Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz Nemir Ombe #130515 üzenetére

    Az ehhez hasonló köröket bárhol lefuttathatnánk, ennyit szánok rá (+-10e), se több, se kevesebb (na jó, kevesebb lehet, ha további kedvezményt kapok :) ). Ha ebbe belefér egy jobb, pl. J110 akkor azt veszem, de azt még meg kell hallgatnom, ha már 120e-t költök akkor már jöhetne 150e-s kategória, stb. Nem , határozott, fix a maximum amit erre szánok, ha vállalhatatlan az amit kapnék ezért a pénzért akkor más írányba is nézelődök illetve tovább gondolkodom. :) Nekem tetszett a 10SW, ezzel szemben a 12SW és a J10/J110 olcsóbb, tehát már van választási lehetőségem ezért az árért. Ha a Canton-t megtudnám venni 100e-ből egyéb költségek nélkül akkor valószínűleg megvenném, de ennél többet semmilyen módon nem akarok költeni.
    A másik fontos dolog, 2 km-en belül vannak a kiszemeltek, simán megoldható különösebb költség nélkül és időben is sokkal "gazdaságosabb", nekem ez így kényelmes.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák