Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Dell asztali gépek
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
T-Tboy #47595 üzenetére
Egyetértek, a cső még akkor sem ajánlott, ha más márkájú.
Ha végképp nincs pénz normális készülékekre, akkor inkább semmit nem vennék.Rengeteg autóhifi erősítőt teszteltem itthon a szobában, 200 amperes stabilizált tápot, Optima akksit és 1 farádos kondit közöttem eléjük.
-
AthlonXP
őstag
válasz
T-Tboy #47598 üzenetére
Most az erősítőnek tök mindegy, hogy a szobában van, vagy egy autóban, ahol ráadásul állandóan változik a klíma is..
De mint mondtam nincs annyi pénzem rá, ha meg lenne, akkor eleve aktív mélynyomót vennék.
Talán ezt pl...Szóval továbbra is erősítő kell 50-100W-os alacsony bemeneti érzékenységű, 10k alatt!
-
T-Tboy
tag
válasz
AthlonXP #47597 üzenetére
Hát, Te tudod, én nem kötözgetnék be autós erősítőt szobába.
Volt a SAL-nak is régebben egy aránylag olcsó, ~22eFt-os jó kis modulja, amit nagyon dicsértek, de mire én venni akartam suberősítőt addigra már annak a ára is felment ~40eFt környékére.
A Reckhorn-t meg 43-ért sikerült megvennem. Ami szebb és erősebb is a SAL és Kampo moduloktól. -
AthlonXP
őstag
válasz
T-Tboy #47596 üzenetére
Tudom, hogy nem ez az ideális megoldás, de nincs 25+ ezrem egy aktív SUB-ra ezért kell így megoldanom a dolgot. Amúgy egész szépen szól ez az autós cső is, nekem nagyon bevált, már évek óta üzemel nálam.
Csak az eddig használt erősítőm, kezdi unni az életet és muszáj vagyok váltani.Amúgy linkeden nem láttam semmit...Oké, már látom....
De ez nekem nem jó, ennyi pénzért már aktív SUB-ot kapni, de az most sok lenne.Ja és továbbra várom az ötleteket..
Az az autós erősítő, akkor gondolom nem lenne jó a magas szintű bemenet miatt? -
T-Tboy
tag
válasz
AthlonXP #47594 üzenetére
Én inkább vmi ezekhez hasonló szobai sub erősítő modullal próbálkoznék (http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Products&cid=1312055#item=301044), anno én is ezeken agyaltam, de jött egy alkalmi vétel (Reckhorn A-1000) és inkább azt választottam, azt párosítottam egy autós zárt mélyládával (30cm-es nyomó, 25literes zárt ládában).
Azóta sem bántam meg. -
T-Tboy
tag
válasz
AthlonXP #47594 üzenetére
Szobába, házimozi erősítő + autós erősítő + autós subcső ha jól értem?
Én mondjuk a subcsöveket sosem szerettem, de ez csak a én véleményem.
A nagyobb probléma szerintem az, hogy autós erősítőt (SAL BX-1065) "akarsz" a szobába vinni.
Nem igazán erre való, én nem tenném, de Te tudod. -
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Van egy Pioneer VSX-417 tip. erősítőm és szeretnék venni hozzá egy SUB erősítőt. Ugyanis van egy SAL XB-8-as SUB csövem és azt kötném rá. Eddig erősítőnek egy 1000 éves Orion HI-FI, 2 csatornás cuccot használtam, de ez a korából adódóan már kezd egyre rosszabb lenni ( kontakt hibás, elkopott potik, kapcsolók, stb ), így ezt ki kell cserélnem valami másra.
A gond az, hogy nem tudom milyen erősítőt vegyek hozzá, mert a Pioneer-en csak előerősített SUB kimenet van ( RCA ) és ide nem mindegy mit kötök. Valószínűleg alacsony bemeneti érzékenységű erősítő kéne hozzá, de inkább megkérdezlek titeket, mi a véleményetek róla?
Kérdeztem egy boltban, ott egy SAL BX-1065-ös erősítőt ajánlottak, de azon csak magas szintű bemenet van, így nem tudom, hogy érdemes-e egyáltalán próbálkozni vele...Valami egy csatornás 50-100W-os SUB erősítő kéne nekem olcsón, a régi helyett.
-
Zanik
addikt
Nincs valakinek valami jó tippje használt polcsugárzó szettre (Yamaha RX-V371, 20nm, film)?
Egyelőre a robi-k által ajánlott Canton GLE 403 az egyetlen, ami szóba került, de félek, később nehezen találnék hozzá surround-okat és center-t. Szóval inkább teljes 5.0-ás szettet keresnék, de olyat nem nagyon találok használtat (avx fórum, avforum). Valaki esetleg látott valami best-buy cuccot mostanában. Illetve merre nézelődjek még? Előre is köszi.
-
Toobee
veterán
válasz
zolaas #47590 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszodat! Igen, sajnos akkor is. Rádiós, de nincs beépített antennája. Egy FM erősítő van rácsatlakoztatva (AM nincs), de kihúztam azt is a teszt idejére. Kikapcsoltam mindent, még a villany se égett. Mindent kihúztam, még az elosztókat is. 2 db-ot nem tudtam, mert azok bútor mögött vannak bedugva. Egy másik körről üzemeltettem az erősítőt, jó messzire vittem a két bedugott elosztótól.
(#47589) python1
PC nincsen a lakásban. Egy darab laptop van jelenleg, de azt is kihúztam.
-
zolaas
senior tag
válasz
Toobee #47586 üzenetére
Szia!
Most olvasgatom csak a problémádat. Annyit tennék hozzá, hogy ha az erősítőből kihúzol mindent, csak a dobozok maradnak rajta akkor is zúg-búg? Rádiós az erősítőd? Ha igen van rajta beépített antenna? ( AM ) esetleg régebbi cuccokon volt. Ha nincsen egyik sem, akkor sajnos szerviz, nem biztos, h nagy a gond, lehet valamelyik kondi száradt, vagy pukkant szét. Viszont ezt inkább szervizben nézesd meg.
-
pongopongo
csendes tag
Hali! Gondolkozom egy házimozi rendszer vételén. Olyan kellene amit össze tudok kötni a TV-vel meg PC-vel is, úgy, hogy ha TV-t nézek, vagy játszok a gépen, akkor 5.1-gyes hangzással halljam a rendszeren keresztül. ezt néztem ki: Philips HTS3541, de nem nagyon értek ehhez. Ezt össze lehetne kötni az említett módon? Ha igen akkor hogy/milyen kábelekkel?
-
Toobee
veterán
válasz
python1 #47584 üzenetére
Az alaphang az olyasmi, mint mikor hangyaháború megy tv-ben, és annál erősebben hallatszik valamiféle magas hang.
(#47585) robi0604
2001-es erősítő, úgyhogy az kilőve. Kipróbáltam úgy is, hogy minden jelforrást kihúztam, csak az 5.1 volt rákötve, majd bekapcsolás után, mikor kattan egyet az erősítő, azonnal megszólalnak. Nem földeltek a konnektorok, de kipróbáltam másik körre dugva, földelt hosszabbítós elosztóba, ott is jelen volt a probléma. Nincsenek fordítva kötve, egyesével átnéztem mindent, szigszalaggal körbetekertem a tövüket, kivéve ahol leszedtem a szigetelést róla. Próbáltam fordítani rajta, az se jött be
Mindenkinek köszönöm, hogy szántok rám időt
Jó tudni, hogy ide mindig lehet fordulni, ha baj van.
-
robi0604
őstag
válasz
Toobee #47580 üzenetére
Egyre valószínűbb, hogy gariztatás lesz belőle...
A villásdugó fordítást próbáltad? Pithon megelőzött...
Mindig volt rá kötve valami, amikor hallottad a sistergést?
Ha igen, egyesével húzd ki a komponenseket és amelyiknél abbahagyja, az vagy annak a kábele a ludas.
A hangdobozok közt nincs egyik se fordítva bekötve? (bár, hogy ez ilyen hibát okozna, minimális az esély)
Földelt a konnektor?Hirtelen ennyi jutott eszembe...
-
Dorian
félisten
válasz
Toobee #47580 üzenetére
Hallottam olyanról, akinél megoldotta, meg olyanról is akinél nem. Igazából ne erre való, hanem a hangminőséget javítja. De ha az erősítőddel van gond, akkor biztos, hogy nem.
TV-nél cicergésre gondolsz, ami világos képnél felerősödik, sötétnél megszűnik? Azt a TV szar minőségű tápja okozza, nálam szerencsére csak tök csendben hallatszik, de ritkán nézem lenémítva...
-
Toobee
veterán
válasz
Dorian #47578 üzenetére
Az volt az első, de megcsináltam újra. Mindent áramtalanítottam, az összes kábelt kihúztam, majd újra bedugtam. Teljesen el vagyok keseredve
Egy AlcesTwo megoldja az ilyesfajta gondokat, vagy az nem jó erre?
Ha már ennyi kérdésem volt ma, akkor meg is ragadnám az alkalmat egy újabbra. Ezért lehet az is, hogy a TV is borzasztó nagy alapzajjal van? Ugyan olvastam pár D550-es kollégától, hogy nekik is hangos, de akkor már nem vagyok benne biztos, hogy ilyen az összes.
-
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #47577 üzenetére
De az nem alapzaj hangerővel erősödve -volt, hanem egy nagy kulimász volt az egész.
...de a biztonság kedvéért:
Toobee:
Mindent húzz ki, mozis cuccokat áramtalanitsd, az erősítőből is minden húzz-dugj újra.Ha ez sem oldja meg, akkor én vállalom, hogy viszem az enyém.
-
Toobee
veterán
válasz
Dorian #47573 üzenetére
Sajnos az egész családban, sőt az ismerőseim közül is csak engem érdekel az ilyesmi, olyan szinten, hogy áldozzak is rá.
Esetleg, innen van-e valaki, aki megszánna engem egy próbaerősítővel? Hoznám vinném, a gazdájával együtt. Finom kávét, bort, sört, házi pálinkát tudnék a szolgálatokért adni. XX. ker-ben lakom hétköznap, hétvégén nem vagyok fent Bp-en.
-
Toobee
veterán
válasz
Dorian #47567 üzenetére
Ugyan nem egy több százezres erősítőm van, de nem érintene most túl jól a dolog. Na még utolsó lehetőségként lehúzom a laptopot.
(#47565) robi0604: bedugott, ám kikapcsolt elosztó is okozhat ilyen gondot? A szekrénysor mögött elosztót nem tudom kihúzni, mert a bútor mögött van a konnektor.
-
Dorian
félisten
-
Erneszto
tag
[link]
Ehhez tud valaki hozzászólni? -
Toobee
veterán
válasz
Dorian #47563 üzenetére
Ja, értem. Ezen a körön a plazma Tv, egy hama fm antenna, ami az erősítőbe van dugva, a média játékos, a sub, az xbox, a laptopom, a 3 külső merevlemezem, egy asztali lámpa van, eseteként telefon töltő.
Kihúzgáltam mindent, jelenleg csak a laptop megy és az erősítő, de még mindig zúg
-
-
Toobee
veterán
válasz
Dorian #47561 üzenetére
Hosszabbítós elosztóra van kötve a sub, az erősítő, meg még egy 3-as elosztó, amint a 3 külső winyóm van. A kábeldzsungelt leszámoltam, mert kivettem a helyéről, és felállítottam a nappali közepén, ahol semmi sem zavarhatja.
Most kihúztam, és átdugtam egy fali aljzatba, ahol csak ő van egyedül. Sajnos még mindig csinálja.
-
Dorian
félisten
válasz
Toobee #47558 üzenetére
Ha minden hangdobozból hallod, akkor nem lehet az az ok, hogy az egyik hangfalkábel blankolását elrontottad. inkább táp oldalon gondolkodnék. Először is azon a kismegszakító körön nézz körül, amire a hifi van dugva. Mi van még? TV? Hűtő? Telefontöltő?
Esetleg az erősítő mögötti kábeldzsungelben tégy rendet, ne fusson együtt (párhuzamosan egymás mellett) erősáram mással. -
wiperxxl
csendes tag
válasz
bajnokpityu #47555 üzenetére
Mind a kettő elszállt sajnos.
Találtam eredetit postával 32000-ért.
Valamilyen más típust szeretnék bele, mert félek ugyanúgy elszáll.
Egy 1905-ös erősítőm van és csak -3 on volt a hangerő.
Azt szeretném megtudni hány ohm-os hangszórót vegyek bele? -
Toobee
veterán
Miért van az, hogy az összes hangfal legkisebb hangsugárzójából jön valami zúgás, ilyen sercegés féle, mint a test tone, csak halkabb, ahogy hangosítom, úgy megy át egy ilyen magasabb hang, szinte visítás felé. Eddig azt hittem, hogy ilyen alapzajos az összes dolog, amit nézek, de most nem kapcsoltam be semmit, csak az erősítőt és most is hallom. Összeszedheti valahonnan a zajt a kábel, nem lett jó a blankolás, vagy miért? Mondjuk a sorroundok a régi kábeleket kapták meg és azokból is hallom. Baromi idegesítő, most hogy figyeltem rá, még jobban. Esetleg az erősítőben valami rossz beállítás? Remélem tud valaki, valami okosat mondani rá, mert ez nagyon nem tetszik így
Szerk.: még annyi, hogy most smallon van minden, ha large-ra rakom, akkor még jobban hallom.
-
bajnokpityu
félisten
múltkori lomolásnál találtam egy eredeti valdus magasat.ha szükséged van rá,szólj.
-
spiky03
veterán
ERRE valaki tud valami okosat mondani?
Javasoltak egy RCA Y kábelt, de írták, hogy nem olyan jó a minősége.
Ez miben nyilvánul meg? Halkabb lesz, zúg esetleg?Thx
-
MaTTeS
senior tag
válasz
ladatuning20 #47548 üzenetére
Nekem nem olyanom volt, csak arra utaltam, hogy én is ilyen kis bögreszettel kezdtem. Konkrétan vele: Lg lh-t250sc. Ősöknél mint átmeneti hm most is tökéletesen szolgál. 28.000-be került akkoriban. A mostani cuccokat az adatlapomon megtalálod.
-
Dorian
félisten
-
MaTTeS
senior tag
válasz
ladatuning20 #47541 üzenetére
Akkor mi a kérdés?
Én is olyan kis szettel kezdtem 4 éve, akkoriban nagyon örültem neki, mint 1. saját házimozim. A mostani szettem árban kb. a 10*-ese, drága hobbi.
-
wiperxxl
csendes tag
Senki nem cserélt még Valdus 400-on magasat??
-
spiky03
veterán
Egy gyors kérdés felétek.
Létezik olyan koax elosztó, hogy az egyik vége egy "anya" van a másik vége pedig két "apa"?
Vagyis a az "apák mennének a DVD lejátszókba, az "anyába" pedig a koaxnak az egyik vége, a másik pedig ugye az erősítőben lenne.
Mert így nem kell +1koax kábel.Előre is thx!
Üdv
És további kellemes péntek 13-át Mindenkinek. -
Pgabor79
aktív tag
válasz
Szabikaa20 #47530 üzenetére
"Ohm mérő"
-
Thuglife
senior tag
válasz
ladatuning20 #47537 üzenetére
Most mi mondjuk meg, hogy tetszeni fog-e neked? Kösd rá a PC-re, ha tetszik amit hallasz akkor tartsd meg, ha nem akkor dobd a tűzre.
-
wiperxxl
csendes tag
válasz
Szabikaa20 #47530 üzenetére
Ennyi?
1.2 -t mutat menet közben -
Pgabor79
aktív tag
válasz
Szabikaa20 #47534 üzenetére
Tud madzag nélkül is működni, igen. Legalábbis elvileg. Este próbálom ki... Lehet, hogy ha nem lesz hangzásbeli különbség a kábeles összeköttetéshez képest, akkor használni is fogom, így a helyhez kötöttség is megszűnik
-
Pgabor79
aktív tag
Na! Beújítottam egy JBL ES250PW-t a régi HECO Superior Sub30A helyére. Este próbaüzem...
Egy kérdésem lenne a kedves publikumhoz: Szerintetek sem követnék el nagy hibát azzal ha lecserélném a gyárilag hozzá adott tápkábelt egy mezei PC-s kábelre ugye? Az a bajom hogy ilyet adtak hozzá, nekem meg inkább ilyen kellene, mert a TV szekrény mögött (ott vannak a konnektorok) ez jobban elfér, jobban a falhoz tudnám tolni a szekrényt.
Látszólag semmi különbség nincs egy gagyi PC tápkábelhez képet, kivéve hogy a szubhoz mellékelt madzagban nincs földelés. (csak két pólusa van a csatlakozónak) -
Zolee11
senior tag
Sziasztok!
A Denon AVR-1312-es AV rádióerősítő képes HDMI felületről levenni az audio jelet?
Teljesen kezdő vagyok, most tervezgetem első ilyen rendszeremet összerakni. -
Tomics
addikt
Proson R8 sub-ról mi a vélemény? Láttam, hogy az R10-et istenítettétek, de most lehet hogy tudnék venni használtan olcsón R8-at. 15nm-es szobába kellene, aminek a kialakítása 5x3m tehát elég keskeny. A TV-t 1,5 méterről nézem és a frontok, center is ott lennének. Dali concept 2 polcsugárzókat tervezek frontnak, és dali concept center-t. Elég ehhez a rendszerhez az R8? Társasházban élek, így nem kell olyan nagyon durva hangzás, de azért legyen telt igazi mély. Esetleg más alternatíva a Dalik mellé?
-
Szabikaa20
őstag
válasz
wiperxxl #47526 üzenetére
Hát írtad hogy van "műszered" akkor miert nem mered meg???A leggagyibb multiméteren is van Ohm mérő!!!
-
Erneszto
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem, és arra gondoltam hogy ebben a témában sok hozzáértő és tapasztalt ember van jelen.
A lényeg hogy van egy 7 csatornás végfok erősítőm (Sherwood newcastle a965), amihez keresnék hangprocesszort, (elég magas az ára számomra) vagy előerősítő kimenetes mozierősítőt.
A legfontosabb hogy viszonylag széleskörű beállítási lehetőség legyen illetve bemérőmikrofonos automata beállítást is tudjon(csatornánkénti többsávos automata hangszínszabályzással).
A HD hangformátumok nem érdekelnek, illetve a Hdmi csatlakozó sem feltétel. Jó lenne ha 12v-os trigger kimenet lenne rajta.illetve előny lenne a beépített usb lejátszó.
A redszer 5.2 csatornás hangdoboz szettet hajtana.
A legfontosabb az ára lenne max-max 70 e.Ft a keret vége.
Amiket eddíg néztem az
pioneer vsx-916(van usb-nincs trigger),
harman/kardon avr435(usb-trigger sincs)
Valamilyen yamaha modell esetleg rx-v1600 körüli (van trigger)
illetve Marantz-ok 5002 körüli széria.
És itt kellene nekem segítség: kinek van esetleg tapasztalata külön végfokhoz csatlakoztatás terén, milyen márkát, illetve típust keressek ami megfelelne a feltételeknek.
Szívesen venném, ha megosztanátok velem saját tapasztalataitokat is.
Előre is köszönöm a segítséget! -
wiperxxl
csendes tag
Helló!
A Wharfedale Valdus 400 -ban nem szólnak a magasak.
Van itthon műszerem és amikor be van kötve a magas a két pólusa között rövidzárt jelez.
A magasak szálltak el vagy a hangváltóba valami?
Hogy tudom megmérni hány Ohm-os?
Van esetleg valakinek tapasztalata milyenre cseréljem? -
-
Toobee
veterán
válasz
Dorian #47521 üzenetére
Én sem több tízezres tüskére gondoltam. Proson például 5500 ft/4db, de ebay-en is találtam pár viselhető árú tüskét. C1-hez meg ilyet néztem., de biztos, hogy nem fogom kifurkálni az alját, legalább pár hónapot le kéne dolgozni a garanciából, nehogy valami nyűgje legyen. Inkább az öntapadós megoldás. Valamivel kevesebbet nyújt, mint ezek, amiknél menet van a doboz aljában, vagy nem számít?
Viszont, ha az alsó harmadba kell esnie a súly döntő többségének, akkor a tömör fa kizárva, mert ez így egyensúlyba lenne, sőt a tetején lenne a több, mert oda kerül a doboz.
Szóval eddig ezek az infóim vannak: tüske az állvány alján, meg a doboz alján is. Súly az alsó 1/3-ba kerüljön és fülmagasságban legyen a doboz. Köszi mindenkinek, aki segített
Kis off: tegnap raktak fel 150-ért egy C6 szettet, pont feketét. Milyen jó, hogy nem találtam, amikor kerestem, így újat kellett vennem
-
Patice
nagyúr
válasz
Szabikaa20 #47516 üzenetére
Esetleg még ezt ajánlhatom: http://www.hangszorobolt.hu/. Korrekt és hozzáértő eladókkal, jó árakkal.
-
Dorian
félisten
válasz
Toobee #47520 üzenetére
Én azt hittem, vékonyabb oszlopot akarsz, ez így már stabilnak tűnik. Tömeg szempontjából szerintem (de ez csak ötletelés, majd statikus fórumtársunk megmondja
) úgy számolj, hogy ráhelyezett c1-gyel (asszem 4 kiló) együtt a súlypont az állvány alsó 1/3-ba essen.
Szerintem igen, érdemes tüskézni.
Nálam gagyi megoldás van, konzolos Ikeás "Lack" polcra raktam a C1-eket, szilikon bogyókra.
Én a C6-hoz kapott tüskéket használom. A különböző "audiofil" tüskék árából megvan a tuningolás, szvsz. 100x akkora változást okoz. -
Toobee
veterán
Na...hétvégén leadom a terveket a nagypapámnak. Szeretnék a Dalikhoz (C1) valami állványt csinálni. Python fórumtárs rengeteget segített privátban, ezúton is köszönöm neki
Még olyan kérdésem lenne, hogy a Dali tömegéhez képest milyen szorzóval kell számolni a talp kialakításánál? Vagy minél súlyosabb legyen oszt' jóva? A másik meg, hogy érdemes-e a Dali meg az állvány alá is tüskéket rakni? Láttam, hogy a Prosonnak van öntapadós. Mert a C1 alján nincs furat. Vagy hogy szoktátok ezt megoldani az ilyen hangdobozoknál? A C6-hoz kapott "kihegyezett" csavarokat érdemes-e valami komolyabbra cserélni? Nagyjából ez az elképzelés, csak tömör fából. Előre is köszönöm!
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Kezdo szettet szeretnek vasarolni. A bovithetoseg nem szempont mert most komolyabb szettre nincs penzem. Tudom-tudom, de jovo ilyenkor ugyis minden cserelnek egy komolyabb “keszletre”
Igy v.mi olyat keresek amit majd elajandekozhatok a tesomeknak.
Rbbol kiindulva komplett rendszerben kezdtem el gondolkodni. (Popcorn A300-as medialejatszom kiegeszitesere)
Tudom sokan lehurrognak majd, de kezdetnek a Logitech Z906-os szettjet neztem ki (208EUR-t megkapnam) igy arban szerintem eleg versenykepes es nem utolso szempontkent ha a tesomeknak adman akkor PC-vel osszekotve az o igenyeiket meg par evig tuti kiszolgalna.2 kerdesem lenne:
- Az adott tipu osszehozhato-e a Medialejatszommal?
- Ha megis mas alternativat ajanlanatok (max 300EUR-ig) akkor mik lennenek azok?Elore is koszonom!
-
Dorian
félisten
válasz
Sajnos nem, én nem foglalkozom építéssel.
Amúgy a haver utána épített egy nem-sal-os tervekből és hangszóróval egy másik hangdobozt széles-sávú hangszóróval. Ez közepekben nagyon jó, a kis torzítás miatt tiszta hanggal, hihetetlen kontúros hangszerekkel és térrel. Csak semmi, ill sz@r mélye van, a magasak is sávkorlátoltak. -
priusz
aktív tag
válasz
-
Dorian
félisten
válasz
ladatuning20 #47513 üzenetére
De milyen segítséget? Van egy ilyen szetted. Mit szeretnél? Lecserélni? Miért? Mi nem tetszik? Vagy beüzemeléshez kérsz segítséget? Így elég nehéz bármit mondani. Segítsünk, de nem mondod miben...
Szabikaa20:
Rosszul szólnak. Haver úgy 10 éve épített sal tervből és hangszórókészlettel, nála hallgattuk. -
Szabikaa20
őstag
Egyébként ezek a SAL os hangfalak hogyan szolhatnak???Valakinek van esetleg ilyen???
-
ladatuning20
csendes tag
nekem igazán géphez kellene, várom a segitséget
-
Dorian
félisten
válasz
ladatuning20 #47511 üzenetére
Sajnos ennyi pénzért sok jóra nem lehet számítani. Az ami már elfogadható minőség, olyan 100ezer körüli pénzbe kerül (erősítő + hangfalak, lejátszó nélkül)
-
Pgabor79
aktív tag
válasz
adamssss #47479 üzenetére
Én is vettem egy ilyet, de vissza is vittem, mert nagyon ótvar módon lettek a csatik ráforrasztva a kábelre. össze-vissza álltak benne az árnyékolás szálai is. És a kábel nem volt rögzítve, simán forgott a csatlakozóban, tehát - még ha nem is mozgatja az ember nap mint nap - egy idő után baj lett volna vele. Én nem tudok szépen forrasztani, de annál 100x jobban megcsináltam volna! Vissza is vittem és cseréltem erre:
KCO-SUB3
Ez jó kis kábel szvsz. -
BBéci
legenda
válasz
ginola #47503 üzenetére
Mostanában az egyik legjobb vétel, mindenkinek azt ajánlgatom. A Speedshop 15-ért adja.
Realtekes, de ennyiért nem kapni Sigma chipest.(#47499) ladatuning20
Nem akartam véleményt írni róla, mert fájni fog. Te akartad.
Házimozis szemmel nézve, két jelzővel tudom minősíteni, melyik tetszik jobban? Híg sz@r, vagy a fos? PC-hez megfelel. -
ricsik
őstag
válasz
adamssss #47501 üzenetére
100nm-re 2db R12 passzolna. Nekem egy van 20nm-re, estefele már nem merem bekapcsolni, mert a lakók meglincselnek a panelba. Kicsit nagy lett ide, de imádom a hangját. Hétvégén fogom tesztelni, hogy hova tekerjem a potit, mert most egy kicsit durva, pedig csak fél felett van picit.
-
ginola
addikt
Egreat EG-R6B kinek van,. ill. milyen véleménnyel vagytok róla?
-
Toobee
veterán
Megkaptak a frontok, meg a center a Gotham kabelt. Szep, lagy hangja van. Eagles koncertet vizslattam meg, jobb volt, mint vartan. A jovo heten szaladtan volna venni hatra is, de lelottek a disznok, a Becsi uton. 30 pezeta...
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Dell asztali gépek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Vicces képek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest