- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam Deck
- Projektor topic
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tovább javít a Raptor Lake CPU-k stabilitásán az Intel
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
tylerddd #62668 üzenetére
Szia!
A többi izomcsoportról se feledkezz meg. Gerincbetegként meg különösen fontos, hogy a törzsedre fektesd a hangsúlyt, ne a karra, mellre, csuklyára. Tudom, mert én is átestem ezen. Ha otthon edzel és nincs több százezred berendezni egy saját termet, akkor muszáj lesz saját súlyos gyakorlatokat beiktatni az edzéstervedbe, amit esetleg kiegészítesz pár izolációs gyakorlattal, amire a kézisúlyzók megfelelnek. Amúgy meg vissza az alapokhoz, tolódzkodás, fekvőtámasz (ha már komolyabb szinten vagy, akkor kézállásban karhajlítás), húzódzkodás, saját súlyos evezések, lábemelések, felhomorítások, elülső/oldalsó hídtartás, guggolás változtatok, kitörések, lépcsőfutás, kocogás, ugrókötelezés és a többi és a többi. A lista végtelen, minden izomcsoportot meg tudsz dolgoztatni otthon, csak kreativitás kell hozzá. Nyilván nem fogsz úgy kinézni, mint egy testépítő, de nem is ez a cél.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3740QM I 8GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest