Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- E-book olvasók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Célegyenesben a Yettel TV
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Raspberry Pi
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sting2
addikt
válasz nismoka #117313 üzenetére
Alap persze.
De miért nem maradtak az elődöknél jól bevált sima bitstream-nél és slussz.
Ott ténylegesen tudtad, hogy épp milyen hangsávval is töltötték meg a lemezt.
Ebben az esetben mindig DTS vagy DD 5.1 felirat van az AV-n.
Független a dekódolt jeltől.Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Mankó
veterán
válasz nismoka #115801 üzenetére
A sub-on maxra van tekerve, erősítőn kérdezem, hogy mire állítsam. 90 és 120 Hz között állítgatom, de nem tudom mi lenne a helyes. Kis satelitek vannak meg egy JBL 250p.
Patice: szub vágás 80-90-100-120 és fölötte, de az úgysem érdekes. Eredetileg nekem is 90-en volt a vágás, most hogy máshova került a sub inkább rákérdezek, nehogy valami hibás hangkép rögzüljön a fejemben.
80 Hz vágás mindenre? Adatlap szerint 80-akat tudnak. A mérő mikrofon 70-60-60-ra állította, de ez még nekem is nagyon gyanús, ezt változtattam 90-80-80-ra.
[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
válasz nismoka #115179 üzenetére
Ha már Audyssey, akkor én is kérdeznék valamit. Most állítok be először ilyen erősítőt. Három mérési pontot ajánlott fel az Onkyo, de ha csak egy fotelből hallgatom akkor jó lesz, ha nem mozdítom el a mikrofont és mindhárom esetben ugyanaz lesz a mérési pont? Köszi a választ előre is.
-
BBéci
legenda
válasz nismoka #114971 üzenetére
A bottal sem... kategória, ráadásul JBL ES szettbe illeszteni.
A Klipsch Atmos hangdoboza részemről ajánlott, valamint az ELAC és az Atlantic Technology is, azokat hallottam.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Xmodule
őstag
válasz nismoka #106191 üzenetére
A sateliteket direktbe kotnem a subot meg az alattam is irt módszerrel. Rca-Jack kabellal mert a podon van bement. Mondjuk a podon sokfele bemenet van. De elhiszem nektek ha azt mondjátok nem eri meg ezeket a logi hangfalakat rakotni. Esetleg akkor mit tudnatok ajánlani belépő közép szinten ehhez az erősítőhoz?(hangfalakat) 5.1 erdekelne.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
BBéci
legenda
válasz nismoka #105713 üzenetére
Köszi a kiegészítést, felületesen, sietve néztem meg a képet. Szerintem csak a jelszint változhat, fejhallgatónak magasabb kell, mint egy erősítőnek.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz nismoka #104436 üzenetére
Értem, köszi!
Megette a fene, ha a DTS 5.1 nem megy át rajta, mert aki egy picit igényes a hangminőségre, az eredeti, döntő többségben DTS hangsávot választja. Persze az átvezetés miatt már megkérdőjelezhető az igényesség.
És akkor még nem beszéltünk a veszteségmentes formátumokról.(#104437) spiky03
Mi tetszik az SVS-eken? A famintázatú fólia? A hangjuk, ár/érték arányuk viszont tényleg kiváló.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Szaki Bácsi
tag
válasz nismoka #102445 üzenetére
Igen. Azzal is kapcsolom. Azzal kapcsol ki a TV is. Egyik gomb sem foszforeszkál. Szerintem már annyira öreg, hogy lekopott a bevonat. Pláne, hogy nekem nem fehérek a gombok, hanem zöldesek. Amit te küldtél mindent összevetve ugyan ilyen kivéve a Bass Boost gombot. Nekem az nincs ott, hanem belül van.
Szerk.: Amit te küldtél ez RM-PP404 ez pedig RM-PP402
[ Szerkesztve ]
Ne feledd az értékelést! Ha megfelelt az üzlet kérlek értékelj!! :) \"Az überbrutál SSD 8000, de a Bacsis okozta mosoly megfizethetetlen. Minden másra ott a lekvár."\
-
gorbep
senior tag
válasz nismoka #2624 üzenetére
Pont hogy nem, a DD-és a DTS kevésbé "sérülékeny"! Ha lesz egy kis időm, én is kipróbálom!
Bajnokpityu: Nem próbálnád ki ha szépen megkérünk, hogy a HDMI és a koax/optika között akkor is van különbség, ha AC3-ba vagy DTS-be kódolod át a PCM stereo-t?
a forum NEM matyominta-kiallitas, huszadennyi smiley-bol is ertenek a tobbiek...
[ Módosította: doc ]
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- PlayStation 5
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik