Hirdetés
-
PROHARDVER!
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
freaghill
őstag
Mosógép vásárlása előtt állunk. Az a helyzet, hogy jó pár hónapja vettünk egyet, csak az elromlott, és annyira, hogy a szervizbe azt mondták, hogy nem érdemes megcsinálni, inkább vegyünk újat, és adnak utalványt.
Csak márkákat szeretnék inkább hallani, típust is meghallgatok szívesen.
Elöltöltős kéne, középkategória, fordulat 1000 minimum legyen.
110e HUF legyen a plafon.
Köszi előre is a segítséget. -
freaghill
őstag
Légy szíves ajánljatok az öregnek valami akkumulátoros fúrógépet.
10 max, nagyon max 14-5-öt szánna rá.
Barkácsolásra használná, nem ártana ha 2 akkumulátor lenne hozzá.
Skil-t nézegette, de gondoltam megkérdelek titeket. -
freaghill
őstag
válasz Dluinet #8101 üzenetére
Skil-t azért, mert múltkor magyarázták neki, hogy a Bosch öccse () , és be is vásárolt egy kisflexet, ami eléggé be is vált neki, és tetszik is.
Ja meg talált leárazott Black & Deckert, csak már nem tudom mennyiért, de azt is fontolgatta, meg asszem Boscht is talált, leárazottat.
[ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
No, akkor újabb kérdés. Milyen porszívót ajánlotok 20-25k-ig?
-
freaghill
őstag
Én is amúgy sajnálom, hogy el kellett kergetni innen. Szívesen olvastam volna, hogy mégis milyen akciók lesznek, és hogy érdemes várni, mert olcsóbban hozzájuthatnánk minimális várással.
[ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
Sziasztok!
Korábban már kérdeztem de nem történt meg a vétel.
Ismét kérdeznék.
Akkus fúrógépet szeretnék venni az öregnek. Olyan max. 20k lenne a keret rá, mi lenne a legjobb ár/érték arányban? Mire kell figyelni? Black&Deckereket néztem. -
freaghill
őstag
válasz ballington #28310 üzenetére
Merre kéne akkor eltévedjek, hogy jó helyen legyek?
-
freaghill
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Szüleimnek vennék egy mosógépet, 80-90k körül. Amit mondtak, hogy igény az a legalább 5kg-os súly és az 1200-as centri, de a garancia is fontos lenne. Ezt az LG F2J5WN4W-t néztem ki. Szerintetek megfelel, vagy ár/érték arányban van ennél jobb?
Köszi!
-
freaghill
őstag
Pumma: Köszönöm!
blattida: Te mit ajánlanál helyette?
-
freaghill
őstag
válasz Matada2.3 #37267 üzenetére
Szia!
Kávés topikban érdemesebb kérdezni, de ebben én is tudok neked segíteni jelen esetben. Érdemes elolvasni az összefoglalót is, és kézműves, minőségi kávét rendelni hozzá.
Gaggia Classic - Ez egy nagyon jó gép, de nem szabad újat venni belőle! 2015 előttit szabad csak, használtat, szép darabokat lehet kifogni 90-100k-ért, gyorsan el is viszik őket. Onnan tudod legkönnyebben megállapítani, hogy a keresendő gépen a felirat rajta az Classic Gaggia és nem Gaggia Classic.
Örlőhöz pedig egy Graef CM702 az ajánlott. -
freaghill
őstag
válasz Csabroncka #37471 üzenetére
Miele mitől olyan jó? MIért olyan drága a többi 100-150ezres mosógéphez hasonlítva? Miért kerülnek a mosógépei többszörösébe, mint másnak?
-
freaghill
őstag
válasz Csabroncka #37479 üzenetére
Csak kíváncsi voltam, ha tehetném én is ilyet venném és használnék, de hát nem tartok ott
Köszi! -
freaghill
őstag
Nem olyan rég vettük az ősöknek ezt az LG F2J5WN4W mosógépet.
Gondoltuk, saját részre is ilyet vennénk, viszont ha később szeretnénk szárítógépet akkor ahhoz kell elméletileg valami keret ami a mosógépre megy, és arra meg rá a szárítógép, ha jól tudom.
Ezek a keretek mennyire univerzálisak, erre a típusú mosógépre lehet rakni?
Ha lehet akkor szűkít esetleg a vásárolható szárítógép listából, gondolok itt a méretekre, hogy rámenjen a keretre.Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
válasz #94529552 #37642 üzenetére
Mit értesz közös azonos méret alatt? Mennyi lehet a differencia? 55-re rámegy még a 60-as szárító, vagy még a 65-ös is, de a 45-re a 60-as már nem?
Illetve ezek az összeépítő keretek mi a szerepe? Az, hogy ne csak a lábainál nyomja a mosógépet hanem egyenletesen terhelje, és a méretkülönbség miatt is? Ha igen akkor itt mennyi lehet a különbség?Ne haragudj, de laikus vagyok ebben a témában.
[ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
Páraelszívót szeretnének szüleim a konyhába. Konyhafal mögé ki is mehetne egyből a cső.
Van olyan amit tudnátok ajánlani 30.000 alatt, vagy az még a "inkább ne vegyél mert többet ártasz" kategória?Mit kell figyelni, a hangerősségen és az elszívott mennyiségen kívül?
[ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
Szóval hűtőből a Liebherr-t ajánljátok?
Mi is tervezünk a pályázatból vásárolni hűtőt, így most nyomozás van, mit érdemes.
Lehet tudni, hogy miért olyan ajánlott?Támogatással olyan 180k lenne kb. a max ráfordított összeg.
[ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
válasz freaghill #38875 üzenetére
Ezt találtam ilyen árban.
No-Frost, Alulfagyasztós, A+++, 160 kWh/év, 40dB, 181.000 Huf[ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
válasz SirKero #39337 üzenetére
Korábban olvastam a kávés topikot, amit ajánlanak kicsi pénzért, az egy normális kotyogós.
Itt nagyon dicsérték a Bialetti Brikkát, de állításuk szerint amit most forgalmaznak az nem olyan jó mint a régi, nagyon kényes kis eszköz, illetve ha veszel akkor 2 személyest, nekem is ilyen van. Van még mellette egy Bialetti Mukka Express (német ebay kleinanzeigen oldalról 10k-ból megvolt), aljába vizet töltesz, tetejébe meg tejet, lenyomod a szelepet, felrakod a tűzhelyre (indukcióson nem működik), és finom cappucinot készít.Ha egykaros gépet szeretnél, akkor aminél lejjebb ne add az egy használt Gaggia Baby. Ha tudsz többet költeni, vagy tovább várni akkor Gaggia Classic (vigyázz, mert gyorsan viszik őket), de itt fontos, hogy 2015 előttit, mert megvásárolták akkor valakik, már nem emlékszem, és nem olyan mint a régi.
Emellé ajánlott egy daráló is, ami itt belépő az a Graef CM 702.
-
freaghill
őstag
válasz Doki16 #39361 üzenetére
A pályázatot elkezdheted már most kitölteni, a nyilatkozatot viszont csak az adott időintervallumban tudod csak elfogadni, érdemes addig megcsinálni.
Mellékleteket pedig a beadási határidő lejártától 5 napig van idő feltölteni (lakcímkártya, adókártya).Nekem sikerült olyan gyorsan csinálni, hogy 10:00-kor már a visszaigazoló email is megjött.
-
freaghill
őstag
HGCS pályázat bírálatáról mail is jön, vagy az oldalt kell figyelni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik