Hirdetés
-
PROHARDVER!
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
Így, hogy nem nagyon van jóárasított Xiaomi Handheld 1C (turbado elérhetetlen, xiaomi.hun nincs és lehet nem is lesz) mit tudnátok ajánlani többnyire kemény felületre (~100nm) és saccra 3-5 nm kanapé előtt/ágyak mellett heverő szőnyegre?
Annyit azért már olvastam, hogy Miele C2 elég nyerő, de annyit nem költenék most. Illetve (beáldozva a jobb szívóerőt) kényelmesebb lenne egy vezeték nélküli. Ár miatt Dyson is kiesik.
Látok tesztetek és számokat én is, de van róla tapasztalat, hogy ez mennyire lehet jó az 1C-hez képest? Xiaomi Roborock Handheld (SKV4060GL)20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
BBéci
legenda
Nem munkanap.
Nem tragédia, ha nincs garancialevél, elegendő a számla. Ettől függetlenül, anélkül nem vettem volna át. Miféle bóvli cégtől vetted?Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
P00By
nagyúr
Azt írják nem cserélik a készüléket, csak ha 72 órán belül jeleztem volna. Most már csak a javítás lehetséges, mint opció. De én 14 napon belül leírtam, ha nem cserélik, akkor szeretnék elállni a vásárlástól Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen márka hazai képviseletével lesz ilyen gondom (még sosem volt senkivel, filléres dolgokkal sem)!
-
P00By
nagyúr
Úgy néz ki visszakapom a pénzt. Átvételkor megkaptuk, hogy ez bizony használva volt... És, hogy nem voltam kompromisszumképes (én is foglalkozom webáruházzal, azért is tartottam meg a csomagolóanyagokat is és úgy adtam vissza mindent).
Viszont náluk többet nem szeretnék vásárolni (dyson.hu), ők az egyedüli hivatalos viszonteladó? Meg ezt a fullos csomagot is csak ők árulják?
-
MODERÁTOR
Most nézem, hogy a mall.hu-n "csak" 285k. Ennyiért manapság jó árnak számít. [link] Volt már mall.hu-val termék elállásom, tök korrektek, nem kérdeztek, nem akadékoskodtak, visszaadták a pénzt.
Milyen fullos csomag van a dyson.hu-n?[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
ribarszki
őstag
Szerintem nincs külön absolute extra. Vagyis van, de az összes V15 ilyen.Látom már, az extrához van állvány is. Ez a Mallos sajnos jó ár.. én még 220k-ért vettem.. arra figyelj, hogy legyen magyar gari hozzá.
Dyson.hu, amit a Premiumshop24 üzemltet velem mindig maximálisan kedves volt. Tőlük kaptál újként használt porszívót?[ Szerkesztve ]
-
P00By
nagyúr
Helyzetjelentés: Nagy nehezen vettünk egy másikat (a media markt törölte a megrendelésemet, azzal az indokkal, hogy többet nem fognak kapni és nem tudnak kiszolgálni ). Lassan három hete van napi használatban, még nem írta, hogy ki kell takarítani és a képen látható szűrő pedig teljesen tiszta.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik