Hirdetés
- Asztrofotózás
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- RAM topik
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
válasz
Pete55555 #70943 üzenetére
Mihez kellene neki?
1/4" készlet elég, ha csak kicsi bütyköléshez, lakásban előforduló gépek, bútorok berendezések szereléséhez kell. 1/2" készlet meg ezekhez már nem igazán való, hiába van hozzá 8-as fej is. A "szép" meg az az egészben, hogy pl. autó bütyköléshez már mindkettő elférne.
Emiatt az első tűnik a jobb választásnak, de ennyiért nem tudom milyen lehet. Én sokat vergődtem rajta tavasszal, mert mindegyik készlet olyan, hogy 1-1 valami nekem fontos dolog hiányzott belőle. Ha most kellene venni ezt a készletet venném. Tavasszal még 35k felett árulták ezt a szettet. Tudom, hogy a duplája annak, amit linkeltél, de ebben a gyertyakulcsok kivételével benne van minden, ami kellhet az átlagos otthoni szerelgetéshez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Prohardver app (nem hivatalos)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Revolut
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Asztrofotózás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest