-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcs57
addikt
válasz Nemir Ombe #25475 üzenetére
Az őszi ajánlásodra emlékszem, volt lehetőségem utána meghallgatni több frontot, valóban több mint belépő minőség.
Tüskéket adtak mellé, de a tüske alá fém korongot nem, így amíg nem lesz végleges helye, nem teszem bele a frontokba. a jövő héten jön a média állvány. Azt már tapasztaltam, hogy minimum 0,5 méter kell a fal és a front közé, így jó a basszus. Mióta ezt megvettem, a Mezo tv-t is többet nézem, nagy élmény hallgatni a zenét.
A sub-on gondolkodok még, bár erre majd az orgonajáték (DTS-HD 5.1) meghallgatása után visszatérek.A valóban hasznos tanácsokat jó szívvel veszem, mint itt mások is, csak gondoljuk át az arányokat, egy belépő szint esetében mennyiért, és mit érdemes megvenni... mint pl. az erősítő hangfalak 1:2 aránya.
(#25478) ELACielvtárs - ha az olyan hangzásváltozás eredményez... és én is hallom, akkor miért ne?
[ Szerkesztve ]
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- One mobilszolgáltatások
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest