- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
FatalEror
addikt
válasz
zolee5016 #28055 üzenetére
Most nem akarok szemrehányást tenni,de számít a lakás tisztasága.Legalább is ebből a képből,amiket mutattál.Nálam csont pucér a gép se teteje.se alja se oldala egy sem,és ventik is vannak.De nálam 0,5 éves állapot van,és fele annyira se piszkos.Szóval ezek cuccok még vonzzák is port,úgy,hogy a lakás tisztaság is szempont.És akkor csöndben megjegyzem,hogy a porszívózás szartseér van egy hover porszívó amiben van 5db szűrő minden pénteken használtam majd havi mosásnál a szűrőkből korom fekete!!!!!víz jött ki.De a felmosó utána még így is összetudott szedni nem kevés port,mert a víz fixen megtudja kötni,úgy hogy bármilyen csiriviri a porszívóm van most éppen a szekrényben pihen,és maradtam a felmosónál.Esetleg még vízszűrős porszívó jó valamire,de nem tudom.Szóval szerintem a lakás "porszintje" a leginkább mérvadó.De asszem Gyíkac kollégával tárgyaltuk régebben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest