Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Régebben hajtottam itt a nagy álmokat, azóta sem jutottam sokkal elöbbre, de a következö hónapban már szeretnék venni egy "sztereónyi" hangrendszert, amin tudok már zenét hallgatni (és nem a PC zörgöivel kell szenvednem), valamint, rá tudom csatolni a TV-re, hogy a filmek is élvezetesebbek legynek.
Ha kérhetnélek titeket, akik nap mint nap ebben a témában pörögtök, és nagyjából tisztában vagytok a használt piaccal is, ajánlanátok nekem egy erösítö+szeteró (lehetöleg álló hangfal) szettet?
Korábban azt hiszem javasoltatok nekem sztereó szettet+mélynyomó megoldást. Ha lehet, akkor a mélynyomót most hagyjuk ki, a büdzsé miatt. Persze késöbb lehet róla szó, vagyis az állókat válszthatjuk eszerint is.
Elvárások:
-soha nem fogok hangosan zenét hallgatni a társasház ténye miatt, tehát az erö az nem mérvadó (viszont szeretnék egy lépéssel közelebb jutni a tiszta hangzáshoz)
-abszolút belépö szintet keresek, hogy végre beléphessek a témába, és legyen minimális fogalmam róla (melyik kábel hova, mit mivel lehet/kell összekötni stb...)
-lehetöleg fekete szín legyen(persze ezt majd a használt piac eldönti)
-az erösítö kompatibilis legyen egy Panasonic TX P50GT50e, és egy Mede8er MED800x3d-vel, valamint nem adom fel az álmokat, a rendszerbe késöbb szeretnék még egy CD lejátszót, egy BluRay lejátszót, és egy játék konzolt is. (Utóbbi nem tudom hogy ráköthetö-e, illetve érdemes-e rákötni a hangra, amit inkább a filmezés és zenehallgatás tekintetében akarom kiválszt(at)ni)
-zenei kedvenceim közül említenék néhányat, gondolom ez is fontos a hangzás világ tekintetében. A stílusok hallgatási mennyiségét tekitve 1-es 80%; 2-es 15%; 3-as 5% lenne kb.
1. Parkway Drive
2. Alicia Keys, Agnes Obel
3. Kis komoly zene, pl...A keret:legyen 100 000 (alsó hangon, innen lépegethetünk felfelé, de ahogyan ismerlek titeket, muszáj ezt az összeget megadnom.
)
A segítségeket elöre is köszönöm!
Ja, és a szoba méretek. Az ajtónyílás felöli, rövidebb oldalon van a TV rögzítve:
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest