Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
Benne vagyok a Genius 1250-es kis szettem D osztályúsításában. Meg is van az erősítő, a képen látható dolgokat kötöztem össze teszt jelleggel.
Na, ez így nem csinál semmit. (értelem szerűen tápkábel be votl dugva, 3,5mm jack csati forrásra csatlakoztatva, forrás ellenőrizve, illetve tápcsati polaritás ellenőrizve.
Ötlet?Valami nagyon amatőr hibát vétettem szerintem, vagy esetleg hibás a panel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fractal Design Torrent Compact White RGB TG Clear Tint
- Dobozos Asus TUF Gaming LC II 360 ARG vízhűtés !
- Használt prémium miniITX számítógépházak - COOLER MASTER Elite 120 Advanced - THERMALTAKE Core V1
- EVGA 850 BQ 850W 80Plus Bronze félmoduláris táp, összes kábelével,nagyon keveset használt
- Corsair CX430 és CX430 v2
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest