Hirdetés
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Williamgrant #30980 üzenetére
Szia, jól tetted hogy megvetted.
Így lehet igazán tapasztalatot szerezni.
Én is igy kezdtem anno a mozi epitgetesem, igaz nem olyan típussal.
Anno engem sem tudtak lebeszelni az itteniek, és hasonlóan gondolkoztam, mint te.
Idézem az igazi 'klasszikust: had porogjon a gazdaság'Kerlek ne vedd sertesnek a szavaim, ha neked fontos a kábel mentesség, akkor szinte az összes más lehetőséget ki is zártad.
Elmenni feléd nem fogok meghallgatni, - messze vagy - viszont azért irhatnal róla ha megjött, beuzemeled, és milyen hangot kaptál, igényeinek megfelelo e, én magam kíváncsi lennék rá, ha kérhetem ezt tőledAz hogy a többiek így reagáltak, azt se vedd kérlek sertesnek, vagy leszolasnak, de az tény hogy annyi pénzért sokkal jobb hangminoseget kaphattal volna, igaz kabelesen.
Az meg tényleg nem kérdés hogy megerősítés miatt jöttem anno en is ide, hiszen fejembe vettem valamit és biztam abban hogy jó döntést hoztam.
Persze azóta kiderult hogy bitang nagyot tévedtemA minap ezt meg is kaptam arcitec kollegatol a klímás topikba, hogy minek kérdezek, ha úgy sem tudnak lebeszelni
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Politikai mémek
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Gombászkönyvek egyben
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest