- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
rosejbli
senior tag
Képem sajnos nincs róla, valahogy ehhez hasonlóan csinaáltam meg. A receiver aux kimenet lábait közvetlen ráforrasztottam a rádió lábaira, illetve beszereltem az akksija helyett egy feszültségváltót, ami 12v-ból csinál 3,3v-t.
A feszültségváltó hőelveztő lamelláit szakszerűen a rádió lamelláihoz rögzítettem ilyennel, illetve az egész rögzítésére topikhűen tekintélyes mennyiségű gyorskötözőt és zöld-sárga szigszalagot használtam, hogy véletlenül se ugráljon szét a magyar utakon.
Természetesen az egész bőven elfért a rádió fémházában, ahogy a videón is látszik van hely bőven.
Nyilván ez a jelerősséget nagyban csökkenti, de a hátsó ülésről is simány lehet csatlakozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest