-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
L.L.
senior tag
Nagyon Off, de ki kell adjam magamból, és esetleg más is okulhat belőle. Ma érkezett az Elektrowelt24.de oldalról rendelt "ÚJ!!!" Denon AVR-X2400H erősítőm, kibontás után rögtön láttam, hogy használt cucc, mert a tartozékok csak "belehányva" a dobozba, a papírjain egy ebéd nyomai, a távirányítón látszik a használat. Az erősítő tetején 2db 3-5cm hosszú mély karc, és a tekerőgomb körül is csupa karc. A wifi antennán, mint ha olvadás nyoma lenne. Ma 17 órakor vettem át, írtam rögtön nekik, fényképeket csatolva, kíváncsi leszek a válaszra.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest