- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveNo1
veterán
válasz whitezo88 #40498 üzenetére
+ egyre kevésbé élvezik, én se nézek mostanában már streamet mert egyrészt nincs is mit (ismertebb arcok egyre kevesebbet vannak, vagy mással játszanak), másrészt mind a kiégés jelét mutatja. Legtöbbször Belező Csabit nézem, de ő is kb minden streamen elmondja hogy egyre rosszabb és unalmasabb, és csak ezért ezt tolja mert erre van a legnagyobb igény.
You are not prepared.
-
whitezo88
nagyúr
rank5? már 15től is. Ezért nehéz haladni mert mindenki netdeckel és itt inkább a lapjárás számít mint a valós skill. A ladder mindig is grindről és anti-kiégésről szólt, most meg pláne. Amúgy én a patron nerfnél is úgy voltam hogy inkább tournamentek miatt kell, ladderen alig volt már, és azzal játszani is tudni kell, nem csak annyi hogy curve-on kitolsz mindent, főleg ha aggro. Ha valaki béna volt, simán el lehetett verni. Miracle ugyanez volt. Tudni kell vele játszani. Ezért nem játszom már HS-el csak napikat meg pluszba kb 5öt mert tök uninteraktív, unalmas és kő papír olló 5-ből 4 meccs. Ha nézi az ember a pro-k, full time streamerek streamjeit, sokkal több időbe telik nekik is a legend. Jó, kivéve Kolento, Sjow, Xixo meg pár...
-
GoTReX
őstag
Hmm oké.Paklit nem veszek,arenat gyakorlok és ha onnan esik akkor nyitok.:-) Naxot már befejeztem ,blackrockot kezdem most apatron miatt.:-)
XBOX ID: GoTReX #4839
-
saen
veterán
Ha 13-14-es szinten le vagy ragadva a hónap végén, akkor egyelőre ne álmodozz legendről. Gyűjtsd a lapokat, tanulj és majd ha lesz minimum 1, de inkább 2-3 kompromisszum mentes top decked, akkor érdemes jobban megnyomni. Már rank 5 környékén is csak fullos top deckekkel fogsz találkozni és előrejutni csak úgy lehet ha jobban játszol azoknál akik szembe jönnek, mert jobb lapjaid nem lesznek. És még rank 5-től is nagyon messze van a legend...
Bezúznod lapokat szerintem még nem nagyon érdemes, a meta relatív gyorsan változik, ami előző hónapban jól ment az egyeltalán nem biztos, hogy ma is jó, ráadásul idén még jönni fog ki új lap jó eséllyel ami szintén megvariálja majd a dolgokat. -
GoTReX
őstag
Sziasztok!Látom mára már alap lett a dr.boom, de én mond a mai napig nem tudtam kinyitni...Ti crafttátok anno, vagy belemàkpltatok?:-)
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Tyler Durden #40490 üzenetére
Elsősorban pont azért is craftoltam le, csak az a lap hiányzott a pakliból. A következő legend meg valószínű tyrion lesz, mert ahogy látom, az meg alap minden paladin pakliban.
-
addikt
válasz Nordic #40475 üzenetére
Antonidas jó választás volt, szerintem teszteld be tempo mage-t, azzal szerintem rank5-t is be tudod dingelni és akkor megvan a golden epic.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
oba
addikt
én most egy hibrid demon-handlockkal mentem egy szép win streaket, rank 18-12 egy óra alatt kb. majd holnap folytatom, de lehet itt már valami rákkal kéne nyomulni... majd meglátom
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
csizi90
aktív tag
Watch and learn-höz tud valaki segíteni?
iPhone 6S, Cube i7 Stylus, XONE
-
hrvp
aktív tag
Mai játék: rank13 4* - loss-win, loss-win, loss-win, loss-win, loss-win, loss-win, loss-win, loss-win.
Nevetséges, sosem toporogtam még enyit egy helyben...Szerk: végre meglett a 2 win egymás után egy shaman ellen, kivételesen jól húztam, elég is volt ennyi játék mára
[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
jelenleg szerintem valamilyen aggro deckkel lehet érvényesülni, emellet midrange paklikkal
az arany lapokat pedig simán darálhatod, főleg ha sima verzióban is meg van...
netdeckeket érdemes nézni, de nem mindig kell változatlanul hagyni őket, ha úgy érzed hogy a te játék stílusod és ízlésed szerint jobbat ki tudnál belőle hozni akkor nyugodtan kísérletezhetsz
azt hiszem mostanában a leghatékonyabb deckek az alábbiak: zoo, facehunter, mid és/vagy beast hunter, aggro-, mid-, secret paladin... a controllosabb deckek közül pedig control warrior, handlock és még talán a dragon priest[ Szerkesztve ]
-
voyager4.4
senior tag
Én nem tudom mit draftoltam, de van benne 4 murlock knight...
no fate but what we make
-
h3lios
addikt
Ma hosszú idő után mentem 3 meccset CW-vel és zsinórban 3 win megvolt a questhez. Dragon mage, Totem Shaman és Facehunter. Egyik sem volt különösebb ellenfél. Utolsó eseténél kicsit necces volt a dolog, mert 9 Hp-ra levitt, de aztán Alex és a 2 Shieldmaiden mentette a napot.
A Tank Up-ot pedig nem is értem hogy gondolhatta komolyan a Blizzard eszméletlen körönként 4-et Healelni magadon úgy, hogy még a leszedéseiddel is kombózik a cucc.
B-tag: H3lios#2825
-
mkbla
senior tag
Üdv mindenki!
Néhány tanácsot szeretnék kérni.
Már elég régóta játszom, gyűjtögetem a goldot, dustot, mászom a laddert, arénázom több kevesebb sikerrel. Most 13-14es szint körül ragadtam és most látom azt h inkább hátra mint előre tudok haladni.
Több decket is kipróbáltam, kártyákat kraftolgattam. Mint pl zoolock, facehunter, patron warrior (talán ezekkel megy a legjobban) van még aggro pala, mechrugó mech saman, midrange hunter is.
A legnagyobb hiányosságom, hogy az OP kártyákat (mint pl malganis, tirion fortring, antonidas, ragnaros firelord, ysera, justicar,grommish hellsream, dr boom... stb ) nem kraftoltam le, nem volt rá elég dustom eddig, megpróbáltam nélkülük játszani inkább kevesebb mint több sikerrel, és ahogy egyre feljebb jutok, egyre több ilyen kártyával találom szemben magam amikkel egyszerűen nem tudok mit kezdeni egyszerűen szopóágon vagyok.
A kérdésem az, hogy ti imilyen deckekkel toljátok mostanában, mi a menő, mik a legjobbak ahhoz, hogy legend szintet elérjem?Vagy csak elég lenne ha a icyvains és társai oldalakon található deckeket simán lekraftolom pontosan ugyanugy és nem cserélem ki benne a legend lapokat? (pl arra ami van, KT, tarzan stb)
Vagy inkább bontsam le dustnak az arany lapjaimat és csináljak belőlük az aktuális deckemhez illő OP kártyát, hogy az legalább teljes legyen? (pl zoo locknak malganis, warriornak grommish?)
Sikerült egy aviana legend lapot kihuznom druidhoz, lehet valami értelmes decket épiteni köré? Én keresgéltem kicsit, de csak olyanokat találtam amikben még másik 3 legend volt legalább...
Előre is köszönöm az épitő jellegű hozzászólásokat és tanácsokat
''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Tyler Durden #40471 üzenetére
Én beálltam rank 7-re, nekem már ez is bőven elég, mert eddig ez a legjobb.
Sikerült Antonidast is lecraftolni, így már kicsivel egyszerűbb mage-ezni is.
-
Zedz
addikt
Sziasztok!
Tanácsért jöttem.
Össze szeretnék rakni egy manapság erősebb paklit, és a dragon illetve controll warrioron gondolkozom jelenleg. Ti melyiket ajánlanátok?Én most egy kicsit hajlok a warrior felé, ez alapján.
Ami ebből hiányzik, az a 2 slam, a brawl, Justicar, Geddon, Alex. Arra gondoltam, hogy a slameket, brawlt és Justicart lecraftolom, Geddon helyére berakok egy Ragnaros, Alex helyére pedig nem tudom mit, ide esetleg egy javaslat?
-
addikt
válasz KaraDani #40470 üzenetére
Szintén zenész, rank 4nél feljebb nem tudtam ebben a season-ben menni. Mondjuk most reggel mikor abbahagytam, akkor sjow féle midpalával 3:0 volt, este majd ezzel folytatom.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
KaraDani
addikt
Na erre a hónapra én is feladtam, 4 volt a legjobb, azóta 4-6 között ingázok fel le, ebből már nem lesz semmi.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz ígyvanferi #40467 üzenetére
ó, a régi szép idők, mikor az Al'Akir + dupla rockbiter kombó egy létező dolog volt...
I hate morning people. And mornings. And People.
-
whitezo88
nagyúr
mellesleg az megint mi, hogy olyan 30 meccs óta, vagy még több, nem láttam huntert, elkezdek palázni, azonnal rögtön kettő, egy flare-el másik face. másodikat levertem mert nem volt esze, de azért "vicces".
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz ígyvanferi #40465 üzenetére
fasttal végül meglett, egy greedy warrior és egy eboladin segítségével... de borzalmas szenvedés volt, 6 ot vesztettem előtte zsinórban. Most csekkolom a Sjow féle midrangesebb secret palát (Belcherrel, argussal, aldorral).
-
ígyvanferi
addikt
válasz whitezo88 #40463 üzenetére
Nekem sem ment túl jól a mid druid tegnap (igaz én rank 14-en vagyok, lol), egy előre, egy hátra, sőt inkább egy előre, két hátra. Kipróbáltam az aggrosabb verziót Fel Reaverrel, meg leperrel, az már hozott 3 wint zsinórban. Ma folytatom, rank 10-ig jó lenne lejutni most, mert se eddig, se ezután nem nagyon lesz időm.
-
emperorka
tag
Én is próbáltam a heartharénát, nekem se nagyon vált be, bár az esetek 80 % ban azt pickelné amit én. Igazából szerintem csak a kezdőknek éri meg, aki régebb óta játszik annak nincs rá szüksége.
-
whitezo88
nagyúr
na, elromlott a mid druid, 0-4, legutóbb olyan warrior aki elképesztően rosszul játszott (hülyeségre eldobta a Gromot, támadás előtt armor upolt, 2/4et shield slamelt stb), de mivel minden armor upot behúzott, leszedésekkel együtt, nem bírtam vele. vagy 60 életet biztos leégettem róla... a végén meg örült a fejének hogy nyert (My Thanks). 2 kombó ment arcra, egyiknél 3 lénnyel együtt, ennyit ért. A másik vesztés frezze ellen volt ami szintén papíron favored, kivéve ha ő is behúz 3 cleart, összes fireballt és frostboltot, antonidast, emperort, 2 novát, és a 2. Ice Blockot is ahogy kell. Gondoltam megnézem a fast változatot. 0-5, tempo mage
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz Cseri0058 #40461 üzenetére
ez meg persze ismét nem a heartharena hibája, mert ha lett volna 2 flamestrike a pick alatt, akkor gondolom azt mondja, hogy vedd ki.
a murloc knight amúgy is totál imba arénában, pláne ha kap belőle egy másodikat, ott kb. el is vesztetted a meccset.
[ Szerkesztve ]
-
Cseri0058
őstag
válasz ígyvanferi #40460 üzenetére
de ilyen ellenfeleket kapok hogy
paladin. 2 murloc knight ot játszott ki egész meccsen. elsőt kiteszi majd kap belőle még egyet. azt letudtam szedni. később kiteszi a másodikat. kap belőle megint egy knightot. azzal már nem tudtam mit kezdeni...és csak ilyen makkos ellenfeleket kapok...[ Szerkesztve ]
-
Cseri0058
őstag
visszaszívom a heartharena dicséretét. zsinórban ez a 4. deck ami 2-3 vagy 3-3 lett. nevetséges.
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
-
haromegesz14
aktív tag
Az season "láda" jutalmat az akkor elért legjobb rangom után kapom, vagy a zárást követő pillanatában lévő alapján?
10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!
-
SLYM
veterán
válasz EmptyParadox #40451 üzenetére
nálam meg asszem mindig ez volt
-
tPedro_
őstag
Más se kapott új questet ma? Továbbra is csak az az egy van ami tegnap is volt.
-
KaraDani
addikt
válasz ígyvanferi #40445 üzenetére
Miért mondod a saját ragnarosod-ra polymorph boar, echo of medivh a második hufferért lethal tök standard Nagyon vicces ez a verseny
-
Gyuri27
félisten
Forsen be van piálva és még így is rank 200 facehunterrel. GG
Amd - Radeon - Ryzen
-
h3lios
addikt
-
dejaris
addikt
Patron is back!!!
-
-
Cseri0058
őstag
Nem hiszem el. Eddig a heartharena segítségével 4 olyan arénám volt ami ilyen 6-7-8 wines volt. Most mentem két arénát. Olyan szinten nem akarta a játék h nyerjek hogy az nem igaz. Nevetséges. Olyan szerencsések voltak az ellemfeleim hogy csak kammiláztam. Hihetetlen. Warlocknál is volt vagy 20 1-2-3-4 manás lényem. Kezdőkézbe meg megkaptam a legnagyobbakat. (6manásakat)Hihetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
válasz whitezo88 #40432 üzenetére
Egyébként a vicces az, hogy a GVG -ben és a TGT-ben is nagyon sz.r epic lapok kerültek bemutatásra. Pedig ezek határozzák meg leginkább a játékot a legendek mellett. 400 Dust nem kevés, ráadásul ha az ember 2-t akar játszani valamiből akkor az már rögtön 800 dust.
TGT jó epic lapjai:
- Arcane Blast
- Dr. 6
- Twilight GuardianTalán valahol működni képesek:
- Coldarra Drake
- Confuse
- Dreadsteed
- Kodorider
- Frost GiantA Warriornak eddig jó epic lapjai voltak a brawl és a shieldslam formájában, de amit itt kapott ?!
A kis Foe Reapert nem is értem hogy gondolták 3 hp-val a légyfingtól is meghal. Ettől függetlenül a másik még rare lapnak is sz.r lenne nem, hogy epicnek. Eleve csak a te boardod sebzi, ami az esetek 99%-ban hátrány. Oké, hogy az Enrage-et aktiválja, de randomban teljesen használhatatlan. Ha kirakáskor aktiválna még úgyis sz.r lenne de nem ennyire mint most.Egyébként Shamannál a Lava Shockon + 1 Dmg sokat segítene mert kötelező lapként minden pakli használná. Lehetővé tenné az Elemental Destruction használatát, illetve más lapok mellé sem rossz.
Ettől függetlenül csinálnék egy Shaman Weapont ami legendary lenne (tudom még nincs ilyen), ami így nézne ki:B-tag: H3lios#2825
-
-
DaveNo1
veterán
válasz F-ECT$ #40423 üzenetére
Az a baj hogy a fejlesztők vagy idióták vagy csak annak tettetik magukat. Múltkor Ben Brode lenyilatkozta hogy a Poisoned Blade nem rossz lap, csak még nem mérték sokan kiprobálni...
Mike: múltkor írt arról Kibler hogy miért szar a silence, és van benne valami hogy rossz mechanizmus, mert eltüntet mindent amiről szól maga a lap. Fos face deckekkel is ezért lehet érvényesülni mert kiütik a Tauntot.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
whitezo88
nagyúr
Nemsokára Challengestone, ez nagyon érdekesnek ígérkezik [link]
- 3 decks of different classes for conquest format.
- All cards in the decks must be Epic, Legendary, or part of the TGT set. -
whitezo88
nagyúr
szerencsére Budapesten lenne lehetőség erre, itt mondjuk a vidékiek vannak hátrányban. Középsulis koromban komoly szinten HKK-ztam, annak a Blaha közeli Dungeon volt a "klubközpontja" és ma is az, minden nap jártunk oda játszani és cserélni. A Magic Online sztm nagyon gázos, még nézni is streamen, mintha 15 éves fejlesztés lenne. A Magic Duels Steamen jó, csak sok a bug és gyerekbetegség. Annak ellenére hogy vagy 6 éve jelenik meg és egymásra épülnek.
De amúgysem a TCG vs CCG-re gondoltam hanem a techikákra és az újításokra. Meg kevesebb RNG-re...
[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
-
NyxNyxNyx
addikt
Kéne valami boardclear ami a deathrattle-ös szarokat is leszedi. (Gyakorlatilag egy AOE Earth Shock)
Priestnél a mass dispel lehetne 2 mana, vagy maradhatna 4, de akkor damageljen is 1-et.
whitezo88: MTG tetszene nagyon, csak tökömért ilyen drága.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
whitezo88
nagyúr
módosítani is lehetne kicsit a lapokat, ott a hellfire: jó clear, de face, agro deckek esetén sokszor a saját sírodat ásod vele. Lehetne pl Choose one-s, pl csak a lényekre sebzel, vagy mindenkire. Nem kell 12 évesnek képzelni mindenkit aki egy fokkal bonyolultabb technikákat nem képes kezelni. Én is egyre kevesebbet játszok mert unom így, és még ha nyerő szériában vagyok sem dob fel. Mindig megy a csodavárás, hogy hátha a kövi expac jobb lesz.
a héten kezdtem ismerkedni a Mtg-vel, és ahogy egyre jobban megismerem egyre több dolgot látok, miben jobb és mennyivel lehetne a HS-t jobbá, változatosabbá tenni, és nem feltétlen úgy, hogy 3x bonyolultabbá tennék meg még 9 mechanikával gazdagítanák, ahogy a magicben is van vagy harminc, vagy még több (igaz ezek közül sok folyamatosan kopik ki, de a legutóbbi kieggel is jött vagy 2 új). Elvileg a fejlesztők és balancerek, tesztelők nem maiak a TCG-kben, nem értem hogy nem látják, mi működik a gyakorlatban és mi nem (pl Joust). Simán elkezdeném rendszeresen, komolyabban de most nincs rá több tízezrem hogy elindítsak egy gyűjteményt életképes deckkel. Pláne ha olyanról van szó amibe 4 db 70 dolláros lap is kell [link] , legutóbbi Pro Touron sokan mentek olyan kontrollal amiben ez is volt - ún. Esper Controllal. De ott is vannak pro szinten totál SMOrc deckek, azon mosolyogtam magamban
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz DaveNo1 #40420 üzenetére
első sorban a class lapoknál hatalmas upgrade
/agree. Pl classic set alatt még tök jó spell volt a swipe, most meg már csak azért teszed be, mert nincs jobb, pedig a lények sokat fejlődtek azóta, de az aoe spellek nem igazán. Többek között a handlock is azért kuka, mert régebben csak a face hunter tudott T7 lethal lenni, most meg már kb minden tempo / agro képes erre a jobb lények miatt, de a shadowflame maradt 4 mana.Dive ever, work never.
-
saen
veterán
Nekem is meglett a rank 5, szokatlanul későn. Időnként nekiállok, hogy megtanulom a huntert, most a hónap elején is volt ilyen próbálkozás, de mindig rájövök, hogy ezt nem nekem találták ki. A meta egyébként érdekes, nem sokan kaptak rá a Savjz féle 24 órás demon zoo-ra, ezért nincsenek is felkészülve rá. 8-as rangról egyetlen winstreakben jöttem fel vele 5-ösre, szerintem nagyon erős most. Ma nyomtam le az utolsó három meccset, face hunter, mech mage és control warrior volt az ellen, egyiknek se volt esélye.
Innentől küldiket csinálok ladderen, az eredmény már nem érdekel, most van 3db 60 aranyas küldim, ezek következnek. -
GoTReX
őstag
Nagynehezen összejött a gold az arénára,erre lapválasztáskor megállt minden és kész. Se disconnetet nem ír ,semmi. Ilyenkor mi van? Buktam egy kört és kész ? Én és az ellenfelem neve is Unknown....
[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
Valaki ha játszana Na-n szóljon légyszi, van egy nézés tanulásom, de nem igazán van NA-n friendem
-
addikt
válasz whitezo88 #40415 üzenetére
Nekem most midrange hunter adja, jó öreg snake trap-el. Mai ellenfél felhozatal elég vegyes eddig. Volt facehunter, aggro és secret pala, cw meg tempo mage, sőt egy kósza old school handlock is befutott.
-
whitezo88
nagyúr
standard mid druid működni látszik, 4-5ből csak win, bár ez nem nagy minta, de ilyen streakem nem volt ebben a hónapban nagyon max elején. Zoo-t is sikerült elverni kb 28 élettel. Csak agresszívnek kell lenni. Még Swipe se jött.
-
M3oH
addikt
Na jó, mára befejeztem, Szétszívat ez a sz@r. AMi most betette a kaput: én warlock 4Hpval, 14dng a boardon. Ellenfél mage 6HPval, üres board és kéz. Erre topdeckkel egy portalt és abból egy wolfridert... skill, esport, Nyasgem... És nincs olyannap, hogy szopjak ilyen miatt.
-
törölt tag
válasz dejaris #40412 üzenetére
Könnyen?? Szerintem pont a dust arányok miatt (is) van megkötve a kezük nerf/buff téren. Ha egyszerűbben hozzá lehetne jutni egy kártyához lehet megérné nekik több lapot és sűrűbben változtatgatni. Az most mellékes, hogy valószínűleg akkor is minden változatlan maradna, mert valamiféle ostoba felfogás miatt egyszerűen nem nyúlnak bele a dolgokba mélyebben. Tökéletes példa erre az sc2 esete is, bár hs mivel sokkal "casualabb" és több a játékos, nagy valószínűséggel nem fog úgy kihalni.
-
dejaris
addikt
Egyebkent pont a dustolas miatt lett ennyire unalmas, most igy gondolom. Mostmar az 1/4-es aranyt is magasnak erzem. Igy tul konnyen meg lehet szerezni mindenfele op lapot, egyszeru mindenkinek legtokeletesebb deckkel nyomulnia.
-
oba
addikt
-
oba
addikt
új játék módok kellenének, és jobb reward system, neadjisten új hősök és nem csak fizetős skinek... de ez esélytelen, cserébe viszont jön majd az új adventure, rá nemsokára az új kiegészítő... rengeteg lap van a játékban és az aktuális meta -ban szerintem nem használják csak max a 10% -át... nincs erről pontos statisztikám, de szerintem egy csomó olyan lap van amit senki sem használ semmilyen deckben jelenleg... de nem, nem azokkal kéne valamit kezdeni, inkább legyen 2000+ lap a játékban, azért a 200 -ért ami ér is valamit meg kelljen venni párszáz pakkot, és a 3 win = 10 gold, plusz nevetséges ranked chest rewardért küzdjünk egymással nekem sem teszik ez az irány... nagyon nem...
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
Na felmentem játszani amíg alszik a gyerek, mid druiddal 4/4 és nyertem egyet zooval is, rank 13-11. Mondjuk nem kaptam huntert, csak well met volt, mirror és egy plébános. De egyébként már tényleg unalmas, az a szerencse, hogy úgysincs időm játszani semmit.
-
M3oH
addikt
válasz pachito #40395 üzenetére
A játék sztem most jutott el arra szintre, hogy meg kell újulnia. Hiába sok lap, ha több mint felét senki nem használja, mert nincs értelme. Nagy változások kellenek, mert 1 év múlva dögunalom lesz a játék. És azt hiszem, ezt nem csak én/mi gondoljuk így, hanem a profik is.
Netdeck pedig lesz mindig, 2015t írunk, youtube, twitch, stb., ezt nem lehet elkerülni. -
whitezo88
nagyúr
újabb néhány órás legend hit rank5-ről, (első alkalom) post. Csak nekünk van ekkora balszerencsénk úgy látszik, meg hogy ő nem kapott nagyon handlockokat, amiket kb esélyelen legyőzni ezzel a deckel. [link]
több jó deck van legend hitre, de a hajadra kenheted ha sorban rossz matchupot kapsz... kő papír olló lett a játék így az átlagos játékos számára.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- One mobilszolgáltatások
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget