-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz
tothjozsi96 #64673 üzenetére
Nekem is voltak hasonló problémáim.
A gépben folyó adatkommunikáció különböző csiripelésként, sivításként, trillázásként kihallatszott az erősítőből. (néha mint a régi betárcsázós modem).
Aztán rejtélyes búgások, amikor éppen úgy fújt a szél... Vagy mittudoménmi volt az oka.
Villanykapcsoláskor pattanások, ha bekapcsolt a fűtés a mosógépben szintén, vagy a szomszédban bekapcsoltak valamit... A lényeg hogy elég sűrűn.
Nekem a megoldás egy optikai kimenetes külső hangkártya lett kb 10dodóért.
Az optikai kimenetet rádugtam az ezer éves kenwood erősítőm optikai bemenetére, azóta öröm és bódottág...
Új hozzászólás Aktív témák
- Wise (ex-TransferWise)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autószerelők, autószerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- EVGA SuperNova 2000 G+ moduláris tápegység - 2027ig garis
- Thermalright TRUE Spirit 90M Rev.A CPU Hűtő - Hibátlan állapot!
- Thermaltake Toughpower 1200W Gold Hibátlan Gamer Tápegység 6 hó garancia
- Noctua NH-L9a-AM5 CPU hűtő
- szünetmentes táp / NJoy Cadu 2000VA / 1200Watt / 2025.11.21 garancia/ Usb management / 2db új aksi
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest