Hirdetés
Aktív témák
-
Daert
őstag
Ha elindulok erősítőt venni és az egyik fontos szempont hogy képes legyen a HDMI-ről a HD hangot levenni és a videójelet továbbítani HDMI-n a TV felé,akkor ezt honnan tudom?
Eladókban nem igazán bízom,mi az a jelzés ami ennek a képességére utal?
Köszönöm. -
Daert
őstag
Valaki esetleg a #46137-re??
-
Daert
őstag
Köszönöm,most megnyugodtam.Mellesleg az 1.3-as HDMI is megfelel a cálra,vagy HD hangokhoz már kell az 1.4-es?
Ha már itt tartunk,honnan tudom hogy a leendő erősítő képes az ilyen átvitelre?Vagyis erről beszélek:
"Az erősítők válaszásánál azonban egy dologra nagyon figyeljünk: az olcsóbb típusok csak HDMI passtrough-ra, átengedésre képesek, azaz nem veszik le a hangot a HDMI csatlakozóról."
Ezt figyelembe véve milyen utalás/jelzés árulkodik az erősítőn hogy képes levenni a hangot a HDMI-ről? -
Daert
őstag
Üdv.
Elolvastam az első hozzászólás nagy részét,de valamit nem értek.Ha van egy média lejátszóm amit összekötnék a házimozi erősítővel hogy a hangot így továbbítsam,akkor erre a legjobb megoldás a HDMI?Én eddig csak a coax-ot használtam.Megoldható ez az út:
média lejátszóból HDMI az erősítőbe,majd onnan ki a HDMI-n a TV-be a videó jel?
Vagy egyszerűbb maradni a coax vagy az optikaival,ezek viszont nem tudom mennyi csatornát képeset átküldeni? -
Daert
őstag
-
Daert
őstag
Köszi......
Kicsit elkenődtem -
Daert
őstag
Üdv.
2 dolgot szeretnék kérdezni.Először is, van egy Philips FR975ös házimozi erősítőm.Ehhez RCA/Coax kábellel csatlakoztattam a DVD lejátszót és filmnézés közben egyszer csak átugrik a Tuner-re és hallgatom valamelyik rádiócsatornát.Ez mitől lehet??Hogy orvosolható?
A másik dolog:Alacsony költségvetésből dolgozom és vennék egy ilyen Wharfedale centert.Érdemes ennyiért megvenni?Mit jelent a keresztváltó,tudtommal ebben nincs,de arról sincs infóm hogy ez a center mágnesesen árnyékolt-e?
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest