-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcasattila
csendes tag
válasz
agressor12 #66236 üzenetére
Ne tévesszen meg a topik neve, itt a legtöbben nem fognak segíteni 400k alatt mert az nem házimozi, én is naívan tettem fel hasonló kérdést anno és megkaptam, hogy mit akarok én ezzel, kukába való
(persze tisztelet a kivételnek mert van aki segít a laikusoknak is) . Az atmost engedd el, egy nagyon hangzatos dolog de ha valóban ki akarod használni az nagyon drága. Inkább keress a keretnek megfelelő 5.1-et és az is egész jó térhangzást fog adni ami nekünk egyszerű halandóknak teljesen jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elfelejtettem a film címét
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- További aktív témák...
- Eladó GARANCIÁLIS Razer Barracuda X Quartz Pink
- Shanling m1 plus
- JBL Flip 7 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Epson EB-1776W projektor / 3LCD / 3000 Lumen / 1280x800 / aut. trapézkorrekció / 1713 óra
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest