-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
YxVs
senior tag
Sziasztok,
Adott egy LED TV, amit a falra akarok szerelni.
Alatta lesz egy TV szekrény, amire házimozi erősítő, beltéri egységek, médialejátszó lesz helyezve.
Hogyan tudom elrejteni a kábeleket esztétikusan? Valamilyen előtétfal kellene? De az előtétfal megtartja a tv konzolt? A kábelcsatorna megoldás nekem nem tetszik.
Van egyéb megoldás? Sajnos nem vagyok egy nagy barkácsoló, tehát elsősorban a kész megoldások érdekelnének.Köszi!
üdv,
YxVs
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Ally
- LED világítás a lakásban
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- BMW topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Újszerű - DEEPCOOL Castle 240EX A-RGB WH vízhűtés
- Fractal Design Torrent Compact White RGB TG Clear Tint - Beszámolok
- NZXT Kraken X73 RGB 360mm vízhűtő!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest