- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz Top cat #84707 üzenetére
És megmutatja a falszakaszt, majd a sráctól kérdi hogy az egészet így toltad le, mondja ja.
Bravo.Korábban kollegám meséltefiatalként valóban eljátszotta a következőt:
az egyik újonc kollegájával jól kiszúrt, aki vidékről érkezett kőműves volt, tisztességes iparosként megszokta vidékeken hogy vésni bontani kézi vésővel dolgoztak, mert nem volt pénz gépre.
6 órán át dolgozott a szegény csávó kézi vésővel, mire az én mostani kollegám megúnta a röhögést, szólt neki hogy figyelj itt a gép, megmutatta hogy milyen gyorsan lehet vele haladni, át is tért az újonc kollega a gépi vésésre...10 perccel később jött a főnök, ránézett a falra, látta hogy az újonc géppel dolgozik, erre odafordul a mostani kollégámhoz:
kérdés: egésznap dolgozott és ennyit haladt?
kolléga rendkívül szemét válasza: igen
ahelyett hogy elmondta volna a főnöknek hogy most kapta csak meg a gépet, eddig kézzel dolgozott...
Az én mostani kollégám azért nem vallotta ezt be az akkori főnöknek, mert látta hogy a kézi vésővel a vidéki csávó sokkalta profibb volt mint Ő maga és irigységből kiakarta rúgatni.Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest