Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• updog

őstag

LOGOUT blog

Sziasztok! Van egy új mosogatógépünk (ha számít: Gorenje GS642E90W), szinte minden szuper vele, (az előző is Gorenje volt), de az újjal azt vesszük észre, hogy az ECO programon nem száradnak meg a dolgok (konkrétan csatak vizes marad a legtöbb cucc). Az előző gép ennek az elődmodellje volt, hét évig használtunk, és 1-2 kivétellel mindig megszáradt benne mindent, mindig ECO-n ment az is, ugyanezekkel a tablettákkal/öblítővel/sóval.

Történt 7 év alatt valami új szabályozás, hogy ECO módban már normálisan megszárítani se szabad az edényeket? Vagy ezt érdemes jelezni a szerviznek? (vagy még 14 napon belül vagyunk ;] persze szerelje ki és szállítsa vissza a fene)

Kézikönyv annyit írt, hogy ha nem szárazak az edények, nyissuk ki az ajtót ha kész, és várjunk amíg megszáradnak (sic!), illetve hogy állítsuk át a tabletta menüben az all-in-1 tabletta opciót, mert az változtathat az öblítő adagoláson (mondanom se kell hogy semmi nem változott). Automata nyitást sajnos nem tud.

"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

Új hozzászólás Aktív témák