Hirdetés

Olcsó és visszafogottan elegáns kompakt AIO jön az ID-Cooling berkeiből

Az előzetes tesztek alapján korrektül teljesítő modellnek nem kenyere a cicoma, és akár titkos favorit is válhat belőle a kategóriájában.

Hirdetés

Az ID-Cooling június 5-én szándékozza piacra dobni legújabb készre szerelt vízhűtését, a 360 mm-es alumíniumradiátorral érkező FX360 PRO-t, ami sokak szívébe lophatja be magát az alacsony árával és a feltűnést kerülő megjelenésével.


[+]

A (nettó) 60 dollárra taksált, 350 wattos TDP-ig bevethető konstrukció 7. generációs, kerámiacsapágyas pumpát kapott a réztalpas – 72 x 72 x 45 mm-es – blokkjába, amelynek hatpólusú, háromfázisos motorja 2800 rpm-es sebességgel tudja hajtani a terelőlapátját, 25 dB-es zajterhelés mellett. A 27 mm vastagságú radiátoron megtelepedett, 120 mm-es (folyadékcsapágyas) TF-12025-PRO ventilátorok kereteinek sarkaiban ott figyelnek a rezgéselnyelő gumibetétek, és percenkénti fordulatszámuk 500, illetve 1800 között szabályozható.


[+]

A lapátok légszállításának maximuma 82,5 cfm, amely értékhez 2,5 mmH2O statikus nyomás, valamint 35,2 dB-es hangerő társul, és a szélgépek szexepilje, hogy láncba köthetők, így csökkentvén a házunk belsejében tobzódó vezetékek számát. A harisnyázott csövezés 465 mm hosszú és három csíptető fogja össze, miközben a blokk tetején CD mintás kupak trónol.


[+]

A gyártó 15,2 W/m-K hővezetési tényezővel rendelkező Frost X45 pasztájával (amiből egyébként egy tisztes méretű fecskendőnyi jár a csomaghoz) árusított terméket Intel LGA115x, LGA1200, LGA1700, LGA1851, LGA20xx, továbbá AMD Socket AM4, és AM5 tokozásokra helyezhetjük fel, a garanciája pedig 3 éves időtartamra szól majd.

Hirdetés

A tökéletes házimozi rendszer összeállítása: TV, hang és kiegészítők

PR A tökéletes házimozi rendszer kialakítása izgalmas, ugyanakkor összetett feladat, amely megannyi döntést követel. Az optimális élmény érdekében hangsúlyos figyelembe venni a különböző házimozi berendezések jellemzőit és előnyeit.

Előzmények

Hirdetés