Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz Dorian #152281 üzenetére

    Annak a nagyon jó hangnak több oka volt/van! Egyrészt nem a szokványos elrendezésű amerikai konyhás izé, mert ott egy téglalap alaperület kétharmadát, 40-45 négyzetmétert foglal el a házimozi. Egyetlen hátránya, hogy a hátsó háttérsugárzók mögötti fal hiányzik, azt egy súlyos, nehéz szalagfüggöny pótolja, valamint azon kívül számos csillapító panel van a megfelelő helyeken. Másrészt az oda elhelyezett készülékek, hangdobozok és kábelek listaára egy jókora családi ház árával vetekszik. Végül, de nem utolsósorban több éves fejlesztés, kísérletezgetés eredménye az a jó hang.
    Nem szabad kihagyni a számításból azt, hogy ugyanaz a rendszer egy profin kivitelezett, direkt házimozira épített szobában akár még sokkal jobban szólhatna!

    (#152289) -KP-
    Focal Aria 948 hangdobozokhoz durván kicsi lenne a 16 négyzetméter. Az valóban kétségtelen, hogy akkora helyiségben is kiváló moziszobát lehet létrehozni.

    [ Szerkesztve ]

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák