- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Sziasztok!
Laikusként érdeklődnék, hogy mennyire rizikós dolog egy tápegységet meghámozni? Egy viszonylag lapos gépet építenék, amibe az SFX tápok magassága sem igazán passzol, az 1U tápok viszont sem zajszintben sem teljesítményben nem felelnek meg. Arra gondoltam, hogy meghámoznék egy ilyen tápot és hajtogatnék rá valami fém rácsból burkolatot, a hűtést pedig megoldanám oldal irányból, így megnyerve a gyári venti méretét magasságban.
Előre is köszönöm a meglátásotokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA SuperNova 2000 G+ moduláris tápegység - 2027ig garis
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Thermalright AXP-90 X53 CPU hűtő
- szünetmentes táp / NJoy Cadu 2000VA / 1200Watt / 2025.11.21 garancia/ Usb management / 2db új aksi
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest