Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- CPU léghűtés kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Mélyláda témában kérnék tanácsot. Pár hónapja szereztem egy újabb TAGA TSW-120 sub-ot a már meglévő mellé. Egyrészt nem igazán tudom eldönteni, hogy a hang előnyére vált-e, változott-e valami, lehet hogy csak én vagyok hozzá botfülű. SZemben, szimmetrikusan voltak elhelyezve. Persze tudom, olvastam hogy 2 sub-ot megfelelő akusztikai mérésekkel lehet elhelyzeni a jó eredmény érdekében. A másik meg, hogy időközben megjött a rég megrendelt nappali bútorunk, és most az egyik sub-ot csak szorosan (passzentosan) a bal front és a szekrény között tudom elhelyezni (a front meg így szinte teljelsen oldalra van tolva a falhoz). Úgyhogy arra gondoltam, mégis maradna egy sub. A kérdés, hogy szimplán csak adjam el az egyiket, vagy pedig mindkettőt, és vegyek valami jobbat. Ebben kérnék tanácsot, hogy ha mindkettőt eladnám, olyan 100e körül (max.150) mit lenne érdemes venni? Használt is OK, sőt! ~30nm-es nappaliban lesz, Denon S950H-val.
Gyors keresés után pl. EZ tetszik (amúgy is részben fehér a bútor, emiatt később majd az egész hangrendszert szeretném fehérre cserélni). Jónak számít? Mennyire lenne előrelépés a TAGA-hoz képest?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest