Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
cidrus #89728 üzenetére
Meg ne sértődj nekem, csak puhatolózom. Ha ezt a kérdést felteszed:
Az mkv-iso file -kel kapcsolatban nem állítom a minőségromlást, csak kiváncsi lennék hogy teljesen ugyan olyan minőségű egy film mondjuk egy 15 gigás mkv-nál mint az eredeti lemezen
...akkor önkéntelenül is felmerül a kérdés az emberben, hogy mire eljut hozzád az anyag, a lejátszótól elér a vetítőig, egyben millió user error lehetősége is fellép, amiért nem a forrás, vetítő és kábel stb hibás, hanem (részben, esetleg) te. Ráadásul 3m széles képet vetítesz (én csak 2,4-ig merészkedek ua a vetítővel), tehát még jobban kívánni fogja a minőségi anyagokat, lejátszót, annak helyes beállítását és összességében is egységesebb rendszert. Rólam tudvalevő, hogy nem vagyok túlzottan A400(410) fan, de devilhez csatlakozván, hasonló remegést sosem tapasztaltam, kivéve a 24p juddert, ami a filmek természetes velejárója és bizonyos körülmények között valóban vibráló hatást kelt. Még azt is aláírom, hogy képes 3m széles képhez jó/kiváló minőséget biztosítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest