanom a Brode-ék előtt. És még a 40 dust is megvolt utána. Nevetséges cég, több tíz millió jött már be HS-ből, de 1 garázsban suhanc tinédzserek stabilabb programot fejlesztenek, mint ezek a szerencsétlenek...
LOL Purple kikapott A Shaman-tól.
(#40682) Shadowguard
Egész nyugodtan szedd szét, a legszarabb Rouge lap a játékban. Közvetlen a Poisoned blade után, az csak azért szarabb, mert epic.
-
Shadowguard
senior tag
Meglett elsőre
Bár nekem is a papagájjal kezdett, de utána jött egy Dreadscale, az sokat dobott a helyzeten (meg a hunterpakli két Kill comannddel).
Viszont nevetséges, megint négy lapot szedtem szétAz ötödik meg egy aranyszínű headcrack, lehet az is megy a levesbe, pedig abból még egy darabom sincs... Alapvetően nem érdekelne, ha nem hiányozna még egy csomó jobb common lap is
-
h3lios
addikt
Berakták a pókos Brawl-t. Ezt utáltam a legjobban és mindig ez lett meg a legnehezebben...
Első két droppom: Captan's Parrot + Hungry Crab.
-
h3lios
addikt
-
whitezo88
nagyúr
-
whitezo88
nagyúr
-
DaveNo1
veterán
Ez a Druid vs. Druid hatalmas skill meccs volt, már a kezdőkéznél eldőlt, hogy a koreai gyerek nyer, amikor ott volt a kézeben az innervate, shade, wg és shredder, gyakorlatilag az álom kezdőkéz.
HS mint E-sport =
-
h3lios
addikt
válasz
KaraDani #40667 üzenetére
Scamaz ott van, bármi megtörténhet.
Egyébként elég gáz, hogy mindig az EU szerverek halnak le. Szerintem Ben Brode P3-as gépéről futhat a cucc, mert egy kis terhelésre is lehal az egész. TGT launchnál is NA-n 30 perc után nem volt lagg az EU szerverek meg 4 óra után álltak fel, de irdatlan laggosan.
-
h3lios
addikt
Szegény lifecoach, megette a ZOO a CW-t...
-
oba
addikt
nem megy a brawl... csak pörög a searching opponent és annyi...
-
Hogy mosolygott Kranich, hogy 1lap kijátszása kb fél percet vett igénybe
-
Gyuri27
félisten
Thijs szépen lehozta 3:0-ra és nem az rng játszott.
Most LC meccs. Mindenki készüljön kávéval, energia itallal. -
Nekem egyáltalán nem talál gamet, de most már kiírta, hogy mennyit kell várnom a queue-ra, és mennyi ideje vagyok bent.
wait time:6mins
-
saen
veterán
Thijs patronnal megy a vb-n, na erre kiváncsi leszek
-
saen
veterán
válasz
h3lios #40651 üzenetére
Én ma úgy kaptam ki egy tempo mage-től, hogy az első 13 lapban volt neki a dupla fireball/frostbolt/sorceress apprentice. A csajokat megvédte a mirror image, utána meg kaptam face-be a spelleket egy azure drake társaságában, sok esélyem nem volt... 22 sebzés két kör alatt...
-
EmptyParadox
senior tag
Egyébként itt is felmerült már, meg máshol is láttam a spellshield ötletet. Az is jó irányvonal szerintem.
Csak spell damage-et nyelne el, lehetne boardra pakolni, herora, mindkettőre... -
netpeti98
addikt
Másnak se akar működni a brawl? Elindítom, de nem talál ellenfelet, már másodjára lövöm ki a játékot a feladatkelezőből.
-
h3lios
addikt
Csak poénkodtam, nyilván nem fogják nerfelni, az egyetlen bárhol használható warrior legend.
Ettől függetlenül igazuk is van nem vicces az amikor kézből leütnek olyan helyzetből ami már nyertnek tűnt. Ezért sz.r mage ellen játszani, pláne topdeck war-t, mert tudod hogy csak fireball -t kell húznia és már nyert is, ha mindketten low hp-n vagytok. -
DaveNo1
veterán
Fél óra is kezdődnek a Blizzcon csoport meccsek.
-
h3lios
addikt
Blizznél a Silence és Charrrrge ami mostanában tiltó listán van. Nagyon meg lennék lepődve, ha jönne valamelyikből használható lap. Hozzáteszem, hogy további kalózoknak örülnék és nem csak rouge irányban. Mert elvitték a Rouge felé a dolgot, holott szerintem Warriorban is adná magát a dolog a fegyverek miatt. Nem is értem miért lett ez ennyire rouge specifikus dolog...
-
saen
veterán
válasz
EmptyParadox #40643 üzenetére
Erre már szerintem Blizzard is rájött, már jó régen lenyilatkozták, hogy nagyon óvatosak lesznek minden új silence bevezetésével.
-
EmptyParadox
senior tag
-
mody123
tag
OP bagoly
Lehetne az a silencel hogy a buffokat szedné le és ami eredeti "adottsága" a kártyának nem (pl taunt) de ha argus-al raknánk rá a tauntot azt leszedhetné mert az buff. -
h3lios
addikt
-
saen
veterán
válasz
h3lios #40633 üzenetére
Elvileg a mage secret azért drágább, mert jobb, ezen igaz lehet vitatkozni, de ez az általános szabály. A kártya akkor meg annyit csinálna, hogy húzna egy speciális lapot a pakliból, így már nem lenne annyira durva. Bár ha melléteszünk egy novice engineert, még akkor is erős maradna.
Egyébként én a huntert most nem látom akkora problémának, erős, de nem egyértelműen a legerősebb kaszt. Hero power miatt mindig is agresszív marad, ezt nem lehet elkerülni, de azért szerintem nincs úgy elszállva, mint az undertakeres időkben.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
h3lios #40631 üzenetére
silencenél az a baj hogy taunttal együtt minden leszed, így továbbra is leszarja a facehunter vagy más aggro ha kiraksz egy drága tauntot. MTG-ben ez jobban meg van oldva (vagy más tcgben is hasonlóan), hogy mindegyik lény tud blokkolni minden támadó lényt, ha aktív, mégis ugyanúgy vannak agro deckek ott is. Mi lenne ha a silence nem tudná leszedni a Tauntot, csak minden mást?
-
h3lios
addikt
Ha kézbe rakná az megint csak a huntert segítené, mert 2 manás secretjei vannak a mage 3 manásával szemben. És akkor megint ott járunk, hogy Kiron Tor Mage is kellene mellé, hogy tempóvesztés nélkül lehessen használni.
Ettől függetlenül vagy kaszt függővé tenném (mage), vagy mindenkinek adnék secret-et. Mert a Mage-ben nem nyeri meg a játékot. Freeze mage esetében meg ignorálható a dolog.
Hunternél viszont az eleve nagy tempó hátrányt nyújtja meg mégjobban. Ezért szenvednek a control paklik a face és midrange hunter ellen. -
saen
veterán
válasz
DaveNo1 #40630 üzenetére
Paladinban nem erős, de a másik két kasztban brutál. 2 manáért van egy lényed meg egy 2-3 manás secreted, már rég nerfelni kellett volna. Persze lehetne adni secretet mindenki másnak is, de akkor meg majdnem kötelező lenne használni, az meg szerintem unalmas, ezért nerfelném inkább. Elég lenne ha kézbe tenné a secretet.
-
h3lios
addikt
válasz
F-ECT$ #40627 üzenetére
Ez még kivitelezhető is lenne. Lehetne hasonló, mint a Druid lapok és akkor választható melyik effektet szedje le az adott minionról. Bár ha belegondolsz akkor csak pár lap ellen lenne értelme. Pl. Belcher, Tirion, Bloodmage, Deathlord. Ezért pedig nem fognak változtatni a mechanizmuson sajnos.
Hunternél akkor is ottmarad a heropower. Mindig is problémás volt, mert nem lehet nerfelni, de változtatni sem nagyon. Az pedig a mid- end game-ben körönkénti fix 2 dmg.
Itt olyan dolgokat tudnék elképzelni, mint a MTG esetében. Hogy lennének protection-ös lapok. Kis számban tech lapok, amik mondjuk protection from x-y kaszt lenne. Neutral lapokkal és AOE-vel ugyanúgy leszedhetőek lennének. De a huntert és a paladint ezzel meg lehetne fogni.
(#40630) DaveNo1
Ahogy a napokban is volt róla szó, minden kasztnak fegyvert és secretet. Rögtön kiegyenlítődnének az erőkülönbségek. Priest is attól szenved a legjobban, hogy nincs secret és Weapon. Utóbbi Early game-ben segíteni, a secret pedig azért tenne, hogy ne lehessen ellene 4 attack-al játékot megnyerni.
Hunter ellen meg az aggro ellen lehetne egy olyan lap, hogy: 5 mana 0/6, nem lehet targetelni és ha valamelyik boardon kikerül egy 3. minion akkor a kintlévő 3 közül valamelyiket random elpusztítja.
-
DaveNo1
veterán
Kevésbé lenne ez baj, ha 5-6-7-8-9 sloton jönnének olyan defenzív control lapok amik vissza tudják venni a tempót.
De az se fair, hogy az egyik legjobb tempó lapot, a mad scientiestet csak 3 class tudja használni (ok a palának még durvább a Dr. 6, oda scientist sem kell). Sokat dobna a játékon ha minden class kapna használható secreteket.
-
saen
veterán
válasz
F-ECT$ #40627 üzenetére
Én is erre próbáltam utalni. Túl olcsóak az olyan lények amelyek ha meghalnak/sebződnek új lényt idéznek és ez rengeteg tempot ad. Shredder az egyik legjobb példa erre, iszonyat erős lett. Silence-szel meg óvatosan kell bánni, mert ha túl egyszerű/népszerű lesz, akkor mindenki yetit, pit fightert meg ogrét fog játszani. Igazi megoldás szerintem néhány lap átdolgozása lenne, deathrattle minion jól megcsinálva a nerubian egg pl. Blizzard sajnos nem szereti beismerni a hibáját...
-
F-ECT$
titán
Ha a flamestrike 10-et sebezne, nem változna semmi.
Pont nem 10-et kellene sebeznie, hanem mondjuk silence + 4 sebzés. Egyébként a silence-t egy kicsit át kellene gondolni, pl: csak 1 dolgot szedjen le a "buffok" közül ne az összeset, így pl a Belcher maradna taunt, csak nem lenne DR-je, vagy a silence egyáltalán ne hasson a tauntra. Bár ez utóbbi azért elég durván elvinné control irányba a metát, nem lenne deck, amibe ne kerülne taunt. Kellene olyan lap is, ami a taunthoz hasonlóan a spelleket fogja meg (Bolf kicsit upgrade-elve), de az ilyen horderejű dolgokra éveket kell várni a Blizznél. -
-
saen
veterán
válasz
F-ECT$ #40619 üzenetére
Az átlag meccs nálam nem turn 6-8 lethal, emellett face deck is ritkán jön.
Ettől függetlenül a probléma inkább ott van, hogy vannak nagyon erős deathrattle/divine shield/akármi lények amivel simán túlélsz egy board cleart, túl könnyű újra felállni. Ha a flamestrike 10-et sebezne, nem változna semmi.
-
h3lios
addikt
válasz
F-ECT$ #40619 üzenetére
Többi kasztnak kellenének olyan lapok, mint shamannál az earthshock. Vagy valami hasonló működési elv. A Mad scienetist is azért annyira OP a hunterben, mert a visszatámadás lehetőségét is elveszi az ellenféltől. Ha veszteség nélkül le lehetne szedni (tehát ne húzzon fel secretet) sokat gyengülnének a hunter paklik.
-
saen
veterán
válasz
DaveNo1 #40617 üzenetére
Bocs, de melyik lap jó valami ellen ha nem húzod fel? Patron meg lehet countereli az aggro, de ha sose találkozol vele akkor mit counterel? Pont azért szeretik a Krippet sokan, mert azt mondja amit hallani szeretnének, ettől még nem feltétlen van igaza.
Face huntert pl anno a tempo mage szivatta meg amikor bejött a flamewaker. Aggro ellen sose a taunt volt a megoldás, hanem az, hogy átvetted a tempot. Tauntnak csak akkor van értelme ha sok van belőle, akkor meg a nem aggro deckek ellen szívsz nem is kicsit. Handlock azért szív, mert az első három körben nem csinál semmit azért, hogy utána olcsón kirakhassa a nagy lényeket. Ilyenkor meg akkora tempo hátrányt szenved, hogy gyakran nem tud felállni belőle. -
F-ECT$
titán
Persze lehet belenyúlni a játékba total durva védekező lapokkal, de akkor meg jönnek a fél órás fatigue meccsek és mégtöbb lenne a sírás.
Azért a fél órás meccsek és a mostani turn 6-8 lethalok között elég nagy szakadék van, és oda kellene szerintem belőni a játékot. Gyakorlatilag a matchup és a mulligan már 60-70%-ban eldönti a meccset és T4-5-re ez már 80-90%, ami nem túl nagy fun.
Ahogy korábban is írtam: iszonyat jó lények jöttek, míg a spellekek nem fejlődtek annyit, hogy ezt ellensúlyozzák.
-
DaveNo1
veterán
Ebben nem tudom mi a szenzációhajsza, rohadtul igaza van és ebben mindenki egyetért a fórumokon is. A healbot egy csomó deckbe nem illik bele, és ha van is nem sokat segít ha nem jön fel. Az érved már ott megbukik, hogy ott a handlock két healbottal belcherekkel csomó tauntot adó lénnyel mégis szarrá veri a hunter. Természetesen a hero power is rájátszik ott, de healbotot gyakorlatilag csak ilyen deckekben lehetett eddig látni (lock 2, paladin 1, freeze mage 1, echo mage 1-2)
Justicar ugyanúgy nem face deckek ellen való, amikor turn 7-8 befejezésről van szó, ráadásul defenzív használatra csak cw meg countrol priestbe jó, de ez a két class meg nélküle is jó face deckek ellen. Már ha behúzzák az early gamet. Sárkányos lapok is csak priestben működnek, de a priest sosem volt rossz agro ellen.
A patron meg jó counterje volt az agronak, ez az összes meta analízisben le van írva.
-
saen
veterán
válasz
DaveNo1 #40614 üzenetére
Patron nem fogta vissza az aggrot, mivel ladderen nem volt annyira jelen. Emellett GvG-ben ott a healbot, TGT-ben meg a sárkányos lapok, Justicar, stb.
Én pont azért nem szeretem a Krippet, mert rengeteg az ilyen szenzációhajhász nyilatkozat tőle. A meta a játék természetéből adódóan gyorsul, hiszen egyre több 1-2-3 manás lény lesz, amik hatékonyság növekedést okoznak akkor is ha nincs érdemi power creep, csak a választási lehetőségek bővülése meghozza ezt. Anno már Naxx környékén ezt jósolta Reynad és totál bejött neki. Persze lehet belenyúlni a játékba total durva védekező lapokkal, de akkor meg jönnek a fél órás fatigue meccsek és mégtöbb lenne a sírás. -
h3lios
addikt
válasz
DaveNo1 #40614 üzenetére
Belchernél sok esetben én is tapasztalom, hogy hunter ellen kamikaze mutatvány. Pláne, ha board előnyben van, pl . van kint nála 1 houndmaster, meg 1 feltauntolt webspinner. Papírom meg kellene fognia mind a kettőt. Ehelyett ha van bagoly akkor kapod arcba a 9 dmg-t hero powerrel együtt. Inkább kirakok 1 Shieldmaident ha van mellé Coin, mert az legalább garantált 5 armor CW esetében.
Ma is mentem 2 hunter ellen. Az egyiket sikerült megverni, mert a végén jól jött ki a shieldslam + armor mennyiség. De egyiknél sem jött fel Justicar, ami gyakorlatilag instant win lenne ellenük.
Ami viszont meglepett, hogy a kirakott belcher mind a két esetben nem baglyot, hanem deadly shot-ot kapott. Mind a kettő ugyan az volt. Turn 5-ben pakoltam ki, mert kint volt nála 2 miniont. Aztán onnantól már átgázolt a taunton Bow-al, a többi ment arcba. -
DaveNo1
veterán
Van abban mit mond, Naxx óta nem jött gyakorlatilag egy erős defenzív lap sem, Naxxos lapok pedig egyre elavultabbak. Pl. Belcher sokszor öngyilkosság ha ott a facehunternél a silence.
+ Patron lehet nagyon op volt, viszont legalább visszafogta a facedeckeket.
-
JNashville
senior tag
Blizz úgy döntött, megdob egy kis dusttal vol. 2. (a legjobb, hogy tegnap is bontottam captaint)
-
hyperspace
őstag
Felvettem 1-2 embert antieore#2981 battlegtag-gel spectate miatt.
-
M3oH
addikt
Vannak dolgok,amit nem érdemes lefordítani. HS pont az
-
Mister_X
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx #40608 üzenetére
A törpök skótos akcentusa helyére meg mondjuk egy kis székelyt, mindenki elhasalna
De egyébként tényleg kegyetlen lenne, semlegse értelemben.
Pár sor, mert mé ne:
- Én vagyok az erő megtestesülése! - Mind lángolni fog!
- Nyomás vissza dolgozni! - Nem probléma!
- Szia! Szia! Szia! - Szijjaaa!!!
- Életet és reményt hozok el. - Gyászolni foglak halálodban.
- Láátlak tééged. - Közel a véég.
- A vég közeleg!!!4
- Álmodok és a világ megremeg. - Elhozom neked a békéd.@whitezo: inkább Cenariusnak "Ki meri beszennyezni e megszenteld földet?"
-
tomrRRR
senior tag
Sziasztok!
Kérhetek egy segítséget pls?
Valaki tudna nekem segíteni, 1 szintet kéne megcsinálni HS-be 18 vagyok, 17 nem tudom megcsinálni sorba lemákolnak, 1 hónapja játszok, csak nem tudok feljebb jutni rankedben.
Aki segít annak megköszönöm ha sokat segít veszek neki packkot is! -
F-ECT$
titán
válasz
whitezo88 #40595 üzenetére
Azért a sakknál előre tervezel 10-12 lépést, és kb 0 rng van benne (nem teljesen 0, de közel 0), így azért elég nehéz tiltre kerülni benne. De hogy valaki hogy tud azzal is napi 10-12 órát foglalkozni 20-30 éven át, no azt én is nehezen fogom fel ésszel, de vannak ilyen emberek
-
whitezo88
nagyúr
válasz
DaveNo1 #40600 üzenetére
elképzelni sem tudom, akármennyire is mély a magyar nyelv, szerintem maradnék az angolnál
-Gyere elő, te gyáva! - Ezért megfizetsz!
-A fényben legyen a hited! - Engem ne tesztelj, gyermek!
-Hogy ki vagyok? Nem a te dolgod! - Elég a kérdésekből!
-Nem várok tovább! - Kóstold meg a pengém!
-Tedd az almát a fejedre! - Hé, kapd el!
-Ki szennyezi be ezt a megszenteld földet? - Természetesen!
-Éljen a testvériség! - Ölebek, azok vagytok!ezeknél csak rosszabbakat tudnék kitalálni
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest