Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Philips LCD és LED TV-k
- DV digitalizálás
- Apple MacBook
Aktív témák
-
krenkoka
tag
Sziasztok!
Szerintetek ez a Dune használtan Base 3.0, vagy esetleg egy új Smart D1, de az új ára 95.000 mert most jött új az importőrhöz és ez lett az ára, vagy egy PopcornHour A300? Melyik lenne a legjobb választás? Illetve ha találok D1-et elfekvőt 78K-ért valahol akkor az? -
Toobee
veterán
Nincs valaki, akinél Bp-en belül meg lehetne hallgatni egy Concept 6 szettet, vagy legalább a két frontot?
-
bajnokpityu
félisten
valaki próbáld már alaplapról direktbe,házon belül un HDMI-spdif tüskéket kivezetni?
azt irja,h a videokártyára kell kötni,h majd az hdmin át ki tudja adni a hangot.ettől még ha kivezetem koaksz csatira,akkor szabvány spdif digitális kijárat lesz?
-
-
Strezi
őstag
válasz
robi-k #46189 üzenetére
Köszönöm! Ez egy nagyon jó támpont volt az induláshoz. Nagyon sok mindent tud, különösen szimpatikus a IOS támogatás.
Ugyanakkor ebben a ketegóriában keresgélve találtam egy Marantz NR1601 -re aminek a kinézete (is) a jobban tetszik, meg passzol a DVD-hez is
Remélem sikerül valahol élőben is megnézni ezt a kettőt még ma
-
törölt tag
válasz
Skalci #46186 üzenetére
Nem irtad hogy sztereó. De nem fogtál meg,létezik olyan kivezetéssel is aktiv is.linkeltem épp. És nem is kelb a B ágra körni,hanem sorba kösd az A ággal.Ha meg pasziv akor a B re kötheted de amkkor mi a kérdés?? egy pár vezeték,erősitőpn bekappcsolod a B-t ha kell és ennyi.
-
Gorneck
legenda
Sziasztok.
Tegnap megkaptam és ki is csomagoltam a Proson Stadium 5.0-ás szettem. Nem apró az már egyszer biztos. De most már biztosra tudom, hogy tartót kell neki csináltatnom, mert a 30as mélység inkább 31...de ezt majd asztalos megoldja.
Viszont lenne is 1-2 kérdésem:
- a tartónak van vmi extra kívánalma? Itt legfőképp anyaghasználatra gondolok.
- a tartó felületére milyen anyagot kell rakni? Mert a doboznak nincs lába, vmi vékonyabb szívacsos csúszásgátlós háló jó lesz vagy kéne vmi keménygumis öntapadós "bak" rá?
- az egyik stadium 6osnak az U rövidzárja hiányzik. Ezt mennyire lehet bereklamálni? Bolt válogatja? -
Strezi
őstag
Sziassztok! Régi házimozis vagyok, jelenleg a második 5.1 komponens rendszeremet fogyasztom.
Ideje váltanom egy olyan erőlködőre, ami tud HDMI-t és lehetőleg csak azt tud! Semmi szükségem 100 bemenetre a hátlapon. Ugyancsak nem szeretnék egy két emeletes monstrumot sem hogy meglegyen a 4 HDMI benenet.
Egy ideje nem követem a témát, ezért kérdem itt, hogy tud-e valaki egy ilyen, a digitális kor igényeihez letisztult készüléket ajánlani?
(Amiket rákötnék: Marantz DVD, XBOX, PS3, időnként Pana digi kamera) -
Rami18
csendes tag
válasz
#09634560 #46179 üzenetére
Köszönöm a választ zolaas-nak és lajosx-nek is.
Kaptam 5db hangfalat,de nincs hozzájuk erősítőm. Azok szólnának egy ilyen "olcsóbb" szett erőstőjére kötve is? Azért érdekel,mert nincs 50.000-em egy normális 5.1-es erősítőre a lényeg,hogy szóljanak térhangzásban. Azért lennének jók ezek mert még dvd lejátszó és rádió is van bennük és kicsi a hely és a pénzkeret rá. Tudom hogy a minősége nem lenne olyan,de nem is fontos. Tudtok ilyen lejátszót mutatni amiben van beépített erősítő esetleg usb-ről is tud lejátszani és még számítógéppel is össze lehet kötni térhangzásba?
-
Skalci
tag
válasz
#09634560 #46184 üzenetére
Na várjunk csak!
Passzív subról van szó.
Elamagyarázom kicsit érthetőbben.Adott egy sztereó erősítő, 2 hangfal (magassal és középugárzóval) + egy passzív subláda. Namost ezekből kéne valamit alkotni. úgy gondoltam, hogy az erősítő "A" csatijára kötöm a két hangfalat, a "B" csatornát pedig hidalom és azzal hajtom a subot.
Ehhez kéne egy kis segítség, hogy a "B" csati hogyan is hidalható. Eddig annyit találtam, hogy csupán annyi, hogy a sub mindkét kábelét pozitív ágra kötöm.Házimozihoz köze nincs, csak átküldtek ide.
-
törölt tag
válasz
Skalci #46155 üzenetére
Az úgy néz ki,hogy hátul egy rövidzárral a kép bal alsó sarkában látható módon összekötött rca be és kimeneteket találsz, amit ha megbontasz akkor oda bekötöd a házimozi pre-out-jából kivezetet hangot a in -be és a sztereó erősítő fogja erősiteni. Hangerőt pedig ugyanúgy a HM erősitő fogja szabályozni mert a sztereó un. előerősitett jelet kap.
Vannak hangszóróbemenettel rendelkező subok ugyan, de az általad leirt módot nem ajánlom: gazdaságtalan,feleslegesen terheled vele az erősitőt és az a hangfalaid is. Maradj a jól bevált vonali bekötésnél! És olcsóbb egy subkábel mint 5 méter hangfalvezetékpár. -
robi-k
őstag
válasz
vaksi8 #46182 üzenetére
Az ARC csak sztereó jelet visz át, így ha egy TV adás Dolby 5.1 többcsatornás hangját is szeretnéd átvinni az erősítőre, nem marad más, mint optikán (TosLink) összekötni a TV-t az erősítővel, de ekkor már tök felesleges az ARC (nálam a TV tudja ezt is/ azt is, de optikát használok).
-
vaksi8
senior tag
válasz
sirfer #46174 üzenetére
Azaz akkor kell,ha nem akarsz még plussz optikait is csatlakoztatni.
Pont valamelyik nap volt nekem is ez a gondom Hdmi 1.3 nem arc képes,így kell neki az 1.4.
És persze a tv és az erősítő is 1.4-es HDMI szabványnak megfelelő és ennek megfelelően mindkettő tudja a HDMI ARC-ot (HDMI Audio Return Channel). -
törölt tag
válasz
masteryoda #46154 üzenetére
HA az általad leírt módon kötöd össze,akkor sztereót fogsz kapni (főleg a másolásvédelem, un. HDCP miatt),nem 5.1-et. HDMi be-kimenetes (és nem passtrough) erősitő jön neked szóba,ami céljaidnek megfelel.
Tehát: Laptop ->HDMI kábel ->erősitő ->HDMI kábel ->tévé. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Fasten #46160 üzenetére
Geniust sztem egyben add el, mert:
1: Mélynyomója un. passzív és amugy sem ér semmit a mélynyomó szatelitek nélkül.
2: ha még a 309-re(legolcsóbb Onkyó HM receiverre) is kötnéd az elfüstöltetné a geniusokat,vagy clipping miatt az erősitőd válna romhalmazzá.
Sztereóra,míg öszegyülik a pénzed,scart-RCA- adapterrel viheted i a jelet az Onkyódra a tévéről,de javaslom mellette a forráskomponensek bekötését is. -
Fasten
tag
Nem, a sztereon maradna az Onkyo - Onkyo kombó, 5.1-re lenne Onkyo-Genius.
@zolaas: Nem is gondoltam volna, hogy így belesz@rok a ventillátorba ezzel a hozzászólással
A Genius 30k volt erősítőstül, mindenestül, nyilván nem képez összehasonlító alapot egy 150k-s rendszerrel. De mivel nem volt még sajnos szerencsém komolyabb rendszerhez, tökjónak találom
Azért köszi...
-
törölt tag
Hát én konyítanékde csak nagyon-nagyon picit hozzá (messze nem annyit mint Béci vagy muzsikpeti), de először is: vegyük a csatlakozást mire kötnéd? Ha ven az erősítődön Phono bemenet oda kell kötni, ha nem akkor előerősitőt(un.RIAA korrektort) kell venned és azzal kel bekötni vonalszintű bemenetre.
Azután: szijhajtásút kaphatsz annyiért éés csak olcsót/bóvlit, és ha veszel venned kell hozzá tűt rendszeresen és hangszedőt.Meg kell nézned(ha használtan veszed) hogy nem-e kotyog a csapágya,és jó-e a korongja,hangszedőkarja. Általánosságban el lehet róluk mondani hogy minél nehezebb a tányér és minél stabilab az alátámasztás,annál jobb. -
ovecs
senior tag
Sziasztok, nos a szüleim találtak otthon 2 láda bakelitet, ezért felmerült bennem az ötlet, hogy bakelit lemezjátszóval bővíteném a rendszert. Viszont sajnos a témában elég sötét vagyok, esetleg valaki ért hozzá ?
Használtban gondolkodok, max 10-15 ezer ft körül.Amúgy a Denon DCD-735 típusú CD lejátszóm (Ezüstös színű) is szeretnék segítséget kérni.
-
-
Daert
őstag
Valaki esetleg a #46137-re??
-
nebulo5
senior tag
-
Ed Parker
nagyúr
Ismeri valaki ezeket a hangfalakat?
b&w dm 601 s2Érdemes ilyet venni? Jó hangja van?
-
zolaas
senior tag
válasz
Rami18 #46157 üzenetére
Azok az egybeszettek nem mozira valók. Mit is várunk 1 3-5 cm esetleg 8 cm hangszóróktól, igénytelen mikro pici dobozkákba zárva. Alap szinten itt ami ajánlott lehet Az az Onkyo 5405. De most egész jó áron vásároltak itt Denon+Eltax szettet. Inkább ebben az irányban indulj el. Vagy ha nem akarsz annyit áldozni vegyél 1 jó sztereót 2 hangdobozzal. Sztm. Fú ma nagyon okos és segítőkésznek érzem magam
-
zolaas
senior tag
válasz
Fasten #46160 üzenetére
hááát öregem aztat felejtsed el. mármint éppen lehet,h működne, de minek? Inkább hallgasd a sztereon a filmet is. A geniust meg add el a picsába, má megbocsáss. De-és ezen ne sértődjél meg- ha elolvastad az 1 hsz-t akkor tudod, h itt az egybeszett az nem hm. Ne legyünk már igénytelenek. Sztm a sztereo onkyod így látatlanban is jobb lehet mint a genius izé.
-
Fasten
tag
Sziasztok!
Kicsit szeretnék ebben a topikban is értetlenkedni
Elolvastam az első hozzászólást, tökjó infókat szereztem, de kérdésem mégis egyedi. Van egy régi, analóg 5.1 házimozirendszerem ( Genius SW ), 5 hangszóróval és egy mélynyomóval, ami erősítő is.
Viszont nemrég beruháztam egy TV-be, ami optikai-n adja le a kimenetét. Gondolkoztam azon, hogy veszek egy optikai bemenetes AV erősítőt ( van már sztereo Onkyo erősítőm, Onkyo hangfalakkal, használtan vettem több, mint 10 éve és szuper! szóval a márka nem kérdés
), és a TV optikai bemenetét arra rákötöm, és az AV erősítőből szépen elvezetem a hangot a Genius hangfalakhoz ( nem egy szuperhangzású, de belépőnek elég ). Ami a problémámat okozza: a Genius-on a mélynyomó egybe van építve az erősítővel, így a mélynyomónak nincs piros-fekete érpáros csatlakozó a hátulján, akkor ezt oldjam meg úgy, hogy az AV erősítő woofer RCA kimenetét vigyem be a Genius erősítő woofer RCA bemenetére??? Erősítőt erősítőbe? Nekem kicsit gagyinak tűnik. Mit lehetne csinálni? Hangszórókat nem áll szándékomban vásárolni, inkább valami áthidaló megoldás kellene...
Köszi a segítséget!
üdv,
-
válasz
Rami18 #46157 üzenetére
Ha van pénzed, nyilván jobb ha megveszed külön.Sokkal drágább, viszont sokkal szebben szól.
Ha nincs túl nagy igényed,pénzed, akkor megteszi az egybe házimozi is,ami persze rosszabb de kis helységbe akár jó lehet.
Persze van egybe házimozi jóval 100k felett, gondolom azok már normális minőséget produkálnak,de én mindenképp külön ajánlanám.
Ha egybe szettet veszel,szinte minden van egy aux bemenet,amire rátudod kötni a pc-ét de nem biztos hogy optikai van rajta,lehet csak sima rca.Ha 5.1 be akarod halgatni akkor optikai kimenet kell legyen a gépeden,és optikai bemenet a végen.
Az egybe szettekbe nem vagyok jártas,de valszeg nagyobb az esélye egy külön erösitőnek hogy optikai bement legyen rajta,azok szinte minden van..
Na de majd jönnek a nagyon, és érdemben biztos jobb választ adnak.Ez csak az én véleményem.Üdv.Lajos.
-
Rami18
csendes tag
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek,mert valószínűleg hülye kérdést fogok feltenni,de nagyon nem értek a dologhoz.
A kérdés pedig a következő lenne:
Szeretnék 5.1-es házimozi rendszert és nézegettem neten és nem értem,hogy a legolcsóbb házimozi erősítők 50-től kezdödnek és azokhoz ugye nincs hangfal és lejátszó,viszont vannak olyan szettek 25-30-ért amik egyben lejátszók és hangfalak is vannak hozzájuk és gondolom erősítő is van bennük máskülönben nem szólnának. A kérdés az,hogy hogyan tudják ilyen olcsón megoldani az egészet? Ezek a szetek annyival rosszabbak? Valamint ha vennék egy ilyet akkor azt tudnám csatlakoztatni a számítógéphez is? Ezek rendesen szólnak 5.1-ben számítógéppel összekötve is?
-
Skalci
tag
Szaisztok!
Valaki elmagyarázhatná, hogyan is néz ki egy sztereó erősítő hidalása.
A+B-s erősítő "B" csatijára szeretnék egy subwoofert, kérdés, hogyan? -
masteryoda
tag
válasz
#09634560 #46152 üzenetére
Elore szolok, hogy nagyon kezdo vagyok a temaban.
Szoval valami olyasmi megoldható esetleg, hogy HDMI-n keresztül összekötöm a laptopot a TVvel, s a TVt valamilyen hangkimenetét valamilyen kábellel rákötöm a házimozirendszerre?
Működne ez úgy, hogy be van kapcsolva a házimozi, de a hangot a TVtől (az pedig közben a laptoptól) kapja, s 5.1ben szólna a hang (természetesen ha 5.1es hangsávval rendelkezik az adott film)?
-
törölt tag
válasz
masteryoda #46150 üzenetére
Ha ven optikai csatlakozó mindkettő készüléken (az LG-n Bemenet!) és a tévének is van az adott formátumra licensze,akkor menni fog az 5,1.
-
Toobee
veterán
válasz
masteryoda #46150 üzenetére
Nekem is volt LCD-m majd egy évig, aztán szerencsére vettem egy plazmát. TV-n lesz elvileg optikai kimenet. Az elején én is azon keresztül vezettem ki a hangot, bár nem tudom, hogy az 5.1 e.
-
masteryoda
tag
hello.
holnap tervezek venni egy LCD TVt, a filmezes nagy reszet ezutan laptoprol fogom bonyolitani HDMI-kabelen keresztul. A regi tvmhez egy LG LH-T250 5.1 hazimozirendszer van kotve.
Milyen lehetosegek vannak arra, hogy amikor majd laptoprol nezek filmet, akkor is a 5.1es hangfalra legyen kuldve a hang?
Uj hangfalat es erositot nem akarok venni.
Raadasul jo lenne ha a neha a dvds lejatszasokkor is menne az 5.1tudnatok ajanlani megoldasi lehetoseket?
elore is koszonom szepen!
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #46144 üzenetére
Érdekes, odaát meg mégis jókat mondanak róla, hogy az ár érték arányban a Gotham kábel jó.
-
Alfalaca
csendes tag
Sziasztok
Először is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek !
Van egy Onkyo erősítő meg egy Philips TV. HDMI-vel van összekötve és HDMI-ARC működik is, de hangerő változtatásnál amit ugye az erősítőn végzek akkor elmegy a hang amíg nyomom a hangerő gombot. Csak TV-nél. Film, rádió illetve PC közben nem csinálja ezt. Ez így normális?
-
Thom!
veterán
válasz
bajnokpityu #46144 üzenetére
az nem túl jó, de hátha
-
cekkk
veterán
válasz
bajnokpityu #46143 üzenetére
Akinek válaszoltam ő akar ilyet, nekem nincs rá szükségem
-
ginola
addikt
Sziasztok szerintetek átszellőzik a HK 760 ha oldal 2 , felül 4 cm hely van, és a polc, amin van 70 cm mély?
-
Thom!
veterán
Volna valakinek kölcsönbe Kácsa vagy Gotham hangfalkábelje?
Szeged és környéke elsősorban -
robi-k
őstag
válasz
t-bali3 #46138 üzenetére
Minden rendben van, nem szokták a HiFi technikáknál (hagyományos transzformátoros tápegység esetén) bekötni a föld tápcsatlakozót (középső - hiányzó - tüske), mivel ezzel elkerülhető a földhúrok kialakulása. Amúgy attól, hogy nincs meg a középső tüske, még használhatsz hagyományos 3 pólusú tápkábelt és csatlakozót.
-
t-bali3
senior tag
Sziasztok!
Nemrég hozzájutottam egy Martin Logan Dynamo mélyládához, ám sajnos tápkábel nem járt hozzá.
Segítséget szeretnék kérni, hogy milyet vegyek hozzá pontosan, mert én tippre ezt a háromágút mondanám, de furcsa mód ezen csak a két szélső ág van meg (kép itt)A manualjában azonban hárommal mutatja a képen (12. oldal). A furcsa, hogy egyértelműen látszik, hogy eredetileg nem volt ott középen semmi, mert ha valaki letörte volna, annak biztos maradnak külsérelmi nyomai...
Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon Megköszönném!!!
-
Daert
őstag
Köszönöm,most megnyugodtam.Mellesleg az 1.3-as HDMI is megfelel a cálra,vagy HD hangokhoz már kell az 1.4-es?
Ha már itt tartunk,honnan tudom hogy a leendő erősítő képes az ilyen átvitelre?Vagyis erről beszélek:
"Az erősítők válaszásánál azonban egy dologra nagyon figyeljünk: az olcsóbb típusok csak HDMI passtrough-ra, átengedésre képesek, azaz nem veszik le a hangot a HDMI csatlakozóról."
Ezt figyelembe véve milyen utalás/jelzés árulkodik az erősítőn hogy képes levenni a hangot a HDMI-ről? -
válasz
lfabian #46129 üzenetére
most nemrég bekapcsoltam elöször megint lekapcsolt az owerload felirattal utána vissza be és most megy,nem értem minden hangszoro szol tökéletesen,akkor elvileg nincs leégve,de akkor mégis mi ez?találtam egy hirdetést amiben egy srác más tipusu de technics erösitöt árult,azt irta, owerloadtalanitva? most ez tipushiba?probálok találni valamit gogléval
-
Wizard8
tag
Sziasztok! Boldog karácsonyt mindenkinek!
Harman/kardon hkts 9 gyári hangfal kábeleit milyenre lenne érdemes cserélni? -
robi-k
őstag
SUB-nak ajánlanám az M&K SB12 típust, bár egyáltalán nem olcsó, de a hangja - és legfőképpen zenében, az valami felejthetetlen
Most hallottam először élőben egy ismerősnél, hááát... De gondolom, BBéci többet tudna mesélni róla, valószínűleg már tesztelte
De viszonylag olcsó SUB-nak ajánlanám a Polk PSW110-est, viszonylag olcsó és akinek van, az kedveli.
-
Thewi
tag
Sziasztok!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek.
Köszönöm mindenkinek a segítségét és tanácsát. Denon 1312 lett a vége az Eltax hangfalakkal. Eddig nagyon tetszik, de a mélynyomó kell a filmekhez, ennek a hiánya még érezhető. Tudtok esetleg egy viszonylag jó és olcsó típust ajánlani, vagy maradjak az Eltax márkánál a mélynyomó vásárlásánál?
Mi az amire feltétlenül figyelni kell a választásnál? A szoba 20 m2 körüli, hangfalak optimális elhelyezésére teljesen alkalmatlan. / sajnos / -
Daert
őstag
Üdv.
Elolvastam az első hozzászólás nagy részét,de valamit nem értek.Ha van egy média lejátszóm amit összekötnék a házimozi erősítővel hogy a hangot így továbbítsam,akkor erre a legjobb megoldás a HDMI?Én eddig csak a coax-ot használtam.Megoldható ez az út:
média lejátszóból HDMI az erősítőbe,majd onnan ki a HDMI-n a TV-be a videó jel?
Vagy egyszerűbb maradni a coax vagy az optikaival,ezek viszont nem tudom mennyi csatornát képeset átküldeni? -
SZiasztok
Lehet nem jo helyre irok,de nem találtam jobb topikot..Az lenne a gondom hogy van egy Technics sa-da8 as házimozi erősitőm,ma hogy bekapcsoltam owerload jelenik meg a kijelzön?Most mivan leégett vagy mi tegnap este film után lekapcsoltam most be és ez jeleik meg.Köszi a választ.
-
ginola
addikt
Szeretném megkérni, akik Arcam 280/300 erősítővel rendelkeznek, hogy írják le milyen hibákkal találkoztatok erősítőtök esetében, ugyanis sokan panaszkodnak a nagyon erőteljes melegedésre, és a nehézkes beállításokra.
Előre is köszönöm, Kellemes Ünnepeket! -
kimi02
őstag
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Minden Fórumtársnak !!
-
SJoco90
csendes tag
Sziasztok!
Egy 5.1-es hangrendszert yamaha rx-v 357 erősítővel szeretném hozzákötni a számítógépemhez, melynek integrált hangkártyája van és az alaplap rendelkezik optikai kimenettel. Játékok nem számítanak, de filmeknél szeretném elérni a térhangzást, ehhez szükségem van egy jobb hangkártyára alapvetően, vagy az csak a minőség javulásához szükséges? Illetve az optikai kábel a legmegfelelőbb erre a célra? -
törölt tag
Sziasztok!
1.4-es HDMI kábelt szeretnék vásárolni 1.5m-2m méretben.
5000Ft alatt milyet volna érdemes? Mi a minimum ami ajánlott a vételre és mi egy jó választás így 5000Ft alatt? Linket is küldhettek.Előre Is Köszönöm !!!!!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek !!!!!
-
Callme
tag
válasz
bajnokpityu #46114 üzenetére
Sziasztok!
Először is Boldog, Békés Karácsonyt kívánok midnenkinek!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy megfelelő lenne-e egy kilátásban lévő Polk audio tsi 300-as hangfalszetthez egy Creative X-fi Sound Blaster 5.1 hangkártya? Egyelőre csak egy Logitech z5500-at kellene meghajtson, de később tervezem a laptop vásárlást is, és nagyrészt arról hallgatnék zenét(filmre ott az asus oplay r1).
Ez a creative usb 5.1 csak analogon tudja az 5.1-et, optikain viszont nem..másik vetélytársa az Asus xonar, ami pont fordított tulajdonságokkal rendelkezik, tehát optikain tudja az 5.1-et, analogon a 2.0-át...azzal is tisztában vagyok, hogy az erősítő, amit a hangfalak mellé veszek majd, mindenképp fel fogja nekem tuningolni a hangot, akár dolby digitalra is(aztán ha tévedek, akkor rosszul olvastam)
Mégis, szerintetek melyik lenne a jobb választás?A válaszokat előre is köszönöm!
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Toobee #46106 üzenetére
rendes 5.0szett hasznaltan ritka. ha egyszer kevesnek erzem a mostanit is meg fogom tartani, es zenere kap egy uj 2.0 t. sztem masok is igy gondolkodnak.
azt lehetne, h hasznalt frontok,majd ugyanolyan satelitek, es egy uj center. igy meg behatarolt, h meg kaphato cucc leyyen.
dali ikonra: jelentosen maskepp szolnak a szeriak!
-
botondsza
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy karácsonyi ajándék, Samsung DVD-HR756 - os asztali DVD felvelő. Ha HDMI - n keresztül csatlakoztatom LCD - re működik tökéletesen, viszont ha SCART - al, Video kábellel vagy sima antenna kábellel kötöm rá hagyományos tévére akkor csak hang van, kép nincs. Illetve a DVD felvelő távirányítóján van egy gomb, amivel a TV adás és a DVD lejátszás között lehet ugráltatni, és olyankor amikor átraknám DVD lejátszásra akkor ilyen mikromásodpercekre lehet látni felvillanni a képbő is valamit... Valaki találkozott már hasonlóval? Én tegnap este óta szótakozok vele, az összes létező variációt kipróbáltam, több tévén is megnéztem, de mind1iknél a fenti képlet érvényesül.
Előre is köszönöm az esetleges válaszokat!!!
-
Gorneck
legenda
válasz
Toobee #46108 üzenetére
Árban legfőképp...a héten elég sokat beszéltem velük és haver is személyesen...sajna elég sok minden ami akcióba van kiírva már nincs nekik, vagy csak bemutató db (mondjuk azt piszok jó áron oda is adták volna)...a következő adag meg kizárt, hogy ezen az áron fog érkezni...
Szal lelkiekben fel lehet készülni, hogy az áfa emelés nem kicsit fog odabaszni... -
Toobee
veterán
válasz
ginola #46107 üzenetére
Köszönöm szépen! Streamnél úgy néztem, hogy sajnos dec 31-én véget ér az akció, ami nem tudom, hogy az árban nyilvánul meg, vagy az 1+4 év garanciában. Igazából én is úgy töröm a fejem rajta, hogy már bele van kalkulálva minden bejövő pénz, nulla kiadással számolva. Tehát januárban levegőt, napfényt és havat fogok enni és inni. Valamint ezek kombinálásával mindenféle gasztronómiai fogásokat
-
ginola
addikt
válasz
Toobee #46106 üzenetére
Sztem nem márkát kéne venni, hanem hangot
A Concept teljesen jó mondjuk egy Denonnal, mondjuk a tieddel is passzol! Belépőnek tökéletes.
Dorian jól leírta egyébként a Conceptet, nekem is hasonló a véleményem azzal kiegészítve, hogy a Concept 8 még inkább a terjengős mélyekkel teli így a 6-ost választanám inkább én is!
Jaj, de jó lenne már, ha én is vásárláson törhetném fejem.
-
Toobee
veterán
-
Dorian
félisten
válasz
Toobee #46102 üzenetére
Akkor utána kell megcsináltatni, legalább tapasztalsz az addigra megszokotthoz képest egy ugrást.
Tuning után eltűnik a mélyközép kiemelés, ezáltal csökken a dögösség-érzet, viszont valós mélyek tekintetében kicsit mélyebbre megy és megfogottabbak, pontosabbak lesznek a mélyek. Egyébként pedig általánosságban levegősebb, részletezőbb hangja lesz.
Concept center tekintetében nem ilyen eredményes a tuning, abban nincsenek olyan jó hangszórók. De persze javul az is. -
Dorian
félisten
Nekem sem tetszenek a KEF-ek.
Szabó Zoli (Hivox) szerint azért nagyon jó a Concept 6, mert nincsenek zavaró hibái a hangszórónak, mint fél milka/ pár alatt majd mindegyiknek, a többi rész (csillapítás, kondik, belső kábelek) meg viszonylag olcsón feljavítható. Így megcsinálva jobban tetszik neki, mint valamelyik másik Dali, amelyiknek a dóm felett egy szalag magas is van. Elvileg ez Mentor vagy Ikon, úgyhogy én ezt erősnek érzem, de így mondta.
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Adóbevallás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest