Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Bődületesen nagy piaci rést talált az emberi leleményesség
Hirdetés
-
Közel negyven év után új külsővel tér vissza az első Carmen Sandiego játék
gp A PC-re, konzolokra és mobil eszközökre szánt alkotás valamikor jövőre debütál.
-
Fekete tokozást kapott az Apple Watch Ultra 2
ma Frissítette a legkeményebb óráját az Apple Grade 5-ös fekete titánnal.
-
Bődületesen nagy piaci rést talált az emberi leleményesség
ph A GPU Purses indíthatja el az új évezred vezető divathullámját.
-
PROHARDVER!
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A topicban tilos a különböző loaderek, activatorok használatával, elérhetőségével kapcsolatos mindenféle hozzászólás! Az ez ellen vétők hat órával kezdődő kitiltásban részesülnek!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
-
Воланд
titán
Nézzenek oda, megteltünk.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
veterán
Jé, új topik! Most neztem oldalt. Mondom archivum II.? WTF?
De ha mar uj topik, akkor uj kezdo hsz is kene, vegre Win 7-es nem pedig Vistas logoval.
Irjatok ossze hogy mi legyen benne, es megcsinalom.Bemegy a proba topikba, onnan pedig egy kedves moderator kicsereli
[ Szerkesztve ]
-
frizso
senior tag
winsxs mappa méretének csökkentésére van valami lehetőség?
-
ko9
addikt
Üdv!
Anno felakadtam egy problémán, mégpedig, hogy a Windows 7 nem akar GPT-re partícionált lemezre települni. Van már erre módszer?
Köszönöm előre is--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Воланд
titán
válasz Neil Watts #3 üzenetére
Tudtommal ez a w7 logója.
Futtatásba winver.exe beír, enter és hasonlítsd össze az ott megjelenőt az első hsz-ben lévővel.
Amúgy meg dejavum van, mert az előző w7 topicban is ez szerepelt az első hozzászólásodban.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
ko9
addikt
Amit ott látnak az emberek, az nem valós méret. Nagy része a mappának Hard Link.
Ha a Windows mappa valódi méretét akarja valaki véletlen tudni, akkor töltse le ezt, majd egy CMD-be berakva futtatni kell egy ilyen parancsot:
ctts.exe C:\Windows.Így kiderül mi mekkora
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
fatal`
titán
-
veterán
-
veterán
válasz #65675776 #12 üzenetére
"A kompatibilitás miatt a dll-ek összes verzióját eltárolja ott, ami a gépre valah települt, hogy ne rinyáljanak a programok. A gányul megírt szarok miatt kell ez." Ezért. Ha lesz M.I. akkor egyszerubb lesz az elet ilyen teren
Na ezt sem uj hsz. nek akartam. Elnezest.
hunfatal: Ja. Igy siman elindulnak a tizenX eves jatekok is W7 alatt. Ez mashogy elkepzelhetetlen lenne.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Neil Watts #13 üzenetére
Nekem egy olyan megoldás is megfelelne, ami WU-ről szedné le azt, ami éppen szükséges. Alapból legyen ott felőlem, vagy legyen választható, hogy felkerüljön-e alapból. Mert már telepítéskor, amikor elméletileg még csak kompatibilis programok vannak fent, ott van vagy 5,5GiB-nyi sxs. Nem lenne elég csak akkor és azt felrakni, amikor és ami kell?
Egyébként Vista alatt sem jobb a helyzet, csak egy kicsit. Ott nem 50%-a az sxs, hanem 45%-a. Yeah!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
nagyúr
Jé, megteltünk.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
törölt tag
válasz Neil Watts #16 üzenetére
Nem hinném.
A WU-val nekem mondjuk komolyabb problémám, hogy azt írja, hogy letöltés 1-2MiB, aztán felokád a gépre 80-90MiB-ot. Plusz az ideiglenes sallang, aminek a 2/3-át aztán ott is hagyja teljesen feleslegesen.
Megértem, hogy az átlagfelhasználónak így kényelmes, de azért a kicsit komolyabb felhasználóknak benne lehetne a lehetőség, hogy maga döntsön.
Pláne, hogy az sxs-ben nem kicsi a redundancia. Ugyan az akár 50-60 példányban is benne lehet, mert ugye csilliónyi nyelvi változatban felrakja. Na ennek nem hiszem, hogy bármi értelmét meg tudod indokolni, mert egyszerűen nincs.
-
AMD Power
titán
Ma leszedett nekem 11db fontos frissitest. Hany naponta/hetente raknak fel ujakat?
-
Воланд
titán
-
veterán
-
chungee
addikt
Hogy visszataláljak
-
canniball
nagyúr
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
canniball
nagyúr
Nem, az átirányított mappák ikonján kis nyilacska van és továbbdobnak a megfelelő helyre. Ezeken ikonján viszont lakat van és amikor rájuk kattintok azt kapom az arcomba hogy A hozzáférés megtagadva. Egyedül csak az adott felhasználóhoz köthető mappákba enged be, de ami más felhasználóhoz is tartozik (pl. c:\Documents and Settings vagy c:\Felhasználók\All users\Applicaton Data) oda nem.
Megnéztem a 32bites W7-en, ott nincsenek ilyen lakatolt könyvtárak.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok!
Adott egy ASUS F5sl laptop, vadiúj win7 pro sp1-el ami jogtiszta, legújabb catalyst driver, meg egyéb programok. A probléma az lenne, hogy pl. néztem egy youtube videót, aztán csak ilyen furán újraindult az egész, hasonló hangot kiadva mint ha kékhalál lenne de nincsen kék halál képernyő sem, valamint a bluescreen view sem talál semmilyen kékhalált. Mi lehet a probléma vajon?:S
-
Gorneck
titán
-
Gorneck
titán
válasz szabonagyur #35 üzenetére
Másik driver? Másik böngésző? Másik flash verzió?
HW hiba nincs? Ram? VGA?
Gorneck#1239
-
kraftxld
nagyúr
Szerintem ki kéne szedni ezt az első HSZ-ből:
"A Microsoft Windows 7. kiadása ami a Windows Server 2003-ra épül."
Max a 2K8-ra épülhetne, de mivel kliens oprendszer tuti nem a Server 2003 volt az alapja.[ Szerkesztve ]
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
veterán
-
flash-
veterán
sziasztok
azt kérdezném hogy ha van egy i7-930 as procim 4 mag(összesen ugyebár 8)
akkor érdemes az msconfigban a rendszerindításnál a speciális beállításoknál a processzorok számát bepipálni?
és ott 8 magra tegyem,vagy 4 re?
érdemes ezzel foglalkozni?
vagy nem? -
ko9
addikt
Üdv!
Na akkor megcsináltam ezt..
Eredmény? Mikor a 10. lépés jön, nekem ott nem tiszta valami. Ha az elkészitett USB-s vinyóról bootolok, Operating System not found az eredmény. Ha a Windows 7 telepitőről bootolok, ott a Setup is starting részről nem akar továbblépni
Esetleg valami tipp, vagy ez már veszett seprű nyele?
Köszönöm előre isSzerk.: Mire megirtam akkorra továbblépett, de ugyanúgy nem akar telepiteni. Az lehet probléma, hogy Enterprise-t raknék fel, nem Ultimate-et?
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
BullZeye
veterán
Lehető legegyszerűbb megoldás, hogy megszüntessük ezt az üzenetet:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones]
"SecuritySafe"=dword:00000000
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones\3]
"1806"=dword:00000000
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Security]
"DisableSecuritySettingsCheck"=dword:00000001Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Cicero
őstag
Sziasztok! Mai nap elutazok nyaralni es lejelszavasitottam a gepet, a windows fiokom. Nem tudom mi tortenhetett csak tippem van, kijelentkeztem majd amikor vissza akartam lepni nem fogadta el az uj jelszot. Talan felreutottem 2x, nem tudom, de jelszomentos diszkem nincs. Hogy lehet feltorni a win fiokokat?i
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Dobozos PC Játékok jó áron eladók
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - kaparintsd meg már most!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen