Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• LarsR

tag

Sziasztok!

Gondoltam dobok fel pár képet. Megy a sufni-tuning rendesen :DD . És mivel pár hónapja szó volt csirkeketrecekről, hát gondoltam én is beszállok egy kicsit. Lusta vagyok visszakeresni mikor volt, de tuti emlékeztek rá. És mivel a gépem még mindig átépítés alatt van :DDD, jó munkához idő kellene, az meg nem sok van, mert szinte minden nap melózok. És csak mindig picit tudok vele foglalkozni.

Idő közben megkapta a "végleges" procit, nincs másikra lééé. Szóval T9500 maradt, X9000 csúszik, T7500 bent pihen a fiókban. :D Kapot egy 128gb ssd-t a lelkem, így már nem kell elmennem rágyújtani, hogy betöltődjön a windows. Minden szépen lassan alakul, menet közben jönnek újabb ötletek, de mindig elvetem, mert már ennyi pénzért vehettem volna egy igencsak jó lapost. Alkatrészek, kellékek folyamatosan kerülnek hozzám.(dvd lejátszó, öreg p4es dell desktop, mindent fel lehet belőlük használni :DDD :DDD )
    Igaz ez abszolúteeeee homemade gép. Minden by my hand, szóval annyira nem profi, de majdnem jó :DDD :DDD
    A végén ha egyszer elkészülök vele, remélem 2-3 hét és vége, akkor talán rábírom magam egy logout blogra, de az sem lesz egyszerű. Most nem csináltam annyi képet mint az első sorozatban, de most sem lehet panaszkodni :DDD :Y Gondolom Szab.tam fogja értékelni, hogy nem kell neki 120 képet átnéznie :DDD :DDD :DDD
    Nah de jöjjenek a képek. Miből lesz a cserebogár vagy mi... :DD

Gondoltam megmutatom mit dobok majd a gépalá.
    Sikerült beszereznem a távtartókat is, nagy nehezen és nem olcsón :(((
    Első próba hogy nézne ki a cuccos. Alatta lesz, úgy se látszik majd, de jó volt látni.
    Távolrol se néz ki annyira rosszul.
    És most jöjjenek a csirkeketreces képek :DD :DD

Jól látjátok, az egy biciklire szerelhető kosár vóót valamikor :DD :DD
    Sajna a rögzítés az kábelkötegelővel van megoldva. Nem volt sima fekete, így gondoltam legyen színes :DDD :Y Talán később lecserélem, talán :DDD Még nincs kész, nem a végleges a rács állapota, még kell rajta finomítani, a forma az viszont már kb a véglegest mutatja. Azt nem mondom, hogy 5 perc alatt hajtogattam meg. Eddig kb 11-13 órámban van csak a rács, mivel mindent az alsó burkolathoz kellett hajtogatni egy darabból. Szóval nem volt egyszerű, de a neheze már asszem megvan :DD . Már csak a fény helyében nem vagyok biztos, de azt is megoldom majd. Az első rács az úgy néz ki egy rossz hősugárzóból kerül beépítésre :DDD :DDD :DDD :DDD . Abszolút zöld a gép, az újrahasznált anyagok tekintetében :D

http://ge.tt/7JbBk5Z?c

Új hozzászólás Aktív témák