Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zolaas

senior tag

válasz zsoe85 #92201 üzenetére

Egy kicsit gonoszkodom: hogyan kell használni a házimozit? Kérlek fejtsd ki ezt bővebben. Mire gondolsz amikor azt mondod, hogy hogyan használta az előző tulaj? Én be szoktam kapcsolni, fel is szoktam tekerni a hangerőt, néha hangosan( kifejezetten a bevitt alkohol mennyisége/milyensége függő), néha csak éppen hogy szól.
    Lehetséges lenne, hogy szerinted az használja jól a házimozit, aki megveszi hazaviszi, majd ki sem bontja a dobozból, elteszi, hisz így lesz a tuti, h 5 év múlva el tudja adni egy reszkető vevőnek aki nem is tudj, h az előző tulaj hogyan is használta. Szóval ki sem bontva lepakolja a nappali közepére, épít egy dombot belőle, majd ráereszti a kutyuját/macsekot/gyereket/tengerimalacot/hörcsögöt/teknőst-kinek mije van és vígan szánkóznak rajta....
    és mikor előjön a lúzer vevő simán, minden hazugság nélkül el tudja neki mondani: "ki se volt bontva, gyári állapot stb..."

Szóval nem kell tartani a használt cuccoktól csak gondosan utána kell járni. Csak Te (és még sokan mások) elkényelmesedtetek és nem akartok császkálni, mászkálni, hanem egyből a tutit megvenni...amit mások mondanak meg neked...szóval tőlem azt csinálsz amit akarsz:D Én helyből kidobnám a bögre cuccot és bevásárolnék vmi használt nagyvasból 50k körül egyet, kezdésnek pedig keresnék hozzá olyan frontot amit jó eséllyel tudsz 5.1-re bővíteni, ha szükségét látod. 200-ból simán megvan:D (mármint a front+erősítő) A TV-d optikain kiküldi a DD-t meg a dts-t? Mert akkor nem kell mp sem.
    Másik opció (mivel gondolom neked egyből kellene vmi) JBL SCS178 meg vmi erősítő hádéjemivel.

Na nem offolok tovább. Tedd azt amit szeretnél és ne szívd mellre:)

Már nem Sürgős!!! De, moziplakátokat keresek !!! :D

Új hozzászólás Aktív témák