- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
Srácok tud valaki olyan vízmelegítős csaptelepről, amelyikben nem 3000-3500W-os fűtőszál, hanem csak 2500W-os van? Nem találok gyors kereséssel, szétbarmolni meg nem akarom...tudom rossz utcába jöttem.
Szomszéd kisboltban 3x16A van és amelyik fázisra kerül, fix hogy levágja, mert mindegyiken van valami régi hűtő, klíma, vagy melegszendvics sütő és együtt pont annyival túlterheli hogy az már sok a "B" karakterisztikás ELMŰ / EON kmsz-nek.
Aztán most végre kapni fog saját dugaljat Fi relével (eddig úgy volt megfelelt minősítésű ÉV jegyzőkönyve a boltnak hogy nincs a dugaljakon Fi relé), nehogy kiderüljön hogy belül zárlatos.
Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Be Quiet Pure Loop 360 (360mm es Vízhűtés)
- AKCIÓ! 850W ThermaltakeToughpower PF1 tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Be Quiet! Dark Rock TF (1gen)
- MSI MAG A750GL 750W Gold Moduláris Tápegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
- AKCIÓ! 1000W Corsair HX1000 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest